May 13May 13 1 minute ago, Filozof manijak said:Što gore reče Kums, stavio bih Žoca kao nekog supervizora (koordinatora) za stručni deo, Drobnjaka za sportskog direktora, Ćelavog za predsednika kluba.Jedino za trenera nemam ideju, ali bih tražio nekog mlađeg i na duže staze.Karaicica?
May 13May 13 23 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:vlažni san mi je, psd predsednik, želimir u ulozi prof. nikolića, ćelafuto na klupiPlus pokojni Vujosevic za odnose sa javnoscu i mladje kategorije.Za to je, nazalost kasno.Mislim da od ovoga nema nista..a sto nas loze, to je pitanje za nekoga boljeg.
May 13May 13 4 minutes ago, goofs said:Karaicic nije preziveo 3 meseca u Arisu.Ja sam za to da se treneru da šansa da vodi tim makar 1 olimpijski ciklus, ako ne i duže. jako je bitan kontinuitet, pa makar u nekim periodima bude loše i nema rezultata.Koliko je ono General izdržao u CSKA? Za mene to nije nikakav reper oko odabira Edited May 13May 13 by Filozof manijak
May 13May 13 Vi pričate o dovođenju heavy artiljerije u upravu kluba i onda stavljanje početnika na klupu, nema nikakvog smisla. Karaičić nema jednu sezonu kao glavni trener iza sebe u profesionalnoj košarci, Dule je u trenutku CSKA imao 10ak titula i final4 na grbači, niđe veze.Doveli smo jednom tako početnika na klupu, pa nije bilo dobro, pa se trošilo para na zamene, pa su ga na kraju govnjivom motkom terali.
May 13May 13 I Zeljko je bio pocetnik, a dovela ga teska artiljerija iz Cacka.Ionako je sve wishfull thinking, pa onda mogu sve kombinacije..
May 13May 13 @goofs Na koga misliš konkretno, Peru Božića, Čanka ili Japanca? Edited May 13May 13 by Filozof manijak
May 13May 13 1 hour ago, April said:Kakav hejt za povratak Danilovića na mrežamaJer je Caci ili neki drugi razlog?
May 13May 13 2 hours ago, MiddleClass said:Jer je Caci ili neki drugi razlog?sendvichario za vuchicevu agendu? to bi me dotuklo
May 13May 13 Just now, uini said:sendvichario za vuchicevu agendu? to bi me dotukloBalansira on to. Ja ga obožavam, ali ne verujem da je u nemilosti kod AV.Inače, ako je suditi po jednom AV gostovanju, ako nije slao neku skrivenu poruku time, omiljeni mu je bivši igrač iz Srbije.