March 17Mar 17 18 hours ago, Vasilij Zajcev said:Inače, dao Savić izjavu...kaže Ostoja ima veliku sujetu, a Željko veliku senku a šta ima Savić veliko?izvini što ne odgovorih na tvoj post.......ali ne mogu, odnosno mogu ali da ne širimo priču. ti gledaš hladno, biznis i racionalno i sigurno si u pravu za neke stvari. ja gledam ostrašćeno, navijački i sa emocijom, kad me ponese, to je to. ponelo me. ne mogu da se stavim na stranu protiv Željka u onoj situaciji pa taman da me love puškama po gradu. ili da seciram Željka u sitna crevca, dok se ono govno šepuri kao predsednik kluba Edited March 17Mar 17 by Ted
March 17Mar 17 ne postoji strana protiv željka, tj kritika željka, bilo za teren ili za menadžment, nije protiv željka.uostalom, ko bi bio sa druge strane željka, ostojah svakako nije. on je nešto levo. Edited March 17Mar 17 by uini
March 17Mar 17 34 minutes ago, Ted said:a šta ima Savić veliko?izvini što ne odgovorih na tvoj post.......ali ne mogu, odnosno mogu ali da ne širimo priču. ti gledaš hladno, biznis i racionalno i sigurno si u pravu za neke stvari. ja gledam ostrašćeno, navijački i sa emocijom, kad me ponese, to je to. ponelo me. ne mogu da se stavim na stranu protiv Željka u onoj situaciji pa taman da me love puškama po gradu. ili da seciram Željka u sitna crevca, dok se ono govno šepuri kao predsednik klubaIma veliku glavudžu.
March 17Mar 17 Ima veliku saku, lopata za sneg. Kad je klepio Dr Momu po ledjima do parkinga ga je otero
March 17Mar 17 Nešto razmišljam, Savić bi u modernom basketu nabacio šut i bio legit NBA igrač. Nego, jel puštamo arapsku braću danas?
March 17Mar 17 Just now, bios said:Zbog susjedicine krave Pa nismo mi cigani, kao komšije Šalu na stranu, ne bih pustio nikad nikom. No, mene ionako niko ne konstatuje Edited March 17Mar 17 by Filozof manijak