Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

e1

igrali bez osetkovskog i vašingtona, parker 24p

kako postize jabari poene, jel strogo midrange & trica ili radi i nesto sto zahteva kolena?

opasan je to igrac, imo, top 10 u evropi, uprkos povredama koje su mu limitirale igru.

• Replies 12.1k
  • Views 620k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

38 minutes ago, uini said:

kako postize jabari poene, jel strogo midrange & trica ili radi i nesto sto zahteva kolena?

opasan je to igrac, imo, top 10 u evropi, uprkos povredama koje su mu limitirale igru.

ovo nisam gledao, ono što jesam to su 2/3 midrange & 3p, a 1/3 neke alcije iz back door proigravanja

bogmudaozdravlja

37 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

bogmudaozdravlja

vaistinu

2 hours ago, uini said:

nije samo midrange, napada koš prilično često

^to pitam

U drugim vestima, Ostoja došao na novu genijalnu biznis ideju.

Brendirana KK Partizan čaša* koja može biti vaša po popularnoj ceni od samo 500 dinara!

*Čaša je ujedno jedini način da vam se na utakmici KKP proda voda odnosno bilo koje piće u Areni koje će se naravno naplaćivati kao i do sada...

U to ime samo da vas podsetim da danas otkazete part+

1 hour ago, ZokiAsov said:

U to ime samo da vas podsetim da danas otkazete part+

real ones ga nisu ni imali fantom

kad sam video vanjin koš sa pola, naravno da sam se setio i duce kecmana, ali i vujoševićeve izjave da smo tad potrošili dozu sreće za tu sezonu

ph34r

e

sad jel se seća neko, te sezone je sa +pola dao i božić pera(može iz partera) i aleks marić, u glavi mi je da ih je bilo još al ne mogu da se prisetim

možda pera dva puta

Mislim da je Pera dao bar tri puta, od toga su bar dve bile za produžetak. Lupiću, ali su mi Laktaši nešto u sećanju, ili Široki. Mislim da nijedna nije bila preko pola, ali su bile dalekometne.

Alex jeste preko celog terena, u finalu KLSa protiv Hemofarma u Pioniru, doduše napravio je sitne korake pre izbačaja.

Mislim i da je Kecman dao iste sezone protiv Tamiša u KLS

Edited by garmonbozia

I Aleksandar Trifunovic u sezoni 1992/93

7 hours ago, *edited by mod said:

U drugim vestima, Ostoja došao na novu genijalnu biznis ideju.

Brendirana KK Partizan čaša* koja može biti vaša po popularnoj ceni od samo 500 dinara!

*Čaša je ujedno jedini način da vam se na utakmici KKP proda voda odnosno bilo koje piće u Areni koje će se naravno naplaćivati kao i do sada...

Zašto tu stati, gde su brendirani ključevi bez kojih ne možete ući u Areni, čak i sa kartom, personalizovana kartonska kutija za sipanje kolica, naplata korišćenja wc-a (i to bar 2 nedelje unapred valja izvršiti plaćanje)...

Mora da neki dinar može da se izvuče i za parking, ali ne pada mi na pamet u ovom trenutku

covid19

On 19. 9. 2025. at 15:06, Nikodije said:

"Inače je deset evra, za vas petšest"

20250919_133244.jpg

čuo te je ostoja

pretplata spuštena na 5.99€

to sa čašama je bilo na avali, pričao mi drugar što je bio al da ne unosim zabunu sad sa pojašnjenjem, a nisam baš ni siguran da sam tačno zapamtio u čemu je fora

21 minutes ago, Profesionalac said:

Zašto tu stati, gde su brendirani ključevi bez kojih ne možete ući u Areni, čak i sa kartom, personalizovana kartonska kutija za sipanje kolica, naplata korišćenja wc-a (i to bar 2 nedelje unapred valja izvršiti plaćanje)...

Mora da neki dinar može da se izvuče i za parking, ali ne pada mi na pamet u ovom trenutku

covid19

Parking se već neko vreme naplaćuje i to na nivou sezone.