September 22, 2025Sep 22 zato i kažem, odgledaj kapitena lučifera, ako već (možda) pratiš samo partizan od košarke.povrede su danas uračunate u sezonu, prošle je to bio frenki, ove možda bude bonga ili neko drugi gvozdenih jaja, pošto je te stvari nemoguće predvideti,ali okej, krenuli smo, tj tvoje kolege, od frenki jednako vazduh, do samo da ga povrede ne sprečavaju da igra.videćemo, ja se svakako jan veselim da vidim kako će to izgledati u novoj sezoni, pojedinačno i ekipno.
September 22, 2025Sep 22 Ako je za utehu, Kalates ima neki suludo dobar niz odlazaka na F4 od kako je napustio PAO.Šteta da mu mi kvari i statistiku...
September 22, 2025Sep 22 53 minutes ago, uini said:možda su tvoja očekivanja nadrealna u celoj priči.Moja ocekivanja su bila da bude konstantniji i da odigra bar 70% utakmica a ne da se gleda u pasulj da li ce da bude spreman ili ne. Ipak, povrede su deo sporta i ne mogu se predvideti pa moze da se desi da u Olimpijakosu procveta i odigra sve utakmice. Uostalom, grcka liga je sa manje klubova, mislim da nece igrati ni kup pa ce imati i manje utakmica.Mislim da on uopste nije los igrac ali da se neke stvari jednostavno nisu poklopile. Uostalom, mogu da se opkladim da ce najbolju utakmicu sledece sezone odigrati upravo protiv nas.
September 22, 2025Sep 22 biće fora ako stakleni ne ode u oly…kad krene kuknjava, uzima minute mijailoviću/lakiću, bušna kesa iz maksija, krkobabić, bolje u selters da se preseli, a eto sa kalatesom bi bili f4 tim…
September 22, 2025Sep 22 14 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:biće fora ako stakleni ne ode u oly…hoće, pošto sam upravo pročitao da je zamena monte moris. ostoja opet zgrnuo bitcoine38 ili 39% za tri
September 22, 2025Sep 22 Mislim da ste lose odradili pripremni period sa izborom prijateljskih, slabiji protivnici(sem Pao-a i Virtusa), putovanje na kraj sveta, mislim da vam to uopste nije trebalo. Trebalo je uzeti jake tekme u evropi da se vidi sta ekipa moze kad je malo pritisnu.
September 22, 2025Sep 22 10 minutes ago, Moća said:Mislim da ste lose odradili pripremni period sa izborom prijateljskih, slabiji protivnici(sem Pao-a i Virtusa), putovanje na kraj sveta, mislim da vam to uopste nije trebalo. Trebalo je uzeti jake tekme u evropi da se vidi sta ekipa moze kad je malo pritisnu.bio je i makabi. tri el tima, jedan eurokup i ovi australci su tu negde po snazi sa paokom. otputovali su na kraj sveta i pose se ne vraćaju u bgd bar je tako rečeno kad je turneja obelodanjena već idu pravo za dubai gde igramo prvu utakmicu u sezoni. što mislim da i nije loše da se skine pritisak sa igrača. nije ovo nov tim, pa da gledamo kako će reagovati na pritisak, realnotm u petorci je nov samo jabari, e sad ako njega treba da gleda željko kakav je kad ga pritisnu, onda bolje da skoči u moravu ladnubiće tough tekmi koliko hoćeš, ovde fali samo fine tuning, i bonga
September 22, 2025Sep 22 Mi smo se vratili u BG. Nismo sigurno planirali da nedelju dana budemo u Dubaiju. U petak je media day.
September 22, 2025Sep 22 prva najava je bila da se igraju tri utakmice u australiji i da se odatle ide za dubai
September 22, 2025Sep 22 uvek možete u slobodno vreme da se svađate sa tegijem na njegovom ličnom instagramu