March 16Mar 16 27 minutes ago, goofs said:Da, ali Penjaroja ima isit kurac rezultate kao Obradovic, tako da ta priča kako je fin i profesionalan može mački o rep da se okačia jbg, neuporedive stvari - ekipi je trebalo mesec dana da se opasulji nakon onog raspada posle atine, zato tih mesec, mesec i po apsolutno ide na ostojin i zocov racun. iz ove perspektive - alal kupus penjaroji u sta se upustio i cini se uspesno isplivava.
March 16Mar 16 Na kraju se mrtvi broje, odgovorna izjava za aba i el, ali naravno, utakmice i rezultati ce odrediti finalnu ocenu...Ali, opet subjektivno, govor tela mu je Fakerski, plus Ocokolja i Matovic 🙂
March 16Mar 16 37 minutes ago, goofs said:Da, ali Penjaroja ima isit kurac rezultate kao Obradovic, tako da ta priča kako je fin i profesionalan može mački o rep da se okačiNiko ovde ne priča o karijernom rezultatu, minulom radu, već o kratkoročnom efektu na tim za koji navijamo. Sve to drugo, od kurca do ordenja, mogu da mu kače zahvalni predsednici svih klubova kojima je doneo trofeje
March 16Mar 16 21 minutes ago, Filozof manijak said:Obradović selektirao, prošao pripreme sa timom, i doveo ga dokle ga doveo.Španac nasledio na pola sezone raspuštenu bandu (razbijenu vojsku) i nekako je uveo u red.i onda neko kaže kako imaju iste rezultate? Možda imaju, ali sa drastično različitim početnim pozicijama.Lepo neko reče, statistika je bikini, pa je tumači ko ka kako hoće.jbg, ne mogu svaka dva meseca istu priču sa tobom, 90% toga što si napisao nije tačno i prošli smo jedno tri puta kroz to19 minutes ago, Nebojsa said:a jbg, neuporedive stvari - ekipi je trebalo mesec dana da se opasulji nakon onog raspada posle atine, zato tih mesec, mesec i po apsolutno ide na ostojin i zocov racun. iz ove perspektive - alal kupus penjaroji u sta se upustio i cini se uspesno isplivava.tih mesec dana ni ne idu u njegovu statistiku pošto je tim vodio Ocokoljić, pošto je limar bio nesposoban da uradi svoj posao i bitnije mu je bilo da dovede Paspalja i napravi grafikone
March 16Mar 16 2 minutes ago, goofs said:jbg, ne mogu svaka dva meseca istu priču sa tobom, 90% toga što si napisao nije tačno i prošli smo jedno tri puta kroz toEvo, objasni mi šta u postu koji si mi citirao nije tačno, i neću više da se javljam na ovu temu.
March 16Mar 16 Just now, Filozof manijak said:Evo, objasni mi šta u postu koji si mi citirao nije tačno, i neću više da se javljam na ovu temu.daj brt pretvaraš se u kau bojana ovom topiku
March 16Mar 16 Just now, kud u maglu Simoviću said:daj brt pretvaraš se u kau bojana ovom topikuNe brte, pretvorili ste se u zilote idolopoklonike pa vam smeta svako suprotno mišljenje. Neverovatno
March 16Mar 16 2 minutes ago, Filozof manijak said:Ne brte, pretvorili ste se u zilote idolopoklonike pa vam smeta svako suprotno mišljenje. NeverovatnoRazličito cenim, suprotno baš i ne (šala).Iz jednog specifičnog ugla deluje da Penjaroja bolje hendluje ovu ekipu. To je dobrim delom tako jer mu je uprava omogućila da se reši dve bukagije i premosti prazan prostor dobrim zamenama (hvala mr Pejn), Željko nije imao tu opciju. Odličan je Penjaroja trener, rekao bih da mu plafon ne dopire do nabudženih timova ali mi i ne treba da budemo taj tim. Ono gde vidim potencijalne probleme je uticaj na strukturu budućeg rostera, odnosno nedostatak istog. To mi po najavama smrdi na neko pranje para a la Nebojša u saradnji sa zalizanim, sve upakovano u demagogiju stvaranja domaće osnove.O Željku možda napišem nešto kad budem imao više vremena, ali mu nikako ne bih zamerio na uzdržanosti prema sudijama, iz mog ugla je to ono što nam generalno nedostaje. Ni sav ovaj hajp nije on osmislio.
March 16Mar 16 Ako se poredi ovaj period kada se ekipa posložila sa završnim periodom Žocovim - nema dileme da sada ekipa izgleda bolje i zdravije.Međutim, ako poredim sadašnji trenutak sa nekim oktobrom - početkom novembra (do Liona) - to mu dođe na slično, neke pobede (Armani, EFES, Baskonija na strani, Monako), neki porazi u kojima smo baš dobro izgledali (Barsa u bg manje, Pirej više) i koji su slali pozitivne signale.Sada tesni porazi protiv Makabija, Reala i Fenera, pobeda protiv PAO i u Bolonji.A najbitnije je to da ta dva tima imaju ozbiljne razlike u sastavu.Da podvučem, Penjaroja je odradio vrlo dobar posao, doveo je u red ekipu koja je bila u rasulu, ali još uvek nisam siguran kakav nam je plafon. Došli smo u limbo stanje, jasno je meni da se on bori za ostanak, Ostoja da sa pobedama pokušava da spase cenu sezonske za narednu sezonu, i sviđa mi se takmičarski pristup da juriš pobede kada je sve gotovo. Ali za KKP bi u ovom trenutku bilo mnogo korisnije da ostatak EL sezone iskoristimo da vidimo da li Poku i Lakić mogu da budu šrafovi na koje možeš da se osloniš u EL, da Mijailović i Bošnjaković dobiju minute u kojima možeš da vidiš da li ih treba čekati ili ne.
March 16Mar 16 16 hours ago, goofs said:Žoc ove sezone u EL: 4:9Pinjola ove sezone u EL: 4:9Žoc kršina, uništitelj, lezileb. Pinjola leđenda, velemajstor, preporoditelj.Ne, nego Žoc najveći ikada, Penjaroja nemač pojma, kešolovac koji ne zna ni engleski.
March 16Mar 16 Ostoja cene sezonskih i približnu količinu prodatih može da spasi samo ako dovede Bogdana
March 16Mar 16 1 hour ago, Filozof manijak said:Ne brte, pretvorili ste se u zilote idolopoklonike pa vam smeta svako suprotno mišljenje. Neverovatnone smeta uopšte suprotno mišljenje, ako je argumentovano. a to da slušam neke sociološke vratolomije na sportsku temu nekoga ko po sopstvenom priznanju nije gledao ono o čemu pričampa iskreno da ti kažem, zabole me
March 16Mar 16 2 hours ago, Vasilij Zajcev said:Ne druže, reči "jednostavno je" i savete da "treba uračunati procente...ne možeš da gledaš.." ne idu u istu rečenicu. Ako je nešto jednostavno, jednostavno je. I zove se očinji vid. Ako se komentariše trener, a hoćeš da pojednostaviš, ne uvode se igrači u priču. I to nije nikakva projekcija i distorzija nego prost, good old alibi reflex.Penjaroja je trener Partizana tri meseca, Karlik se vratio pre tri utakmice. To je prosta činjenica. Mešanje drugog dok se priča o prvom je školski primer distorzije.Reč je bila o statistici, a da bi imao dobru i objektivnu statističku analizu, u obzir treba da uzmeš i varijable. Karlik je važna varijabla. Ponoviću, ako si propustio: niko nije dovodio u pitanje da li je Željko pravio greške. Pravio je i to neke baš krupno, ali stvarno to ne mora da se ističe u svakom postu, ne budi forumska Nataša Kandić molim te, iskuliraj to ako je ikako moguće, hvala unapred.
March 16Mar 16 1 hour ago, Nikodije said:Ostoja cene sezonskih i približnu količinu prodatih može da spasi samo ako dovede BogdanaI Duleta Dulenceta Vujosevica..a sa njim Zofriku Lovernja i Veseloga Jana...i da nekako ucini da imam 15 godina manje