Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

bukvalno pobeda posle koje ti dođe da se rokneš......još malo pa ću 50 da napunim, ja ne mogu ovo više.....želim da živim

Edited by Ted

• Replies 12.1k
  • Views 619.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Zvezda je veliku koncepcijsku grešku napravila što ranije nije napadala na perimetru naše visoke koji su uglavnom loši tu. Kad su krenuli više koristiti ulaz, video se efekat, što kroz lagane prodore, što kroz zaslužene glupe lične naših igrača.

Edited by Milošica

Potpuno zasluzena pobeda. Cestitam.

Otkad smo imali tezi trening sa vama, izgleda samo vi trenirate.

bee

Cestitke komsije!

31 minutes ago, Vasilij Zajcev said:

Ja ono nikad nisam video, da sudija na tvoj čelendž (namerna nad Brunom) naknadno dosudi tehničku tvom igraču (Bongi). Realno je bio ali ne znam da li uopšte dozvoljeno naknadno svirati faul?

Beše sudije u poslednja dva minuta mogu odlučivati sve preko čelendža po svom nahođenju?

Edited by Milošica

Na, mogu da gledaju snimak oko odluke u koju nisu sigurni. Na tvoj čelendž mogu da odlučuju samo o razlogu zbog koga si ga zvao. Bar sam ja tako razumeo i nikad nisam video ovakvu situaciju.

1 minute ago, Vasilij Zajcev said:

Na, mogu da gledaju snimak oko odluke u koju nisu sigurni. Na tvoj čelendž mogu da odlučuju samo o razlogu zbog koga si ga zvao. Bar sam ja tako razumeo i nikad nisam video ovakvu situaciju.

Onda mi je jedino logično ako Kalates zapravo nije tražio čelendž/Penjaroja ga nije poslušao(ali ostala su nam valjda dva?) a sudije nakon toga nezavisno gledale. Baš čudno.

3 minutes ago, Vasilij Zajcev said:

Ima u NBA ovakvih stvari često,ne znam tačno za Abu

10 hours ago, Milošica said:

Zvezda je veliku koncepcijsku grešku napravila što ranije nije napadala na perimetru naše visoke koji su uglavnom loši tu. Kad su krenuli više koristiti ulaz, video se efekat, što kroz lagane prodore, što kroz zaslužene glupe lične naših igrača.

Znači ako nas tako pocepaju u drugoj, ti si kriv

Fernando opet očajan, Džeki nas već koji put vadi iz govana. Zašto sve boli kurac da ga produže, voleo bih da znam. Svakako je bolji od kapitena Žofrija.

Zaista ocajno, 9 poena i 8 skokova..

Samo neka nastavi tako ocajno..

28 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Zaista ocajno, 9 poena i 8 skokova..

Samo neka nastavi tako ocajno..

Trebalo je da gledaš utakmicu, bukvalno nas je ukanalio više puta. Promašuje zicere, ispada mu lopta iz ruke, to mu je lajtmotiv cele sezone.

3 minutes ago, copkillah said:

Trebalo je da gledaš utakmicu, bukvalno nas je ukanalio više puta. Promašuje zicere, ispada mu lopta iz ruke, to mu je lajtmotiv cele sezone.

Cuj trebalo je da gledam. I njemu i Jekiriju je ispadala lopta, promasivali zicere, ali su odigrali sasvim dobro. Nas su umalo ukanalile odluke spoljnih igraca, ali srecom i sa suprotne strane je bilo brainfartova pa nisu iskoristili poklone..

2 hours ago, hooyadahoo said:

Znači ako nas tako pocepaju u drugoj, ti si kriv

Nema neke velike opasnosti da se to desi. Jedino čega možete da se bojite je da doživite opet ovakav raspad a da pre istog razlika ne bude 20, nego 10, i onda ste gotovi.

A ovako, ne treba očekivati da Saša Obradović bilo šta uvidi, ili da sprovede na parket kroz igru jedne bolno ograničene grupice basketaša, kakva je KK Crvena Zvezda ove godine. Bukvalno nas treću ili četvrtu utakmicu zaredom rutinirate prostim pick and roll kretnjama ili par blokova nakon kojih ili imate centra na beku pod košem, ili slobodan šut za tri.

Jer igračima KKCZ je trener rekao da iskaču na svaki pik, i da nikako ne ostavljaju Nicka haubicu na šutu za tri.

3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Cuj trebalo je da gledam. I njemu i Jekiriju je ispadala lopta, promasivali zicere, ali su odigrali sasvim dobro. Nas su umalo ukanalile odluke spoljnih igraca, ali srecom i sa suprotne strane je bilo brainfartova pa nisu iskoristili poklone..

Složiću se da je bio okejiš u nekom delu meča, ali kada se lomilo, tad je krenuo da nas kanali, a to je po meni ključno.

Isto kao što statistika Sterlinga Brauna prikazuje dobru utakmicu, ali ne pokazuje da je u finišu imao minijaturu airball iz ugla + uzeli mu loptu iz ruku već u sledećem napadu. Meni su i te stvari itekako bitne, a ne suva statistika.