May 14May 14 44 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:i sad kad bi im čovek napisao i njemu i onoj dvojici gore što se nabacuju na volej terajte se bre u tri pičke materine dobio bi ban+1Da si maliciozan napisao bi nam to, ali posto nisi neces
May 14May 14 18 minutes ago, goofs said:iliti DaniBoskezvuči kao lik iz Wirea, na pola puta između Bablsa i OmaraRealno, ima materijala PSD za Wire
May 14May 14 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:i sad kad bi im čovek napisao i njemu i onoj dvojici gore što se nabacuju na volej terajte se bre u tri pičke materine dobio bi bannema veze ban, koliko ima veze sa tim sto ne umes da razumes napisano, neotesan si i pravis se blentav, samo da bi nekoga oterao u 3xpickematerine3u1 primerak
May 14May 14 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:i sad kad bi im čovek napisao i njemu i onoj dvojici gore što se nabacuju na volej terajte se bre u tri pičke materine dobio bi banSimpatičan mladić.
May 14May 14 simpatičan, samo još da nauči da čita i kontekstualno a bazično, povezuje pročitano.za one sa jeftinijiom životnom srećom, ponoviću 15i put: moj omiljeni igrač svih vremena* je saša danilović; njegov karakter mi čak nije ni neomiljen, potpuno razumem zašto je takav kakav je, generalno, i podržavam. ga.*1 psd 2 teokratrija 3 melo je ta listapri čemu jasno pitam na osnovu napisanog da li je nešto grdno izjavio i da to ne bih lepo podneo ali ne, on bi da tera u pizdu materinu jer nismo iz istog trajba.stvarno bedno i verovatno će ti neki grobosi bacati 5aka zbog tog bedništva. simoviću u magli.
May 14May 14 Da se vratimo na sportske teme. Kalates na treningu davio Pokusevskog. Bice izrucen Grckoj, neka mu oni sude
May 14May 14 2 minutes ago, shimpr said:Da se vratimo na sportske teme. Kalates na treningu davio Pokusevskog. Bice izrucen Grckoj, neka mu oni sudePokusevski ce biti izrucen ?
May 14May 14 3 minutes ago, SNARC said:Pokusevski ce biti izrucen ?Da, pogresno sam preneo vest. Pokusevski je vratom davio Kalatesove ruke.
May 14May 14 20 minutes ago, shimpr said:Da, pogresno sam preneo vest. Pokusevski je vratom davio Kalatesove ruke.Kad je vec zinuo za cincarski pasos..eto mu