March 12Mar 12 2 poena i 2 skoka za 15 minuta je daleko od ok. To je ispodprosecan ucinak, kakvih ima na tone. Na prste jedne ruke se mogu nabrojati njegove zaista dobre partije.. Edited March 12Mar 12 by Jimmy Kowalski
March 12Mar 12 jebo statse na 15ak mins; ukrao je loptu kada je bruno iskljucen a penjaroja dobio tehnicku = to je momentum switch jak kao dve uzastopne trice u mirnodopskim uslovima.lupio i jednu bandzu ranije, to se racuna.
March 12Mar 12 ne vidim niti jedan razlog da se ne proba sa pokuom; ne mogu svi biti kicja i praja ali poku moze biti vamos a la playa.
March 12Mar 12 Još samo jedna kratka crtica: ovu utakmicu od sinoć mi bi pre nekoliko meseci rutinski izgubili. Ovo je ipak novi kvalitet.
March 15Mar 15 Imao sam osećaj da je General na klupi. Kad ide loše stisnemo odbranu dok ne krene. Penja napravio Pokuševskog na igrača
March 15Mar 15 https://nova.rs/sport/kosarka/karlik-uporedio-penjaroju-i-zeljka-obradovica-manje-je-crven-i-manje-psuje/
March 15Mar 15 dobar posao radi Penjaroja, izgledamo kao košarkaški tim sa glavom i repom. bili bi konkurentni i u EL da nismo morali da radimo ribilding u sred sezone, sa sve promenom celog stručnog štaba. skor u EL mu nije bajan, ali uzimajući u obzir u kakve je okolnosti došao dobro je to. i kada gubimo, ne izgledamo kao tim zalutao u takmičenja, nema više onih epskih katastrofasvideo mi se pristup igri danas, nekoliko puta su pokušali da nam pobegnu, svaki put smo nalazili rešenje, stezali odbranu, stizali i prestizali i na kraju završili skoro pa rutinski. pri čemu se kalkulisalo sa minutima zbog jebenog rasporeda u narednih sedam danasviđa mi se centarski par Džekiri-Bruno, daj Bože da smo imali to od početka sezone umesto onog morona sa misterioznim povredama. i Šejk počinje da igra, ne deluje kao bambi na ledu, mislim da u njemu imamo veliku rezervu. ako se razigra, ode to na mnogo viši nivo. ima odličan ulaz, ide jako, ubacuje floutere, asistira za ona ludačka zakucavanja, samo da se razradii naravno Karlik, njegova povreda je samo dobrinela totalnom raspadu. a povratak da se sastavimo. on kao primarni plej daje više smisla i Kalatesu, koji može da igra onaj broj minuta koji mu je optimalanne treba tankovati i zajebavati se sa EL, nego što više pobeda i što bolji rezultat do kraja. prilično smo se izblamirali ove sezone, sad možemo bar malo autoriteta i ozbiljnosti da povratimo
March 15Mar 15 Možemo li se sada, nakon nekoliko meseci vođstva Penjaroje, složiti da je ŽOC najstrašnije fejlovao sa ovim timom?