May 10May 10 Ja sam nešto ubeđen da je iz Milana prešao u Sampdoriju, pa se nešto vratio na kratko u Milan pa opet u Sampdoriju
May 10May 10 1 hour ago, Geo said:Pa cuo sam da je zavrseno sve sa njim.... Isto sam cuo da Sterling ide i mozda padne i neko obestecenje.... Brunu ponudili 1,7 ali covek zeli i dalje 2🤦🏻... Kalatesu ponudli dve godine po 750k, ovaj novi Miskov igrace za 500k... Robinsona prakticno sve dogovorili ali ne zeli ga Spanac, hoce Kobi Simonsa iz Baskonije, sto je malo preteska misija .... Ima dosta toga ali bolje da pisem ono sto je zavrseno sigurno, sve se brzo ppromeni ili izjalovi nekada ...Ja Bruna ionako ne mirišem, samo me zanimaju vesti o Džekiriju. A navijam i za Zeka, ne bih nezadovoljnog Bongu.
May 10May 10 19 minutes ago, Nikodije said:Ja sam nešto ubeđen da je iz Milana prešao u Sampdoriju, pa se nešto vratio na kratko u Milan pa opet u Sampdorijumozda je ova pozajmica napred nazad1987–1994AC Milan125(38)1993–1994→ Sampdoria (loan)31(15)1994–1995Sampdoria
May 10May 10 Igrao je onako kako je Nikodije pisao - iz Milana otisao u Đenovu na godinu dana, pa se na velika vrata vrnuo u Milan (to je bio Dejin Milan, puno se pričalo o tome), da bi posle fzn pet utakmica opet otišao u Doriu, završio sezonu i zapalio u Čelzi.
May 10May 10 7 hours ago, April said:Što bih ja voleo da vidim njegovu godišnju statistiku3 milke, sunce ti jebemZao mi coveka zbog svih povreda, naravno. Value for money level Tori Tomas i jedna u nizu slicnih, katastrofalnih Zeljkovih i Savicevih odluka u poslednjih par godina.