September 23, 2025Sep 23 ma kakav tomas brajant, zeljko bi pomislio da je to radmanovic samo pocrneo na moru i dao bi otkaz. zbogom kikindo
September 23, 2025Sep 23 9 minutes ago, Milošica said:Uzdam se u tvoje mišljenje, tj. da bi se Želimir zajebao da ga je dočekao.ja ne mogu da poverujem da je zeljko trazio takav karakter. neko je zamenio zeljka ondaedit, brajant bi napadacki bio najbolji centar u evroligi, defanzivno verovatno u donjem domu ali lik je klasicna umisljena dalabu Edited September 23, 2025Sep 23 by uini
September 23, 2025Sep 23 Just now, uini said:ja ne mogu da poverujem da je zeljko trazio takav karakter. neko je zamenio zeljka ondaNije Brajant koliko sam shvatio neki agresivan tip, nego nešto Kaboklo -like.To je možda i gore, ali Željko je doveo Kabokla
September 23, 2025Sep 23 Just now, Choda said:Nek se spremi forum navijaca Olimpijakosa gavri muni stiže va uininajebali ste
September 23, 2025Sep 23 Just now, Milošica said:Nije Brajant koliko sam shvatio neki agresivan tip, nego nešto Kaboklo -like.To je možda i gore, ali Željko je doveo Kabokla da, kao da je zanemario jedan od svojih osnovnih postulata. ne znam ne znamkapiram da je zesce zajeban tiz te kosarkaske mogucnosti koje ti pruza, kao kad ja draftujem lamelo balla u fantaziju
September 23, 2025Sep 23 1 minute ago, uini said:da, kao da je zanemario jedan od svojih osnovnih postulata. ne znam ne znamkapiram da je zesce zajeban tiz te kosarkaske mogucnosti koje ti pruza, kao kad ja draftujem lamelo balla u fantazijuKoga bi radije imao u svom timu, Ibaku ili Motijeunasa?
September 23, 2025Sep 23 10 minutes ago, Milošica said:Koga bi radije imao u svom timu, Ibaku ili Motijeunasa?u ovom trenutku bih radije imao vanju marinkovica nego predrag sasu danilovica, jer je sasha mator. isto tako i motiejunasaali zaista ne znam nista o njima oko karakternih stvari i pristupa, to mi je iskljucivo cudjenje kod odabira brajanta, ne igracki kvaliteti, to mi je jasno.