May 21May 21 Just now, Midžeta said:Ovo ni Arhi i Ted ne mogu da dzinskuju vise ja mislimBolje da ni ne pokusavaju..nikad se ne zna..ipak igramo protiv ucesnika Top 10 EL
May 21May 21 Author 3 minutes ago, cedo said:nemoj teda samo da prizoves da gleda, jos minut dvaNecu, evo pomenula ga i odma kraj lolol
May 21May 21 Author Ciglates Mnogo sam jela govna za njega, ispala sam nemac poima i bolid Edited May 21May 21 by Midžeta
May 21May 21 Nadam se da će smrad iz Prislonice dozvoliti Penjaroji da dovede po svojoj želji makar 3 igrača.
May 21May 21 33 minutes ago, cedo said:sta je vini, neizdrz ?ma zakucao čovek iza leđa u kontri, dres da mu podignete pod svodove hale sportovainače čestitke, klasično školovanje obrada od penjaroyal tea na temu bazične košarke.
May 21May 21 1 minute ago, Midžeta said:Nemoj jos, boljezaboravih koje godine bese, divac bio mlad, jugoslavija je u polufinalu, cini mi se, izgubila 9 razlike od sssra, minut i 41 sekunda do krajato je moja mera straha gubljenja dobijene utakmice
May 21May 21 Just now, cedo said:zaboravih koje godine bese, divac bio mlad, jugoslavija je u polufinalu, cini mi se, izgubila 9 razlike od sssra, minut i 41 sekunda do krajato je moja mera straha gubljenja dobijene utakmiceBese..za 50 sekundi.Hvala efempeu za ovaj laksi sparing