September 21, 2025Sep 21 9 minutes ago, *edited by mod said:Parking se već neko vreme naplaćuje i to na nivou sezone.E bre kakav ti je smisao za biznis... Šta je sa ostalih 90% ljudi koji dolaze kolima na utakmicu i izvlače se samo sa 1-2 poruke Parking Servisu.
September 21, 2025Sep 21 Fora sa čašama je verovatno preuzeta sa koncerata, kao reciklirajmo fazon - platiš čašu iz koje piješ i dopunjavaš, a na kraju možeš da je refundiraš.Ostoja verovatno igra na kartu da će prosečnog srbendu mrzeti da čeka u redu posle tekme za 500 kinti, ali ono čega Ostoja nije svestan je da postoje dokoni ljudi koji će skupljati čaše po hali i đuture ih donositi na refundaciju.No Ostoja će vrlo brzo naučiti to pa će onda slati svoje poslušnike i mandrile da to rade nakon tekme.Ostoja preduzetnik.
September 22, 2025Sep 22 kako je lagan brt luča, kad si sam šutneš, ne komplikuješ, igraš odbranu, skok u napaduduletova škola
September 22, 2025Sep 22 ife > stakleniučinak im je približan ako nije na ifeovoj strani, plus ife bar učestvuje na treninzima cele sezone
September 22, 2025Sep 22 da, u našoj projekciji rostera za tu poziciju petog spoljnog nema neke razlike da li će igrati Ife ili Frak kako su ga nazvali ovde u postu. Ife je bar zdrav veći deo sezone.mislim, ja sam to lupio, ali nekako mi logično deluje da će ga aktivirati sada, ali možda i ne bude, možda potraže neku jeftiniju zamenu
September 22, 2025Sep 22 tog petog(šestog) može da igra mijailovićpored karlika, dujana, sterlinga, miltona, arijana…a lovu od frankovog ugovora da preusmere na mitskog centraili bar da još snize pretplatu na part+
September 22, 2025Sep 22 Neverovatno šta radi bagra. Sedam dana pred početak lige mi ostajemo bez igrača za koga nemamo zamenu, a koliko smo sposobni da nađemo igrača govori situacija sa centrom. Ko radi ovakve stvari?
September 22, 2025Sep 22 14 minutes ago, goofs said:da, u našoj projekciji rostera za tu poziciju petog spoljnog nema neke razlike da li će igrati Ife ili Frak kako su ga nazvali ovde u postu. Ife je bar zdrav veći deo sezone.mislim, ja sam to lupio, ali nekako mi logično deluje da će ga aktivirati sada, ali možda i ne bude, možda potraže neku jeftiniju zamenuIffe je vec zaradio jednu ovosezonsku platu.
September 22, 2025Sep 22 zamena za nilikinu?šta da menja, vazduhsvaka čast frenku, al da se ne zajebavamo
September 22, 2025Sep 22 19 minutes ago, theanswer said:Neverovatno šta radi bagra. Sedam dana pred početak lige mi ostajemo bez igrača za koga nemamo zamenu, a koliko smo sposobni da nađemo igrača govori situacija sa centrom. Ko radi ovakve stvari?Možda bude Nik D Brik?