Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

5 minutes ago, SNARC said:

I Duleta Dulenceta Vujosevica..a sa njim Zofriku Lovernja i Veseloga Jana...i da nekako ucini da imam 15 godina manje

Mene Drčela ne bi doveo u halu taman da na sednici centralne otadžbinske uprave objavi da je otkrio čarobni napitak kojim je podmladio Moku i Ducija za 50 godina i doveo ih u Zvezdu, al neke mlade generacije hoće da plate i za Jaga.

• Replies 12.1k
  • Views 619.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

4 hours ago, Profesionalac said:

Ako se poredi ovaj period kada se ekipa posložila sa završnim periodom Žocovim - nema dileme da sada ekipa izgleda bolje i zdravije.

Međutim, ako poredim sadašnji trenutak sa nekim oktobrom - početkom novembra (do Liona) - to mu dođe na slično, neke pobede (Armani, EFES, Baskonija na strani, Monako), neki porazi u kojima smo baš dobro izgledali (Barsa u bg manje, Pirej više) i koji su slali pozitivne signale.

Sada tesni porazi protiv Makabija, Reala i Fenera, pobeda protiv PAO i u Bolonji.

I u mečevima koje smo pobedili(Baskonia, Milano i pogotovo Monaco) smo izgledali kao razbijena banda. Protiv Monaca i Milana smo umalo prokockali +20. Protiv Baskonije smo za par minuta prokockali +16. Kod Penjaroje u mečevima gde smo pobeđivali nismo imali period da je protivnik napravio seriju od +15:0.

Uros Mijailovic potpisao profesionalni ugovor

jbt kolko je tih mijailovića

12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

Ko nekad Ščepovića 😁

Dosta stvari koje je napisao Zajc stoje, ali je jako teško da se poredi kako ekipa sad igra i kako je igrala tada iz jednog prostog razloga - sezona je gotova kad je Žoc napustio klub i jedno je igrati takmičarsku košarku, a drugo je igrati bez ikakvog pritiska rezultata.

Ne sporim Penjaroju, ali pravo lice ekipe će se videti sledeće sezone tek.

BTW. ne mislim da Obradović nije prikenjavao sudijama zato što hoće neku funkciju kasnije, on će je dobiti ako bude hteo, već zato što je izigravao lažan pristojnity jer je to "ispod njega" što sam mu i ja debelo zamerao.

51 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

Pa bre ovaj jedan koga imamo, samo sad napunio 18 pa potpisao profesionalni ugovor D

3 hours ago, garmonbozia said:

BTW. ne mislim da Obradović nije prikenjavao sudijama zato što hoće neku funkciju kasnije, on će je dobiti ako bude hteo, već zato što je izigravao lažan pristojnity jer je to "ispod njega" što sam mu i ja debelo zamerao.

Ma naravno, ne mislim ni ja da je to nešto proračunato, nego sam hteo da ukažem na taj poslovični čečenski oportunizam, nezameranje i šliht gde treba. Ako želiš, možemo ga nazvati fake pristojnity-jem...dok se ovamo jebe mama milosna igračima, i to po pravilu više belim, a najviše mladim i domaćim.

Inače, dao Savić izjavu...kaže Ostoja ima veliku sujetu, a Željko veliku senku lolol

20 minutes ago, Vasilij Zajcev said:

Inače, dao Savić izjavu...kaže Ostoja ima veliku sujetu, a Željko veliku senku lolol

ceo intervju u sredu u 22:30h na n1

spremimo se na novi red sranja

to bi pricajzli

ostoja ima veliki ego, a željko pravi veliki senku

14 hours ago, garmonbozia said:

Da, najjače da kenjanje sudijama može da utiče na to da li će najveći ikada dobiti funkciju ako je uopšte bude želeo.

I ne mora uopšte da bude slučaj da se radilo o tom lažnom pristojnityju, već je možda mislio da će mu uzvratiti poštovanje ako on prema njima bude pokazivao poštovanje. Možda bi to i imalo smisla, da sa druge strane nije teška stoka.

Možda je bilo i do ega, ne znam, ali svakako da je velika greška što je tako radio.

18 hours ago, Cash said:

I u mečevima koje smo pobedili(Baskonia, Milano i pogotovo Monaco) smo izgledali kao razbijena banda. Protiv Monaca i Milana smo umalo prokockali +20. Protiv Baskonije smo za par minuta prokockali +16. Kod Penjaroje u mečevima gde smo pobeđivali nismo imali period da je protivnik napravio seriju od +15:0.

Razbijena banda ne može da ode na +20 protiv Monaka. U momentima smo izgledali tako, ali na momente smo ličili na top6 tim.

Sada su amplitude uglavnom ispeglane, ima do toga da je do načina igre, ali ima i do sastava tima. U poslednje vreme mi se sviđa veće uključenje visokih igrača u napad, kao stabilizatora ritma (plus efekat Kalatesa).

glede ostanka/angazmana domacih igraca - lakic definitivno zbog energetskog efekta, poku - ono ako baas mora. mijailovic i bosnjakovic nisu igraci za kkp, niti ce ikada biti - a ako nam je kriterijum da imaju konstantan i konkretan 5-10-minutni doprinos u utakmicama el.
tanaskovic je trenutno, cini se taman tu gde mu je i max domet - opet, ako bas mora, eventualno umesto pokusevskog. neka slicna prica je i miletic, s tim sto s 2.14 ipak moze da napravi neku razliku.

meni se dimitrijevic nikada nije svidjao i mislim da nista nismo propustili/propustamo nedovodjenjem doticnog.

jedini decko koga bih voleo da vidim u svetom dresu je bogoljub markovic - sve ostalo je realno boranija.

Bogi & Bogi duo za sledću sezonu, i planuće pretplatne

16 hours ago, garmonbozia said:

ceo intervju u sredu u 22:30h na n1

spremimo se na novi red sranja

u 19:00 frizura, u 20:00 šminka

Izgleda da mu se sleglo baš kad ste malo stali na noge.