Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

4 hours ago, April said:

Ja kad sam pričao o malom crnom ujaku što je već (odlično) igrao kod nas, Žoc i Savić su ga se uredno gadili. Sad je već dve sezone prvi plej Eurokupa, a legao bi na ovaj tim samo tako. Sad mu više ne trebamo.

Zašto niko ne spominje Pavla Nikolića? Izvesno najveći talenat ABA lige, pa još iz Čačka.

Pìsalo se pre 10ak dana da ce u spartak. A odatle na koledz

• Replies 12.1k
  • Views 619.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

1 hour ago, ZokiAsov said:

Pìsalo se pre 10ak dana da ce u spartak. A odatle na koledz

E dokurca

Put u propasr

dobar je tripko; prvi stvar koju sam pomislio, nakon 20ak minuta podcasta, je kako njegov kejs sublimira i ono najbolje i ono najgore kod tog duletovog zlatnog partizana, koji se ovih decenija doživljava kao organski partizan.

drago mi je da je našao mir i svrhu izvan basketa a te čačane-čečene u najboljem smislu kao da štancuju u nekoj fabrici, svi su gotivno-slični.

Edited by uini

odslusao tripkovica i edina.

jebote kako mi ga je zao. koliko se namucio covek sa tom povredom. secam se da sam imao osecaj da ne zeli da igra odbranu da je stalno tu imao neku kocnicu a on igrao sa bolovima.tesko je podneo kraj igracke karijere za 27 godina.

On 17. 5. 2026. at 8:42, Ratamahatta said:

Brik Kalates je odlican kosarkas i sad s 45 godina

Take vise ne prave, otud i cena

37 godina. Νικόλαος "Νικ" Καλάθης; Каселбери, Флорида, 7. фебруар 1989.

8 hours ago, bradilko said:

odslusao tripkovica i edina.

uz dosta muke

deluje mi, a znam da nije moguće, kao neko ko ne voli košarku. nema tu više iskre, sa više žara je pričao o melioraciji zemljišta na proleće

4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

uz dosta muke

meni je hardverski bilo teško ispratiti novicu, dete profesora, kojem je 3x po rečenici "naš'" ili "razumeš"

emotivno mi je bilo teško isto kao i kod tripka. on je sa 27 završio karijeru a nowitza sa ozbiljnim basketom u 25-26.

nije to cena koju igrač treba da plati za borba bre posvećenost, nisu oni ofis materijal koji je potrošan, nego ljudi

pri čemu su ova dvojica uzeli neke pare a koliko njih je ostalo bez ičega, samo ih ne znamo jer nisu dovoljno značajni za klubove/navijače

4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

uz dosta muke

deluje mi, a znam da nije moguće, kao neko ko ne voli košarku. nema tu više iskre, sa više žara je pričao o melioraciji zemljišta na proleće

Brate, meni je čudno kako neko od njih i nastavi da voli košarku nakon godina robotizovanih treninga i ponavljanja jednog te istog. Plus fizičko maltretiranje koje je dovelo da pomenuti sa 27 godina postane poluinvalid.

Između ostalog zato obožavam da slušam ljude poput Ukića i Drobnjaka sa kakvim entuzijazmom pričaju o košarci.

2 hours ago, Milošica said:

Između ostalog zato obožavam da slušam ljude poput Sinđe sa kakvim entuzijazmom pričaju o košarci.

+1

Bonga i ziceri..

Ok, valjda je ispunio kvotu promasenih zicera po utakmici

Joan Sterlingu: Play defence and shut up!