September 23, 2025Sep 23 uu nisam imao pojma da ima vec 35 ali sto kazes, ni prici ibakinih 47 minimum
September 23, 2025Sep 23 kalates bi savršeno legao na ovu ekipu, samo kažem Edited September 23, 2025Sep 23 by garmonbozia
September 23, 2025Sep 23 2 minutes ago, ZokiAsov said:Poslednji ples kalatesa i Ibake U tom slučaju, preostaje nam samo da se pomolimo za zdravlje...
September 23, 2025Sep 23 2 hours ago, smooth.Op said:U tom slučaju, preostaje nam samo da se pomolimo za zdravlje...Ju, vidi friz, nije pošumljen nego poprašumljen!
September 24, 2025Sep 24 9 hours ago, Milošica said:Uini već napravio profil i cepa translate.@uini ovijeh dana....
September 24, 2025Sep 24 7 hours ago, Valk said:Ju, vidi friz, nije pošumljen nego poprašumljen!al se bacaju ćokijeve fore
September 24, 2025Sep 24 SportklubOlimpijakos neće da plati Partizanu za Nilikinu!Košarkaš Partizana Frenk Nilikina prvi je na listi želja Olimpijakosa, ali uprkos tome što je Francuz već bio viđen u dresu grčkog velikana, iz Pireja stižu informacije da je zalepo oko transfera.
September 24, 2025Sep 24 22 minutes ago, Lord Stef said:Ortodoksne dzimrije, sto bi reko Del Boj5 minutes ago, napadaj said:Omiljena zabava kad sam u Grčkoj mi je da razmišljam o tome kako Grci reaguju kad im nekakvi Danci, Nemci, Šveđani, Slovenci i Holanđani po evropskim institucijama traže da vrate pare. "Evo sad ćemo, samo što nećemo".Raj na zemlji, najbolja država.Ciganjska posla
September 24, 2025Sep 24 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:al se bacaju ćokijeve foreOpterećenko, ja sam to od vas ovde čula.
September 24, 2025Sep 24 34 minutes ago, Lord Stef said:Ortodoksne dzimrije, sto bi reko Del Bojšta će vam tih 300k, da ostoja nastavi da gradi basket terene po srednjim školama u ortodoksnoj australiji..bolje nego da plaćate i njega i lundberga da ne igraju