May 13May 13 24 minutes ago, April said:Kakav hejt za povratak Danilovića na mrežamaMogu da naduvaju jaja i njemu i meni i kome god požele.
May 13May 13 Nego, jasno je da je ova sezona otisla dodjavola jer Zeljko nije imao s kim da popije viski:U jednom trenutku Obradovićeve prve sezone u Madridu, slavni klub je zapao u nevolje. Rezultati su bili sve lošiji, atmosfera među igračima je bila zategnuta, a negodovala je i španska javnost.Nije bilo dobro i Obradović je morao da reaguje. A u takvim trenucima, valja „zapaliti“ onog koji može da napravi najveći prasak. Džoa Arlaukasa, naravno.„Na jednom treningu me je stalno maltretirao. Posle sat i 40 minuta treninga sam eksplodirao i rekao sam mu ‘Je*i se!’ Izbacio me je sa treninga. ‘Mene ćeš da izbaciš, jesi li ti lud?’ To sam govorio. Otišao sam da se tuširam“, ispričao je Arlaukas.To nije bio kraj. Zapravo, bio je tek početak.„Željko mi je rekao da moram da dođem u restoran ‘El Baril’, a ja sam ga poslao dođavola. Već me je jednom izgrdio, pa nisam želeo da me grdi i žena kad se vratim kući jer je mislila da sam sa drugovima. Međutim, naterao me je da dođem.“Kada je Arlaukas ušao u restoran, Obradović je sedeo za šankom, na kojem su stajale dve čaše sa ledom i flaša Čivasa. Bilo je vreme za viski.„Popili smo celu flašu Čivasa. Kući sam stigao pijan. Zamislite kako je moja žena reagovala.“Da li je to bilo zbog „čarobne“ moći viskija ili ne, nikada nećemo saznati. Tek, Real je počeo da igra bolje u ključnom trenutku…Na fajnal foru u Saragosi tog proleća, Real Madrid je postao prvak Evrope posle 15 godina.„Sve mi je tada objasnio. Rekao je da oseća da gubi autoritet nad igračima i da je na treningu morao da mi pokaže da je on glavni, a da sam ja bio savršena osoba za to. Kakav gad“, sećao se Arlaukas dobro te večeri, uprkos tome kako se ona završila.https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/zeljko-obradovic-joe-arlauckas-knjiga-zoc-svadja-real/
May 13May 13 16 minutes ago, goofs said:kakav povratak, dajte za neupuceneBio neki tekst, valjda sam na B92 video, kao moguć povratak Žoca ali samo ako Danilović opet zajaše a to je moguće krajem godine.
May 13May 13 49 minutes ago, Milošica said:Pbg njuzara ekipa u punom gasuonda nečeg ima u svemu tome, ne bi ostojah potegao mašinerijučekam da vidim kako će krtola da odreaguje
May 13May 13 2 minutes ago, Filozof manijak said:Uzmimo da je vest tačna, šta forumski trust mozgova s prave strane brda misli o tome?psd umesto ostoješta može da se misli o takvoj rokadi?vlažni san mi je, psd predsednik, želimir u ulozi prof. nikolića, ćelafuto na klupi
May 13May 13 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Zasto bi se kvazinovinarske patke uzimale kao tacne?Nije bitno da li je patka ili ne, zanima me mišljenje kolega forumaša na tu temu, čisto da se nečim zabavimo.
May 13May 13 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:psd umesto ostoješta može da se misli o takvoj rokadi?vlažni san mi je, psd predsednik, želimir u ulozi prof. nikolića, ćelafuto na klupiI Divac kao GM..
May 13May 13 1 minute ago, Filozof manijak said:Nije bitno da li je patka ili ne, zanima me mišljenje kolega forumaša na tu temu, čisto da se nečim zabavimo.OK. Evo mene zanima kada bi ti mogao da biras, ko bi bio predsednik, ko GM, a ko trener Partizana?
May 13May 13 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:psd umesto ostoješta može da se misli o takvoj rokadi?Pa recimo, pitanje da li je PSD sposoban da u ovakvim okolnostima vodi klub? (čitaj: obezbeđuje finansije za funkcionisanje)Mnogo se Evroliga promenila u odnosu na 2012.
May 13May 13 Just now, Filozof manijak said:Pa recimo, pitanje da li je PSD sposoban da u ovakvim okolnostima vodi klub? (čitaj: obezbeđuje finansije za funkcionisanje)Mnogo se Evroliga promenila u odnosu na 2012.Ja ne bih imao problem s tim, u kom god takmičenju da igramo. Naravno da želim da se borimo za nešto u Evroligi, ali apsolutno ne bih imao problem i ako bismo ostali bez toga (iako ne vidim da bi to bilo ugroženo Danilovićevim dolaskom, samo se nadovezujem na to šta si napisao).
May 13May 13 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:OK. Evo mene zanima kada bi ti mogao da biras, ko bi bio predsednik, ko GM, a ko trener Partizana?Što gore reče Kums, stavio bih Žoca kao nekog supervizora (koordinatora) za stručni deo, Drobnjaka za sportskog direktora, Ćelavog za predsednika kluba.Jedino za trenera nemam ideju, ali bih tražio nekog mlađeg i na duže staze.