March 18Mar 18 1 hour ago, Lord Stef said:Povreda lista, verovatno out do kraja regularnog dela ELBitno da bude spreman za playoff!
March 18Mar 18 jurimo domaće, znači Gudurićja bi njegao doveo samo iz razloga što bi to sprečilo da šutira trojke protv nas Edited March 18Mar 18 by Ted
March 18Mar 18 Od domacih kao sto znamo svi, za sada samk Tanaskovic ( 500k) i verovatno Kosta Kondic( Dubai planira da ga katuje) za treceg pleja ... Toliko znam
March 19Mar 19 17 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:Nigde nema ovo sa Savićem celo, sve neki tizeri?Odslušao ja danas ceo. Bzvz.On možda jeste fin čovek, ali najvažnija pitanja mu nisu ni postavljena, verovatno po prethodnoj autorizaciji - zašto je pušten Lesor, zašto je doveden Kaminski, zašto nije prihvaćen Neno Dimitrijević, zašto smo u sezonu ušli samo sa jednom peticom, zašto nisu hteli da plate jebenih 350k za obeštećenje Petruševa iako je prvo nama ponuđen, zašto nije zadržan najbolji igrač Eurokupa JSmith, a obrazloženje za Džabarija i Miltona je urnebesno - nisu mogli da izbegnu duplo oporezivanje, pa su im platili duplo, kao da nekoga mnogo boli kurac za to gde idu tri milke, igraču ili državi. Najvažnije - kako to da bivši sportski direktor Barselone nije dobio info iz Barce da je Džabari problematičan i da su jedva čekali da ga se reše? - takođe nije postavljeno kao pitanje. Možda mogu da razumem što ga nisu pitali kako je to Penja isti tim posložio za mesec dana posle onakve agonije, ali je i odgovor da, eto Željko nije izgubio komandu nad timom bio dovoljno bizaran.
March 19Mar 19 imam jedno pitanje na pocetku gledanja: ko je nesha roming & odakle mu ta referenca / nickname??
March 19Mar 19 a pa to je vrlo profano, ja sam mislio da on ili ima roming ili je apstrktni nick, kao, nerandzic-limun. hvala
March 19Mar 19 Večeras Par-Par, ako pobedimo 70 razlike imaćemo istu koš razliku što može biti bitno u nekom trouglu.