March 16Mar 16 5 minutes ago, SNARC said:I Duleta Dulenceta Vujosevica..a sa njim Zofriku Lovernja i Veseloga Jana...i da nekako ucini da imam 15 godina manjeMene Drčela ne bi doveo u halu taman da na sednici centralne otadžbinske uprave objavi da je otkrio čarobni napitak kojim je podmladio Moku i Ducija za 50 godina i doveo ih u Zvezdu, al neke mlade generacije hoće da plate i za Jaga.
March 16Mar 16 4 hours ago, Profesionalac said:Ako se poredi ovaj period kada se ekipa posložila sa završnim periodom Žocovim - nema dileme da sada ekipa izgleda bolje i zdravije.Međutim, ako poredim sadašnji trenutak sa nekim oktobrom - početkom novembra (do Liona) - to mu dođe na slično, neke pobede (Armani, EFES, Baskonija na strani, Monako), neki porazi u kojima smo baš dobro izgledali (Barsa u bg manje, Pirej više) i koji su slali pozitivne signale.Sada tesni porazi protiv Makabija, Reala i Fenera, pobeda protiv PAO i u Bolonji.I u mečevima koje smo pobedili(Baskonia, Milano i pogotovo Monaco) smo izgledali kao razbijena banda. Protiv Monaca i Milana smo umalo prokockali +20. Protiv Baskonije smo za par minuta prokockali +16. Kod Penjaroje u mečevima gde smo pobeđivali nismo imali period da je protivnik napravio seriju od +15:0.
March 16Mar 16 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:jbt kolko je tih mijailovićaKo nekad Ščepovića 😁
March 16Mar 16 Dosta stvari koje je napisao Zajc stoje, ali je jako teško da se poredi kako ekipa sad igra i kako je igrala tada iz jednog prostog razloga - sezona je gotova kad je Žoc napustio klub i jedno je igrati takmičarsku košarku, a drugo je igrati bez ikakvog pritiska rezultata. Ne sporim Penjaroju, ali pravo lice ekipe će se videti sledeće sezone tek. BTW. ne mislim da Obradović nije prikenjavao sudijama zato što hoće neku funkciju kasnije, on će je dobiti ako bude hteo, već zato što je izigravao lažan pristojnity jer je to "ispod njega" što sam mu i ja debelo zamerao.
March 16Mar 16 51 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:jbt kolko je tih mijailovićaPa bre ovaj jedan koga imamo, samo sad napunio 18 pa potpisao profesionalni ugovor
March 16Mar 16 3 hours ago, garmonbozia said:BTW. ne mislim da Obradović nije prikenjavao sudijama zato što hoće neku funkciju kasnije, on će je dobiti ako bude hteo, već zato što je izigravao lažan pristojnity jer je to "ispod njega" što sam mu i ja debelo zamerao.Ma naravno, ne mislim ni ja da je to nešto proračunato, nego sam hteo da ukažem na taj poslovični čečenski oportunizam, nezameranje i šliht gde treba. Ako želiš, možemo ga nazvati fake pristojnity-jem...dok se ovamo jebe mama milosna igračima, i to po pravilu više belim, a najviše mladim i domaćim. Inače, dao Savić izjavu...kaže Ostoja ima veliku sujetu, a Željko veliku senku
March 16Mar 16 20 minutes ago, Vasilij Zajcev said:Inače, dao Savić izjavu...kaže Ostoja ima veliku sujetu, a Željko veliku senku ceo intervju u sredu u 22:30h na n1 spremimo se na novi red sranja
March 17Mar 17 14 hours ago, garmonbozia said:BTW. ne mislim da Obradović nije prikenjavao sudijama zato što hoće neku funkciju kasnije, on će je dobiti ako bude hteo, već zato što je izigravao lažan pristojnity jer je to "ispod njega" što sam mu i ja debelo zamerao.Da, najjače da kenjanje sudijama može da utiče na to da li će najveći ikada dobiti funkciju ako je uopšte bude želeo. I ne mora uopšte da bude slučaj da se radilo o tom lažnom pristojnityju, već je možda mislio da će mu uzvratiti poštovanje ako on prema njima bude pokazivao poštovanje. Možda bi to i imalo smisla, da sa druge strane nije teška stoka. Možda je bilo i do ega, ne znam, ali svakako da je velika greška što je tako radio.
March 17Mar 17 18 hours ago, Cash said:I u mečevima koje smo pobedili(Baskonia, Milano i pogotovo Monaco) smo izgledali kao razbijena banda. Protiv Monaca i Milana smo umalo prokockali +20. Protiv Baskonije smo za par minuta prokockali +16. Kod Penjaroje u mečevima gde smo pobeđivali nismo imali period da je protivnik napravio seriju od +15:0.Razbijena banda ne može da ode na +20 protiv Monaka. U momentima smo izgledali tako, ali na momente smo ličili na top6 tim. Sada su amplitude uglavnom ispeglane, ima do toga da je do načina igre, ali ima i do sastava tima. U poslednje vreme mi se sviđa veće uključenje visokih igrača u napad, kao stabilizatora ritma (plus efekat Kalatesa).
March 17Mar 17 glede ostanka/angazmana domacih igraca - lakic definitivno zbog energetskog efekta, poku - ono ako baas mora. mijailovic i bosnjakovic nisu igraci za kkp, niti ce ikada biti - a ako nam je kriterijum da imaju konstantan i konkretan 5-10-minutni doprinos u utakmicama el.tanaskovic je trenutno, cini se taman tu gde mu je i max domet - opet, ako bas mora, eventualno umesto pokusevskog. neka slicna prica je i miletic, s tim sto s 2.14 ipak moze da napravi neku razliku.meni se dimitrijevic nikada nije svidjao i mislim da nista nismo propustili/propustamo nedovodjenjem doticnog.jedini decko koga bih voleo da vidim u svetom dresu je bogoljub markovic - sve ostalo je realno boranija.
March 17Mar 17 16 hours ago, garmonbozia said:ceo intervju u sredu u 22:30h na n1spremimo se na novi red sranjau 19:00 frizura, u 20:00 šminkaIzgleda da mu se sleglo baš kad ste malo stali na noge.