Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

gospodski klub taj bajern

• Replies 12.1k
  • Views 620.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Moja teorija je verovatno da cemo ostati u Minhenu u duplom kolu i igrati protiv Hapoel tamo.

21 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

gospodski klub taj bajern

Zahvalnost što smo im dali kapitena.

To je Grba sredio pred odlazak... fantom

potpiši ovo, šta te košta

Čeka nas Anja Bla u Dubaiju

Kad smo kod Dubaija i žena..

Marketing menadžer Dubaija je devojka kojoj sam sredio karte za onu utakmicu sa PAO u Areni, kada je postavljen rekord EL 22567. lolol

Secam se te utakmice kad nas je Obradovic pustio. Posle toga nas je pustio cini mi se jos dve. Jednom i dok je bio trener Fenerbahcea.

10 minutes ago, smooth.Op said:

Kad smo kod Dubaija i žena..

Marketing menadžer Dubaija je devojka kojoj sam sredio karte za onu utakmicu sa PAO u Areni, kada je postavljen rekord EL 22567. lolol

Jesi jesi svalercino...

Just now, ZokiAsov said:

Jesi jesi švalerašu

Meni je jedna super lepa devojka jednom obezbedila kartu za utakmicu i rakla mi da ako izgubimo da dodjem kod nje da me utesi. Mi pobedili i onda me pozvala da proslavimo pobedu uz sampanjac, medjutim ja nesto ne volim sampanjac, vise nekako mi pivo prija i ne odem kod nje. Mislim da ima nekih 15 godina kako sam to sanjao

Nakon jedne od mnogobrojnih pobeda (cuj pobeda) nad ekipom koju trenira Zeljko Obradovic, secam se da sam otisao u kafic i prilazi mi jedna mnogo lepa devojka sa ogromnim sisama i pita jel ti neprijatno zbog ogromnih sisa, a ja joj kazem da nije zbog toga, nego jer nas je Zeljko opet pustio. Tesko je bilo navijac Partizana tih godina

Koja vam je najdraza utakmica koju nas je Zeljko pustio? Meni ona protiv Panatinaikosa kad nam je Dru Nikolas roknuo 6 trojki, kad smo izgubili 16 razlike u f4 sezoni