May 19May 19 u finisu je i mvp kalates sjebao 2-3"vezane a bitne situacije, srecom po partizan je da je prekoputa ekipa koja je prepustena svojim instinktima i to individualnim
May 19May 19 1 minute ago, copkillah said:Složiću se da je bio okejiš u nekom delu meča, ali kada se lomilo, tad je krenuo da nas kanali, a to je po meni ključno.Isto kao što statistika Sterlinga Brauna prikazuje dobru utakmicu, ali ne pokazuje da je u finišu imao minijaturu airball iz ugla + uzeli mu loptu iz ruku već u sledećem napadu. Meni su i te stvari itekako bitne, a ne suva statistika.Tako za svakog igraca mozes da izvuces lose poteze i greske, samo zavisi koliko nekoga gotivis ili ne, pa onda ciji poteze ces da apostrofiras. Kada uzmes Sterlingov promasaj i izgubljenu, mozes onda i Calathesove izgubljene ili oba promasena bacanja.. Sustina je da neka greska ne povlaci odmah "ocajan" etiketu, osim ako nisi biased..
May 19May 19 23 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Tako za svakog igraca mozes da izvuces lose poteze i greske, samo zavisi koliko nekoga gotivis ili ne, pa onda ciji poteze ces da apostrofiras. Kada uzmes Sterlingov promasaj i izgubljenu, mozes onda i Calathesove izgubljene ili oba promasena bacanja..Sustina je da neka greska ne povlaci odmah "ocajan" etiketu, osim ako nisi biased..Te stvari se ponavljaju u ključnim momentima za obojicu. Možda i jeste bias, ali taj bias ima ozbiljan temelj.
May 19May 19 Popular Post On 18. 5. 2026. at 14:08, uini said:meni je hardverski bilo teško ispratiti novicu, dete profesora, kojem je 3x po rečenici "naš'" ili "razumeš"dete profesora vs dete zemunac
May 20May 20 7 hours ago, kud u maglu Simoviću said:sad ga vidišćiribu, ćiriba 🪄Kakav MAJSTOR. Strasan je, Divota.
May 20May 20 I oni ga puštaju? Čovek je magija, bolje da gepekujemo Džabarija dok ne raskine ugovor i sve pare strovalimo u Ciglu.
May 20May 20 52 minutes ago, April said:I oni ga puštaju?Čovek je magija, bolje da gepekujemo Džabarija dok ne raskine ugovor i sve pare strovalimo u Ciglu.Koliko sam ja razumeo, tamo će dobiti dvogodišnji ugovor, bolje pare.
May 21May 21 Igrači zvezde ko da jedva čekaju da se utakmica završi. To ne umanjuje dobru igru naših.