September 22, 2025Sep 22 @theanswer Ali ostao si bez Dejvisa, ne računam Balšu...Nisi u gorem položaju u odnosu na prošlu sezonu.Od bekova trenutno u rotaciji imamo Karlika, Vašingtona, Miltona, Lakića i Brauna koji uzima minute na dvojci.Po meni veći problem je to što je Karlik kasno počeo sa pripremama i što nam Bonga tek ovih dana stiže, nego što nije doveden još jedan centar i bek sad.
September 22, 2025Sep 22 To su stvari na koje klub ne može da utiče, a ovo su stvari na koje klub treba i mora da utiče. Da, ostali smo bez Dejvisa koji je uzimao 20+ minuta. Nisi doveo nikog. Ne ide mi u glavu kako misliš da to nije problem.
September 22, 2025Sep 22 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:zamena za nilikinu?šta da menja, vazduhsvaka čast frenku, al da se ne zajebavamovidecemo kako ce zamena za vazduh da igra; frenki je kao backup, kojem je napad slabija stavka, za manje od 20 mins, imao 7pts (57% za 2, 37.7% za 3, 92.3% fts), 2ast, 0.7 to, 0.6stlmogu da postujem i lundbergov ucinak za 25mins ali kome to treba u zivotu.recimo, bonga je za 25mins imao 7.7pts, okej bolji procenat za 3 ali dosta losiji za dva, pokidao u skokovima.
September 22, 2025Sep 22 Kosarkasi su kao frizideri. Neki imaju jaja, neki ne. Ako vec poredimo Bongu i Frenkija
September 22, 2025Sep 22 mogao sam i da stavim ono, x igrac heroj, pa bongine statse, y igrac promasaj pa frenkijeve; samo bi shimpu skapirao ko je ko bez da bonga metne aliena na lice.
September 22, 2025Sep 22 @theanswer Jeste problem, ali stvari nisu tako jednostavne. Isklikćeš 4 igrača out i 4 igrača in.Razumem te, jer i sam imam te momente toplo-hladno prema ekipi koja se bavi sportskim pitanjima u klubu.Ali ako je igrač renomea Džabarija Parkera dogovoren još tipa u maju ove godine, ne mogu reći da su nesposobni.Ja bih rekao da se zateže za svaki dolar i da zato i propadaju dogovori sa nekim igračima.U svakom slučaju: Davies, Balša, Mike, Ntlikina, Lundberg OUT / Parker, Osetkowski, Milton IN. Nema potrebe da se žuri za ta dva igrača, jer fit te dvojice može da nam napravi razliku između top 10 i f4. Edited September 22, 2025Sep 22 by smooth.Op
September 22, 2025Sep 22 2 minutes ago, shimpu said:Kosarkasi su kao frizideri. Neki imaju jaja, neki ne. Ako vec poredimo Bongu i Frenkijaneki frizideri su nosioci, neki backup frizideri al okej, bitno je ko ima jaja (bonga).
September 22, 2025Sep 22 Ne verujem da postoji iko pri zdravoj pameti ko bi uzeo Nilikinu pre Bonge, sta god govorila statistika...
September 22, 2025Sep 22 Ja ne bih rekao da su pare problem i da se zateže oko toga i da zato kasni dovođenje centra. Vise mi deluje da imamo 2-3 igraca koje želimo, a koji nisu radi da igraju u Evropi i cekaju poslednji momenat za NBA ugovor. Ako treba da se krpi pozicija centra jurice se neki bekap centar, a ako dodje jedan od ovih koje čekamo bićemo legitimni f4 kandidat
September 22, 2025Sep 22 Pa imamo evropsku verziju Brajanta u Motijeunasu, ne znam šta se čeka Nesvič zagarantovan. Edited September 22, 2025Sep 22 by Milošica
September 22, 2025Sep 22 a ja sam bas pomislio da predlozim izbor ntilikina ili bonga, igraci na razlicitim pozicijama, sa razlicitom trenerovom projekcijom u igri, koje spaja iskljucivo dobra defanziva, hvala @IgaBiva ( :
September 22, 2025Sep 22 28 minutes ago, goofs said:Nemojte Montu lebavam. Ako ćemo kamenjara, i Rasel Vestbruk je bez ugovoraMonte nije kamenjar.