May 13May 13 3 minutes ago, Milošica said:Inače, ako je suditi po jednom AV gostovanju, ako nije slao neku skrivenu poruku time, omiljeni mu je bivši igrač iz Srbije.naravno da je sve poruka, ova konkretno o omiljenom igraču je bila poruka namenjena neodlučnima a o dejanu bodirogi
May 13May 13 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:naravno da je sve poruka, ova konkretno o omiljenom igraču je bila poruka namenjena neodlučnima a o dejanu bodirogiMa davao mu je Amidžić nešto da bira ili-ili među najvećim srpskim bivšim igračima, nezavisno od Bodiroge.Podrazumeva se da Bodirogu nije ni ubacio kao opciju. Edited May 13May 13 by Milošica
May 13May 13 2 hours ago, MiddleClass said:Jer je Caci ili neki drugi razlog?17 minutes ago, uini said:sendvichario za vuchicevu agendu? to bi me dotukloajd vas dvojica lagano za železnik pa tamo diskutujte
May 13May 13 15 minutes ago, uini said:mojne sad diplomatiju, sta je upis danilovgradaKakva diplomatija?Ne znam ništa konkretno, samo primećujem da se ne izjašnjava nigde.
May 13May 13 1 hour ago, Milošica said:Kakva diplomatija?Ne znam ništa konkretno, samo primećujem da se ne izjašnjava nigde.mislio sam da komentarisete neki (povratnicki) upis na internetu psda, tako je makar izgledalo
May 13May 13 Evo i ja da se zapljunem :Predsednik : OстојаKouč : PeñaroyaKapiten : ΚαλάθηςNišt ja tu neb diro
May 14May 14 17 hours ago, uini said:sendvichario za vuchicevu agendu? to bi me dotukloNema on šta da sendvičari za vučića.Danilović je DB sa dna kace i vučić može samo da ga prihvati tu činjenicu šta god mislio o njemu.
May 14May 14 Jel moze neki poll ili izbori da se organizuju za pobratime Cigane..da nam lepo izaberu upravu i trenera..Svakako ce onaj njihov zvalavi kurton da nam odredi gde, sta i kako..
May 14May 14 13 minutes ago, sigurnost said:Nema on šta da sendvičari za vučića.Danilović je DB sa dna kace i vučić može samo da ga prihvati tu činjenicu šta god mislio o njemu.kad ovako nešto dođe od nicka pod nazivom sigurnost, verodostojnost se ne preispituje.
May 14May 14 i sad kad bi im čovek napisao i njemu i onoj dvojici gore što se nabacuju na volej terajte se bre u tri pičke materine dobio bi ban
May 14May 14 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:i sad kad bi im čovek napisao i njemu i onoj dvojici gore što se nabacuju na volej terajte se bre u tri pičke materine dobio bi banALi zašto bi im to napisao, meni je baš zabavno da čitam ove šaljive upise.