March 17Mar 17 Popular Post sad moramo i ciganiju da dobijemoda se ne naljute naši arapski prijatelji
March 17Mar 17 i nama i njima meč dolazi u nevreme.....gledam sad naš raspored, nenormalnojedino je dobro što smo u Beogradu posle Pariza na 4 utakmice.......Zvezda, Asvel, Valensija, Bosna
March 17Mar 17 8 minutes ago, Ted said:uključio se tek u 3/4.......kad vidim kako se kretao rezultat, ispada da nisam mogao u bolje vreme da se uključimPenjaroja fino zategao, Karlik doktor, sad izgledamo kao legitiman EL tim. da se Karlik nije povredio, mislim da bi sad bili u trci za plef of ili plej inŠejk napokon igra, drugi čovek u odnosu na početak sezonesvi su, gore dole, drugaciji u odnosu na pocetakzahvaljujuci vodji sindikata koji zna da pametuje ali ne zna da skine 5-6 kilograma
March 17Mar 17 18 minutes ago, Cash said:Od Valk ocekujem jedno Milku čokoladu sa orasima To ne postoji.
March 17Mar 17 Zvezdi utrpali 64 za poluvreme, mi ih zaustavili na 25.Ako se Penja malo razume u fudbal, ja bih razmislio
March 17Mar 17 kako god bilo, sad izgledamo kao tim, konkurentni smo na nivo EL i to treba zadržati i sledeće sezone......stručni štab imamo, a u prelaznom roku treba biti pametniji i racionalniji2 minutes ago, Valk said:To ne postoji.kupiš Milku, otvoriš lagano, bez naglih pokreta, ostaviš malo na toplom da omeke al ne previše, uzmeš orasi, lagano ih sjediniš sa telom čokolade tako da joj ne povrediš integiret i da ne dođe do pucanja i lomljenja, zatvoriš lagano, uvežeš mašnicom (koja ne sme da bude crvena) da se ne vidi da je otvarano........sve postoji
March 17Mar 17 35 minutes ago, Ted said:..Zvezda, Asvel, Valensija, BosnaFestival "Dani boranije" Najjaci smo kad ne moramo
March 17Mar 17 Barca če izgubiti sve do kraja, mi čemo dobiti sve do kraja i eto nas u playinu. Ili još bolje dobijemo sve do kraja, Zvezda izgubi sve do kraja i to je to
March 17Mar 17 Vratio se sa poslovnog puta pa premotao da vidim ceo meč bez pauza, samo igra. Prvo poluvreme loše, tražili smo se, baš su nam iznuđivali bacanja pre bonusa, drugo pol. fantastično. Odigrali smo stvarno sjajno, voleo bih ova ekipa da ostane na okupu plus par pojačanja. Najveće pojačanje će biti da ode napredni zlikovac sa čela kluba, naravno.Karlik fantastična partija, Bonga takođe bio odličan, Priključio se Brown u drugom... Svidela mi se i epizodna uloga Lakića, par puta Kalates je bio odličan. Sve u svemu odličan meč, uživao sam.Karlik mora da ostane u Partizanu i sledeće sezone. Edited March 17Mar 17 by Kreator
March 17Mar 17 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:sad moramo i ciganiju da dobijemoNiko im neće doći u pomoć.