September 24, 2025Sep 24 10 minutes ago, uini said:šta će vam tih 300k, da ostoja nastavi da gradi basket terene po srednjim školama u ortodoksnoj australiji..bolje nego da plaćate i njega i lundberga da ne igrajuPa plaćali smo ga i prosle godine, a nije igrao
September 24, 2025Sep 24 14 minutes ago, uini said:šta će vam tih 300k, da ostoja nastavi da gradi basket terene po srednjim školama u ortodoksnoj australiji..bolje nego da plaćate i njega i lundberga da ne igraju#RezervisaoStanUPireju
September 24, 2025Sep 24 43 minutes ago, Uskebasi said:Pa plaćali smo ga i prosle godine, a nije igrao za te pare koje ste ga placali, igrao je taman
September 24, 2025Sep 24 mislim da ce se to srediti tako sto ce ostoja napraviti mali kati magiko hilandar sa basketaskim terenom i ciaoedit @Mindaugas Žukauskas , lepo pise da je zalepo oko transfera, gde ces kredibilnije Edited September 24, 2025Sep 24 by uini
September 24, 2025Sep 24 32 minutes ago, uini said:za te pare koje ste ga placali, igrao je tamanZa te pare i ucinak ....
September 24, 2025Sep 24 9 minutes ago, kronostime said:Za te pare i ucinak ....znam ja i bez ovoga da ti ne znas puno o basketu i da si ocekivao ronaldinja.ucinak mu je bio vrlo dobar, a to sto je bio povredjen je bozija volja, samo sto je ostoja kasno krenuo da uplacuje crkvi, pa je bog bio ljut prosle sezone
September 24, 2025Sep 24 1 minute ago, uini said:znam ja i bez ovoga da ti ne znas puno o basketu i da si ocekivao ronaldinja.ucinak mu je bio vrlo dobar, a to sto je bio povredjen je bozija volja, samo sto je ostoja kasno krenuo da uplacuje crkvi, pa je bog bio ljut prosle sezoneOcekivao sam od njega 50% od onoga sto si reklamirao, nije uspelo jbg.Ni prvi, a ni poslednjji koji ide u Grcku na pecalbu i neka mu je sa srecom.Samo da se ne zaljubi k`o Vildoza.
September 24, 2025Sep 24 11 hours ago, *edited by mod said:Uini uhvaćen da piše za BlicMislim da su grci zapravo hteli Frenkija i 300k pride pa su se iznenadili kada su shvatili da zapravo oni treba da plate.
September 24, 2025Sep 24 Izletela mi sada vest da je Oly ipak odustao, jer ne zeli da plati obestecenje.
September 24, 2025Sep 24 Polako ljudi, mnogobrojni svetski portali su objavili da je potpisao. Treba verovati mnogobrojnim svetskim portalima
September 24, 2025Sep 24 Verovatno nam treba tih 300k da se podneblja ponuda za centra. A Grci neka vide da li im se isplati da uđu u sezonu sa razočaranim furnijeom.
September 24, 2025Sep 24 Zamenili smo domacinstva sa Bajernom, pa cemo jednu utakmicu vise odigrati u Areni. To mi je inace proslo kroz glavu da bi moglo da se desi, u zavisnosti od Bajernovog rasporeda. Nisu morali, ali nam izasli u susret..