September 22, 2025Sep 22 3 hours ago, Jimmy Kowalski said:Pa to je bila opcija, ali se odustalo i skratila turneja..Emotional support kangaroo denied boarding a plane. SpoilerNažalost, AI
September 23, 2025Sep 23 Po ovome što je Brezovac izbacio na moczart sportu, Frenk nije pristao na novi ugovor (za šta je bila priča valjda preko ostojinog malog da je pristao za manju platu). Ovo objašnjava bol u gluteusu.
September 23, 2025Sep 23 meni taj brezovac ne deluje baš kao tip od poverenja, nevezano sad za ovokad god sam ga gledao to su bile random teze pokupljene sa tvitera
September 23, 2025Sep 23 Zamislite situaciju da Nilikina ipak ostane kod nas i da ima fenomenalnu sezonu gde bismo na njegovim krilima dosli do finala Evrolige i da bas on ima otvoren sut za tri u poslednjoj sekundi za pobedu i da promasi. To bi bilo zabavno
September 23, 2025Sep 23 mocart je najverovatnije najbolji sportski / basket portal pop-prirode ali ce uvek podrzati klub, na bilo kakvoj temi, ma koliko banalna bila.uostalom, telesport je valjda prvi preneo, kao hard kor glasilo kluba, da je potpisan novi ugovor uz smanjenje plate.mislim da je prosto pronadjena opcija na njegovoj poziciji, za koju zeljko veruje da je bolja za njegov sistem a kao sto je neko napisao, valjda nikodije, mozda sam gresan, ako vec postoji ocigledan vajb da trener ne gleda na xy igraca kao na vaznu stavku u rosteru, onda i igrac nema neku narocitu zelju da ostane i rastanak je prirodan.ovo sve na temu nije mu drago oko smanjenja plate (a navodno potpisao ugovor) & partizan trazi obestecenje (sto naravno moze samo ako ima novi ugovor) mi je sad vise kao neki pr effort, da klub pokaze kao good guy, sto je po meni bespotrebno - jer sve je to biznis i neka zeljkova projekcija sta mu bolje fercera.ne znam kakav je trenutni status sa lundbergom, u smislu da li su uspeli da ga uvaljaju nekome ali ako nisu, partizanu treba bar jedno preuzimanje plate od aktuelna dva, ako nista drugo, zbog tog famoznog pr efforta a i da te ne cima neki buzdovan u buducnosti.
September 23, 2025Sep 23 valjda je priča da Oly želi da preuzme njegov stari ugovor, pre smanjenja plate. To nisu hteli da urade pre mesec dana, ali tad nije gorelo pod nogama
September 23, 2025Sep 23 okej, kako god, stari ugovor je vazeci novi sa nesto dodatog novcavan te nebitne realno stavke, ja nisam nacisto kako i zasto je oly zapeo da zameni evansa bas frenkijem, posto su bas razliciti igraci.
September 23, 2025Sep 23 Nije zapeo ni za jedno ime posebno, vec trazi bilo kog moze u ovom trenutku. Njih je Morris vec odbio jer ceka NBA ponudu, jos neki igraci, i sada su u frci. Ne gledaju striktno profil igraca, samo neka igra na poziciji 1.A posto je Morris odbio vec nekoliko EL ponuda, zato ne ocekujem da ce prihvatiti nasu. Barem ne sada. I uopste se ne bi zacudio da udjemo u sezonu bez da smo potpisali zamenu za Frenka. Ukoliko uopste i ode na kraju..
September 23, 2025Sep 23 za 6 dana krece training camp. igraci kao sto je monte morris sigurno znaju do sada da li su u nekom rosteru ili nisu. zapravo, bilo koji igrac koji ne planira da igra neku g ligu i ceka tokom sezone da se otvori mesto u rosteru zna da li je u nekom timu.pomislio sam da je mozda zastoj oko ove acl povrede van vleeta ali sam jutros cuo da hjuston ne moze da pazari igraca, moze iskljucivo da trejduje i to pod odredjenim uslovima, tako da nije to razlog.ja mislim da vec imate bukiranog igraca ali cekate da se nesto potpise sa frenkijem ili lundbergom.edit typo Edited September 23, 2025Sep 23 by uini
September 23, 2025Sep 23 44 minutes ago, goofs said:valjda je priča da Oly želi da preuzme njegov stari ugovor, pre smanjenja plate. To nisu hteli da urade pre mesec dana, ali tad nije gorelo pod nogama pa đe ba zapelone damo ga? hoćemo obeštećenje?
September 23, 2025Sep 23 Iffe nema nikakve veze sa ovim. Mi ga placamo, iako na njega ne racunamo. Ako Morris odbija EL ponude jer ceka poziv, onda znaci da smatra da ima sanse. Najjace da ce neko da mu objasni da to ne treba da radi vec da odmah prihvati prekookeanski poziv..
September 23, 2025Sep 23 11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:pa đe ba zapelone damo ga? hoćemo obeštećenje?pa ne znam, juče su informacije curile kao da je to gotova stvar, i meni se čini da je tako
September 23, 2025Sep 23 14 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Ako Morris odbija EL ponude jer ceka poziv, onda znaci da smatra da ima sanse. Najjace da ce neko da mu objasni da to ne treba da radi vec da odmah prihvati prekookeanski poziv..samo hoću da kažem kako šest dana pre kampa, igrači obično znaju da li su u nekom timu ili nisu. i to važi za igrače koji su u rosteru, pa je dilema da li će biti katovani ili ući u tih 16. morris je free agent.
September 23, 2025Sep 23 Bruklin je i dalje 15M ispod minimalnog kepa, i ja bih se u ovom trenutku motao oko NBA lige