Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

3 minutes ago, Uskebasi said:

Ja ne bih rekao da su pare problem i da se zateže oko toga i da zato kasni dovođenje centra. Vise mi deluje da imamo 2-3 igraca koje želimo, a koji nisu radi da igraju u Evropi i cekaju poslednji momenat za NBA ugovor. Ako treba da se krpi pozicija centra jurice se neki bekap centar, a ako dodje jedan od ovih koje čekamo bićemo legitimni f4 kandidat

To je tek posebna kategorija. Čekanje igrača kojima se ovde ne dolazi....

• Replies 12.1k
  • Views 620k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Just now, theanswer said:

Kad ste kod kamenjara, Kalates dolazi.

@IgaBiva , eto njega mozemo da merimo sa frenkijem; igraju na istoj poziciji, otprilike, kalates je dobar defanzivac mada ocvao jer je u godinama & definitivno superioran u razigravanju, plus sto je bitno @shimpu , ima muda da potegne clutch sut, iako je teski kamenjar, frenki je kao los suter jordan not nwora za njega.

@uini zaboravio si da napomeneš da je lepi frenki propustio skoro 40% utakmica

a i nije bio u bank-u

👊

9 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Zapravo Oly trazi hitno igraca zbog novog odsudstva Evansa, pa su u fazonu daj sta das. Celo leto smo nudili Franka i niko nije hteo za pare za koje je igrao.

21 minutes ago, uini said:

@shimpu , ima muda da potegne clutch sut, iako je teski kamenjar, frenki je kao los suter jordan not nwora za njega.

Podseti me, kako je to izgledalo kada Frenki potegne clutch šut?

24 minutes ago, uini said:

a ja sam bas pomislio da predlozim izbor ntilikina ili bonga, igraci na razlicitim pozicijama, sa razlicitom trenerovom projekcijom u igri, koje spaja iskljucivo dobra defanziva, hvala @IgaBiva ( :

Ti si krenuo da statistikom pokazujes kako oni imaju slican uticaj na igru (bar sam ja tako razumeo tvoj post) ali whatever, ne verujem da ce biti puno onih kojima je zao sto odlazi. Mislim da je Nilikina mogao mnogo vise da doprinese Partizanu ali eto, nije uspeo - nije ni prvi ni poslednji. Da li je to do Zeljka ili njega samog, nije ni bitno.

11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

@uini zaboravio si da napomeneš da je lepi frenki propustio skoro 40% utakmica

a i nije bio u bank-u

👊

Bio je, ali se nije tukao da ne pokvari frizuru. Frenki je jednostavno bio suvise lep za ovaj tim, nek mu je sa srecom u pireju. Nik cigla, sampionski igrac

Poku na 5

nemojte calathesa
nemojte pokua na 5
nemojte brendirane case

jako sunce bilo ovog leta

Sta igra taj Brendiran Case? Ako je 5, moze..

14 minutes ago, IgaBiva said:

Ti si krenuo da statistikom pokazujes kako oni imaju slican uticaj na igru (bar sam ja tako razumeo tvoj post) ali whatever, ne verujem da ce biti puno onih kojima je zao sto odlazi. Mislim da je Nilikina mogao mnogo vise da doprinese Partizanu ali eto, nije uspeo - nije ni prvi ni poslednji. Da li je to do Zeljka ili njega samog, nije ni bitno.

na osnovu čega to misliš? lik je jedan od najboljih defanzivaca na perimetru, čiji je najveći talenat željko žrtvovao zarad svoje logike (potpuno legit, jedino što željk nikada ne procenjujemo jer je svetinja) & doneo je u napadu,daleko više nego što sam ja lično očekivao, pošto gledam redovno ntilikinu od njegove 19e godine.

možda su tvoja očekivanja nadrealna u celoj priči.

• Author

Samo ne Ciglates, necu podneti

dovođenje Nilikine kao alternative za povređenog igrača deluje da će se ubrzo završiti sa dva povređena igrača na istoj poziciji.......i posledično traženjem trećeg koji nije iz porodice Kljakić. dobra strana je što bi to bio problem Oly-ja, a ne naš

sam Željko je pre neki dan rekao da je centar pod moranjem.......da su svašta pokušavali tokom leta (što verujem) ali da ništa nije uspelo za sada (što je očigledno). šta je tačno probelm, bem li ga. moguće da ciljamo baš visoko, pa onda nema brzih rešenja već mora da se rizikuje, čeka, da nas potera malo sreća da neko ispuši za ugovor

sad sa eventualnim odlaskom Nilikine biće potreba i za još jednim igračem u rotaciji

Just now, Ted said:

dovođenje Nilikine kao alternative za povređenog igrača deluje da će se ubrzo završiti sa dva povređena igrača na istoj poziciji.......i posledično traženjem trećeg koji nije iz porodice Kljakić. dobra strana je što bi to bio problem Oly-ja, a ne naš

čisto da citiram pa da ne bude posle, nemam pojma šta sam pisao. evo poslušaj vladimira luchifera, pa možda promeniš mišljenje na brzinu, kada sad ovako bacaš maksim po diviziji tejkove.

edit: s u maksim

Edited by uini

54 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Monte nije kamenjar.

Kalates je kamenjar, Monta je samo smarač

1 minute ago, uini said:

čisto da citiram pa da ne bude posle, nemam pojma šta sam pisao. evo poslušaj vladimira luchifera, pa možda promeniš mišljenje na brzinu, kada sad ovako bacaš makim po diviziji tejkove.

nemam pojma ko ti je taj Lucifer, nagađam da je Kapiten Lučić

fakat je da je Nilikina propustio veći deo sezone zbog raznih povreda, fakat je i da u novu sezonu ulazi u neizmenjenom stanju, fakat je da treba da se odigra brdo utakmica u jakoj konkurenciji, fakat je da su za to potrebni igrači koji ne ispadaju iz stroja posle par odigranih utakmica i teško se vraćaju, fakat je da ništa ne znači da ti na klupi sedi prva postava Oklahome, ako niko od njih ne može da igra ili može 10 utakmica po sezoni

meni je žao što je tako, Nilikina mi se jako svideo u onom periodu kada je imao nekakv kontinuitet i kada bi mogao da igra mislim da bio važan šraf.

Edited by Ted