March 18Mar 18 Skor Partizana sa Karlikom Džonsomna parketu 7-1 na klupi/nije igrao 8-23 Utakmice u kojima je igrao 5-3 (7-1 dok je na parketu, u minusu samo protiv Fenera; 2-6 dok je na klupi, u plusu samo protiv Efesa i Fenera)utakmice u kojima nije igrao 6-17
March 18Mar 18 Covek utakmice: Penjaroja. Zivo ne zanima hoce li (hbg ipak je katalonac, vatikanac, lova!) Da poslusa ostojine dogovore sa njegovim prijateljem ili ce da pokusa Disruption. Jasno je, on napada ABA (oh well, jao, to je nezanimljivo takmicenje) ali ova izjava za carlika the bottle-a, svaka cast.Krajnje subjektivno, za mene inspiracija br1 u srBari trenutno .) Edited March 18Mar 18 by DCI Banks
March 18Mar 18 45 minutes ago, DCI Banks said:Penjaroja… ali ova izjava za carlika the bottle-a, svaka cast.??
March 18Mar 18 1 hour ago, Pantelija jr said:??pretpostavljam da se misli na izjavu da je Karlik tu 4 utakmice, a da tim igra dobro već duže vreme, odnosno da je pobeđivao i bez Karlika. a sa njim je, naravno, sve lakše i još bolje
March 18Mar 18 Mene je zbunilo ono the bottle… mislio sam da mašim neki sporCki izraz u vezi sa timom vs. pojedincem u kome se pominje flašaa to je bila referenca na Carlik the Bottle Wielder
March 18Mar 18 Čekajte, pa nema Save, nema čoveka, đe je čoek? Nije valjda ostao zaboravljen u Dubaiju?
March 18Mar 18 Pretpostavljam da nece pricati preko koje agencije iskljucivo trazio " pojacanja" i koliko se ugradjivao u te masne ugovore ... I ti tajminzi postenjacina™ kada zele da podele sa javnosti sta im lezi na dusi su bas ...🤢p.s. Nadam se da cemo prihvatiti Karlikove uslove ( nismo daleko od onoga sto smo ponudlili i sta on trazi za obe godine) i mozda ove nedelje dogovorimo nesto u Milanu i Parizu 🤐
March 18Mar 18 Nisu ni Ledej ni Hifi, ne nogu vise da kazem, jer se tek ide na razgovore.... Ako se dogovore, prvo ce se ovde saznati ( barem dan ranije od svih ostalih)edit: Ostojino "max 1,5 mil."je naravno glupost Edited March 18Mar 18 by Geo edit