May 16May 16 https://mozzartsport.com/kosarka/vesti/grci-izgleda-prestigli-partizan-kalates-za-1800000-ide-u-paok/543924Zato dolazi litvanski Calathes za siromasne..
May 16May 16 9 minutes ago, Nikodije said:Tipsara potvrđuje da jesteTipsara čeka narudžbinu iz Strahinjića Bana kako zatreba u trenutku, ja pitam da potvrdi moju info ovaj što čeka drugu narudžbinu
May 17May 17 3 hours ago, holden kolfild said:jezivo sam se smorio zbog kalatesa.Nije to valjda gotovo?
May 17May 17 Just now, April said:Nije to valjda gotovo?Manji je problem lova, veći trajanje ugovora.Mislim da se def okrećemo Robinsonu.
May 17May 17 Ja kad sam pričao o malom crnom ujaku što je već (odlično) igrao kod nas, Žoc i Savić su ga se uredno gadili. Sad je već dve sezone prvi plej Eurokupa, a legao bi na ovaj tim samo tako. Sad mu više ne trebamo. Zašto niko ne spominje Pavla Nikolića? Izvesno najveći talenat ABA lige, pa još iz Čačka.
May 17May 17 1 hour ago, Ratamahatta said:Brik Kalates je odlican kosarkas i sad s 45 godinaTake vise ne prave, otud i cenaStara vojvođanska opeka, dvaput pečena