March 15Mar 15 Just now, Filozof manijak said:Možemo li se sada, nakon nekoliko meseci vođstva Penjaroje, složiti da je ŽOC najstrašnije fejlovao sa ovim timom?nije to niko ni sporio. prelazni rok je bio loš, a obeležila ga je užasna procena u vezi Džabarija, u kombinaciji sa njegovom nenormalnom cenom, na šta je došlo nedopustivo ponašanje određenih igrača, Karlikova povreda i posledični raspad sistemada se ne vraćamo sad na sve priče koje smo ispričali. veliki je blam i sramota za klub što je došao u situaciju da Žoc mora da ode na način na koji je otišao. ponižavajuže je to i za trenera, ali ne samo za njega, nego još više za klub. jer uvek treba imati u vidu kako smo do EL došli i koliko dugo je nismo igraliako je rastanak bi neminovan ili nužan, morao je drugačije da se dogodi
March 15Mar 15 2 minutes ago, Filozof manijak said:Možemo li se sada, nakon nekoliko meseci vođstva Penjaroje, složiti da je ŽOC najstrašnije fejlovao sa ovim timom?baš se vidi da ne pratiš, željkov i ovaj penjarojin tim su nebo i zemlja, a pitanje je kako bi inovaj tim izgledao bez karlikajekiri, bruno, kalates, radanov innilikina, jones, parker outpitanje je i kako bi izgledao penjarojin tim bez karlika Edited March 15Mar 15 by kud u maglu Simoviću
March 15Mar 15 Karlik se vratio na poslednjoj utakmici. Moj neki utisak je da sa nasleđenim timom u potpunom rasulu Penjaroja radi posao. Kalatesa je doveo Žoc. I uradio je ono što je trebalo, a ŽOC nije, a to je da otera trule jabuke.NIko ne spori ŽOCovu veličinu, ali treba biti iskren i reći da je on najodgovorniji za propalu sezonu.
March 15Mar 15 10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:baš se vidi da ne pratiš, željkov i ovaj penjarojin tim su nebo i zemlja, a pitanje je kako bi inovaj tim izgledao bez karlikajekiri, bruno, kalates, radanov innilikina, jones, parker outPlus je tu bio i Pejn koji je u tih 2 meseca bio možda i najbolji igrač tima. Btw ne mora ova ista priča da se periodično vrti svakih par nedelja.
March 15Mar 15 Ne mora, slažem se. Meni je samo drago da kolege ponovo uživaju u utakmicama KKP-a, i da je prošla ona narikačka histerija od pre par meseci
March 15Mar 15 nije bilo nikakvo narikanje. situacija je bila vanredna, pisanje je bilo u sladu sa situacijom. Žoc je pre svega odgovoran što si imao sezonu EL koju možeš da pratiš, a ne sezonu fiba LŠ ili sezonu ničega/jurenja 7. mesta u abi. stvar elementarne grobarske pristojnosti je bila da se stavimo na stranu Žoca, a kontra onih koji nikad nisu krivi za bilo šta, al su za sve zaslužnija sam prvi mislio da je vreme da Žoc prepušta kormilo nekom drugom i o tome sam pisao otvoreno. ali mi na kraj pameti nije padalo da će odlazak biti kakav je bio. tu za mene prestaje svaka priča i dalja primedba na Žoc-a i počinje bezuslovna podrška. postoje stvari sa kojima nema zajebavanja i šalea što je Penjaroje tiče, utisak je da pošteno radi posao i da ga radi dobro. nije kešolovac, došao je da nešto napravi, pokazao je muda da dođe u Ostojin brlog u vreme kada bi gotovo svako to zaobišao u velikom luku. što se mene tiče ima podršku, a naravno da ću da pratim kkp, šta god bilo. ako uspe da odbrani abu, ocena će mu biti čista 10-ka. domaću ligu teško, nema dovoljno domaćih igračanadam se boljem prelaznom roku, većem broju domaćih igrača i balansu stranaca i sezovi bez "istorijskih događaja", odnosno šokova
March 15Mar 15 manje, više ✍🏻 na tedov postsamo me interesuje koje domaće igrače imaš u vidu, a da mogu da doprinesu u el
March 15Mar 15 Evo pitali i Karlika da uporedi trenere, kaze da se ovaj manje crveni i dere ali sta on zna, nije to isti Karlik od pre povredeDodao bih samo da ovaj Spanac ume da prikenja i sudijama, da dobije tehnicku kad mu kradu tim, ne izigrava Mr.Nice Guy-ja da bi sutra eventualno uvalio guscu u neku funkcionersku fotelju EL.
March 15Mar 15 55 minutes ago, Ted said:nije bilo nikakvo narikanje. situacija je bila vanredna, pisanje je bilo u sladu sa situacijom. Žoc je pre svega odgovoran što si imao sezonu EL koju možeš da pratiš, a ne sezonu fiba LŠ ili sezonu ničega/jurenja 7. mesta u abi. stvar elementarne grobarske pristojnosti je bila da se stavimo na stranu Žoca, a kontra onih koji nikad nisu krivi za bilo šta, al su za sve zaslužnija sam prvi mislio da je vreme da Žoc prepušta kormilo nekom drugom i o tome sam pisao otvoreno. ali mi na kraj pameti nije padalo da će odlazak biti kakav je bio. tu za mene prestaje svaka priča i dalja primedba na Žoc-a i počinje bezuslovna podrška. postoje stvari sa kojima nema zajebavanja i šalea što je Penjaroje tiče, utisak je da pošteno radi posao i da ga radi dobro. nije kešolovac, došao je da nešto napravi, pokazao je muda da dođe u Ostojin brlog u vreme kada bi gotovo svako to zaobišao u velikom luku. što se mene tiče ima podršku, a naravno da ću da pratim kkp, šta god bilo. ako uspe da odbrani abu, ocena će mu biti čista 10-ka. domaću ligu teško, nema dovoljno domaćih igračanadam se boljem prelaznom roku, većem broju domaćih igrača i balansu stranaca i sezovi bez "istorijskih događaja", odnosno šokovaOvo boldovano čitam Ostojinim glasom kad kaže "gde je bio Partizan pre mog dolaska?" Isti princip.Ja sam lepo napisao "za ovu propalu sezonu" kao i da stare zasluge niko ne dovodi u pitanje.Isto tako tvrdim da idolatrija nikada ne donosi ništa dobro, i da ubija svako kritičko mišljenje.
March 15Mar 15 Ti Obradovića ocenjuješ striktno kao trenera profesionalca i kada se tako gleda na stvar onda je poprilično lako zaključiti da je značajno unapredio klub i imao jedan odličan rezultat u EL, zatim fejlovao jednom i dobio podršku kluba, a da je nakon drugog fejla podneo ostavku i otišao. Klub mu je doveo ponekog igrača kojeg nije hteo, nije mu obezbedio svaki čarter koji je želeo, odnosi sa upravom nisu uvek bili harmonični…Sve to je skroz uobičajeno u evropskoj košarci. Trener ostane nekoliko godina, nema baš sve vreme idealne uslove za rad i mora osim igrača, među kojima ima i baraba i nežnih dušica, da hendluje i svakakve mutne i ekscentrične tipove iz uprave. To je bitno koliko i X&Os ako ne i bitnije. Na kraju ode kada rezultati budu ispod očekivanja i dođe drugi profesionalac koji prolazi kroz isto to i za to dobija milionsku kompenzaciju.Samo što ni Obradović sam ni veliki broj navijača ne smatra da je on u Partizanu samo profesionalni trener i u pravu su. Ne bih ulazio u to da li je za KKP bilo dobro što je tako, ali prosto jeste, pa su i reakcije znatno drugačije nego što bi bile da je neki Trinki imao isti učinak i isti trenutak odlaska kao Obradović. Edited March 15Mar 15 by Heaviside
March 15Mar 15 Žoc ove sezone u EL: 4:9Pinjola ove sezone u EL: 4:9Žoc kršina, uništitelj, lezileb. Pinjola leđenda, velemajstor, preporoditelj.
March 15Mar 15 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:manje, više ✍🏻 na tedov postsamo me interesuje koje domaće igrače imaš u vidu, a da mogu da doprinesu u elnajbolje koje možeš da dohvatiš, iscimaš, nagovoriš......meni su Tanasković i Miletić sasvim ok za početak. pominje se i Pavle Nikolić. tu je i moj Neno Dimitrijević, koji je isto naš, kakav god pasoš da imao. Bogoljub Marković iz Mege, ako postoji ikakva šansa. ako su tu Marinković, Lakić, Radanov, Pokuševski, Nakić i Bošnjaković. primera radi do je 10 domačih igrača. na to možeš da nakalemiš određeni broj stranih igrača, do cifre koja je objektivno potrebna za EL. da kažemo da moraš da imaš minimum 15 do 18 igrača na raspolaganju (suludi tempo EL + aba + 2 domaća takmičenja gde su stranci limitirani). ako ćeš imati u roataciji 2 ili 3 klinca, juniora tipa Šekularac, Mijailović, to znači da moraš da ubodeš sa 5 do 6 stranih igrača koji će da budu nosioci u EL. mi trenutno imamo jedno 9 komanda. previše. sad, neko će da kaže ne može tako da se uzme EL, ali odgovor na to je da mi ne možemo ni da postavljamo EL kao cilj. možemo da iznenadimo, tako smo i osvojili EL, sa dobrom domaćom osnovom i dobrim odabirom stranaca, uglavnom Amera. na kraju krajeva, ni sa ovim kamarama Amera i stranaca nije da se baš bijemo za vrh EL.nije to samo pitanje EL, nego i abe i domaćih takmičenja. složićemo se da je domaće prvenstvo parodija, ali parodija u kojoj moramo učestvovati. kkp nije klub koji samo negde učestvuje, naročito nije u domaćim okvirima, tako da se mora imati popunjen i taj sastav vojske. onaj koji može da doprinese značajno na tim frontovima (kup i domaće prvenstvo + aba) i da bude pomoćno osoblje u EL. tako bi se izbegle blamaže poput ovogodišnjeg kupa, gde klub koji je počeo da pobeđuje po EL i diže formu gubi od Mege katastrofalno. radi se naprosto u ugledu kluba i nekakvom nivou koji moraš da održiš, a na domaćem frontu to ne možeš bez solidnog fonda domaćih igrača Edited March 15Mar 15 by Ted
March 15Mar 15 18 minutes ago, goofs said:Žoc ove sezone u EL: 4:9Pinjola ove sezone u EL: 4:9Žoc kršina, uništitelj, lezileb. Pinjola leđenda, velemajstor, preporoditelj.Javi se sa statiskom na kraju sezone
March 15Mar 15 8 minutes ago, Ted said:možemo da iznenadimo, tako smo i osvojili EL, sa dobrom domaćom osnovom i dobrim odabirom stranaca, uglavnom Amera.Ti Tede kao da si se upravo spustio iz paralelne realnosti gde se ovo desilo.