September 21, 2025Sep 21 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:e1igrali bez osetkovskog i vašingtona, parker 24pkako postize jabari poene, jel strogo midrange & trica ili radi i nesto sto zahteva kolena?opasan je to igrac, imo, top 10 u evropi, uprkos povredama koje su mu limitirale igru.
September 21, 2025Sep 21 38 minutes ago, uini said:kako postize jabari poene, jel strogo midrange & trica ili radi i nesto sto zahteva kolena?opasan je to igrac, imo, top 10 u evropi, uprkos povredama koje su mu limitirale igru.ovo nisam gledao, ono što jesam to su 2/3 midrange & 3p, a 1/3 neke alcije iz back door proigravanjabogmudaozdravlja
September 21, 2025Sep 21 2 hours ago, uini said:kako postize jabari poene, jel strogo midrange & trica ili radi i nesto sto zahteva kolena?opasan je to igrac, imo, top 10 u evropi, uprkos povredama koje su mu limitirale igru.nije samo midrange, napada koš prilično često
September 21, 2025Sep 21 U drugim vestima, Ostoja došao na novu genijalnu biznis ideju.Brendirana KK Partizan čaša* koja može biti vaša po popularnoj ceni od samo 500 dinara!*Čaša je ujedno jedini način da vam se na utakmici KKP proda voda odnosno bilo koje piće u Areni koje će se naravno naplaćivati kao i do sada...
September 21, 2025Sep 21 1 hour ago, ZokiAsov said:U to ime samo da vas podsetim da danas otkazete part+real ones ga nisu ni imali
September 21, 2025Sep 21 kad sam video vanjin koš sa pola, naravno da sam se setio i duce kecmana, ali i vujoševićeve izjave da smo tad potrošili dozu sreće za tu sezonuesad jel se seća neko, te sezone je sa +pola dao i božić pera(može iz partera) i aleks marić, u glavi mi je da ih je bilo još al ne mogu da se prisetimmožda pera dva puta
September 21, 2025Sep 21 Mislim da je Pera dao bar tri puta, od toga su bar dve bile za produžetak. Lupiću, ali su mi Laktaši nešto u sećanju, ili Široki. Mislim da nijedna nije bila preko pola, ali su bile dalekometne.Alex jeste preko celog terena, u finalu KLSa protiv Hemofarma u Pioniru, doduše napravio je sitne korake pre izbačaja.
September 21, 2025Sep 21 Mislim i da je Kecman dao iste sezone protiv Tamiša u KLS Edited September 21, 2025Sep 21 by garmonbozia
September 21, 2025Sep 21 7 hours ago, *edited by mod said:U drugim vestima, Ostoja došao na novu genijalnu biznis ideju.Brendirana KK Partizan čaša* koja može biti vaša po popularnoj ceni od samo 500 dinara!*Čaša je ujedno jedini način da vam se na utakmici KKP proda voda odnosno bilo koje piće u Areni koje će se naravno naplaćivati kao i do sada...Zašto tu stati, gde su brendirani ključevi bez kojih ne možete ući u Areni, čak i sa kartom, personalizovana kartonska kutija za sipanje kolica, naplata korišćenja wc-a (i to bar 2 nedelje unapred valja izvršiti plaćanje)... Mora da neki dinar može da se izvuče i za parking, ali ne pada mi na pamet u ovom trenutku
September 21, 2025Sep 21 On 19. 9. 2025. at 15:06, Nikodije said:"Inače je deset evra, za vas petšest"čuo te je ostojapretplata spuštena na 5.99€to sa čašama je bilo na avali, pričao mi drugar što je bio al da ne unosim zabunu sad sa pojašnjenjem, a nisam baš ni siguran da sam tačno zapamtio u čemu je fora
September 21, 2025Sep 21 21 minutes ago, Profesionalac said:Zašto tu stati, gde su brendirani ključevi bez kojih ne možete ući u Areni, čak i sa kartom, personalizovana kartonska kutija za sipanje kolica, naplata korišćenja wc-a (i to bar 2 nedelje unapred valja izvršiti plaćanje)...Mora da neki dinar može da se izvuče i za parking, ali ne pada mi na pamet u ovom trenutkuParking se već neko vreme naplaćuje i to na nivou sezone.