Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

9 minutes ago, *edited by mod said:

Parking se već neko vreme naplaćuje i to na nivou sezone.

E bre kakav ti je smisao za biznis... Šta je sa ostalih 90% ljudi koji dolaze kolima na utakmicu i izvlače se samo sa 1-2 poruke Parking Servisu.

• Replies 12.1k
  • Views 620k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Fora sa čašama je verovatno preuzeta sa koncerata, kao reciklirajmo fazon - platiš čašu iz koje piješ i dopunjavaš, a na kraju možeš da je refundiraš.

Ostoja verovatno igra na kartu da će prosečnog srbendu mrzeti da čeka u redu posle tekme za 500 kinti, ali ono čega Ostoja nije svestan je da postoje dokoni ljudi koji će skupljati čaše po hali i đuture ih donositi na refundaciju.

No Ostoja će vrlo brzo naučiti to pa će onda slati svoje poslušnike i mandrile da to rade nakon tekme.

Ostoja preduzetnik.

Uzivao sam, sve preporuke.

kako je lagan brt luča, kad si sam šutneš, ne komplikuješ, igraš odbranu, skok u napadu

duletova škola

izgleda da smo pustili staklenog u Olimpijakos isuse

telesport-frank-ntilikina-to-olympiacosb

Dobro nam došao brat Ife!

ife > stakleni

učinak im je približan ako nije na ifeovoj strani, plus ife bar učestvuje na treninzima cele sezone

da, u našoj projekciji rostera za tu poziciju petog spoljnog nema neke razlike da li će igrati Ife ili Frak kako su ga nazvali ovde u postu. Ife je bar zdrav veći deo sezone.

mislim, ja sam to lupio, ali nekako mi logično deluje da će ga aktivirati sada, ali možda i ne bude, možda potraže neku jeftiniju zamenu

tog petog(šestog) može da igra mijailović

pored karlika, dujana, sterlinga, miltona, arijana…

a lovu od frankovog ugovora da preusmere na mitskog centra

ili bar da još snize pretplatu na part+

srdoc

Neverovatno šta radi bagra. Sedam dana pred početak lige mi ostajemo bez igrača za koga nemamo zamenu, a koliko smo sposobni da nađemo igrača govori situacija sa centrom. Ko radi ovakve stvari?

14 minutes ago, goofs said:

da, u našoj projekciji rostera za tu poziciju petog spoljnog nema neke razlike da li će igrati Ife ili Frak kako su ga nazvali ovde u postu. Ife je bar zdrav veći deo sezone.

mislim, ja sam to lupio, ali nekako mi logično deluje da će ga aktivirati sada, ali možda i ne bude, možda potraže neku jeftiniju zamenu

Iffe je vec zaradio jednu ovosezonsku platu.

zamena za nilikinu?

šta da menja, vazduh

svaka čast frenku, al da se ne zajebavamo

moraću da obnovim zavete sa gej t7.

Just now, uini said:

moraću da obnovim zavete sa gej t7.

200w.gif

D

19 minutes ago, theanswer said:

Neverovatno šta radi bagra. Sedam dana pred početak lige mi ostajemo bez igrača za koga nemamo zamenu, a koliko smo sposobni da nađemo igrača govori situacija sa centrom. Ko radi ovakve stvari?

Možda bude Nik D Brik?

Jel to sigurno ili opet neke novinarske patke da se pecaju klikovi?