September 12, 2025Sep 12 14 minutes ago, Milošica said:Lak je na obaraču, ali vidi se iz aviona da je dobra duša. One okice i osmeh.Pa da, tu smo slični. I lep je, jbg.
September 12, 2025Sep 12 2 hours ago, Ted said:da, zaboravio sam na Osetkovskogono što jeste opasnost neka, a to sam čuo od Ćuje u podcastu i slažem se, jeste šta će biti ako opet budemo imali mrljav start EL i ako se desi da imamo loš skor do trenutka dok se ne posložimo. očekivanja su prilična, finansijski atak na budžete navijača značajan, i pitanje je šta će se desiti ako rezultati budu u neskladuNista se nece desiti. Na ljeto cete promjeniti 80% ekipe i sezonske ce da poskupe 30%
September 12, 2025Sep 12 3 hours ago, Ted said:čekaj, na poziciji centra ostali smo bez Ramba i Balše, do sada je došao niko na tu poziciju.Dosao je Osetkovski koji je 4/5, a na 4 se bas i nece naigrati pored Parkera i Bonge (+ Pokusevskog). Mislim da ga Zelimir vidi kao strec peticu i da je doveden kao direktna zamena za Dejvisa, sa idejom da isporuci ono sto ovaj nije uspeo.Jos ako Lovernj uleti umesto Koprivice da pokupi mrvice, a Tajrik kao starter nastavi gde je stao prosle sezone, mislim da ste fino popunjeni na 5.Budite malo skromniji, setite se da ima i evroligasa sa centarskom linijom Rivero-Izundu-Plavsic
September 12, 2025Sep 12 slatke muke, bonga na 3, dzabari na 4, dilan na 5sterling/vanja na 3, bonga/dilan na 4, tajrik 5sterling 3, poku 4, dilan/tajrik 5ima da uživa čačanski alhemičar
September 12, 2025Sep 12 Mislim da ce uzimati Bonga i dalje neke minute na cetvorci, jer se u suprotnom pravi poveci krkljanac na 3 sa njim, Sterlingom i Vanjom.A ako Bonga pokupi npr. 10 minuta na 4, uz Parkerovih 25-30, taman ostaju mrvice za Pokua.Zato cenim da Osetkovskog vide kao peticu... Doduse, drugar mi rece da je igrao cetvorku na ovim pripremnim do sad. Djavo bi ga znao.
September 12, 2025Sep 12 29 minutes ago, FPLS said:Jos ako Lovernj uleti umesto Koprivice da pokupi mrvice, a Tajrik kao starter nastavi gde je stao prosle sezone, mislim da ste fino popunjeni na 5.Budite malo skromniji, setite se da ima i evroligasa sa centarskom linijom Rivero-Izundu-Plavsic sve dok se ovo dešava nismo dobro popunjeni na 5. Ostalo tako-tako, ali ovo je minus faza. On nije za startera u EL i to je prosto tako. Edited September 12, 2025Sep 12 by Scouser
September 12, 2025Sep 12 4 hours ago, Ted said:čekaj, na poziciji centra ostali smo bez Ramba i Balše, do sada je došao niko na tu poziciju. što bi značilo da trenutno imamo Tajrika i malog Dimitrijevića. a u varijanti kada je Tajrik povređen, imamo samo klinca. koji, jasno, ne može da se rve sa EL centrima i igra po 30 minuta, niti to iko od njega i očekuje. niti će biti u rosteru za EL kad se sve popuni, možda dobije neke minute u abi.odnosno, pri povredi Tajrika, mi faktički nemamo nikoga na centarskoj poziciji a EL počinje za tri nedelje, odnosno nešto manje.sad, ono što mi nije najjasnije jeste da nismo našli nekoga ko bi, da kažem, bio zamena za Balšu. odnosno rezervnog centra. kapiram da se za prvu opciju traži neko "jače" rešenje i da to nije ni jednostavno ni jeftino i da može da potraje. ali za tu rezervu, verovatno nije toliko skupo ni teško. ili je možda Dimitrijević zamišlljen da bude ta rezerva, treći centar. ili se ide sa tim da će Pokuševski ili Bonga da uskaču, mada mi ni to ne deluje realno, odnosno održivo.Dimitrijević je otišao na koledž. Tako da na poziciji centra, sa povredom Tajrika, imamo tačno 0 igrača. Treba da dovedu 2 igrača na poziciju centra, što znači ako dovedu jednog da otvaramo Vinjak peticu.
September 12, 2025Sep 12 10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:zbog čega je tajrik minus faza?!Ima on dosta mana, mahom tehničkih. Nema leđnu tehniku, loše gradi ofanzivni skok, loše pozicioniranje nogu pred skok, psihički labilan (ovo je popravio protiv Budućnosti u finalu, nadam se na duže). Ima tu još nekih stvari koje mu se mogu računati i u bug i u feature, kao ona odbrana rukama na loptu, nekad bude faul nekad ukradena. Uglavnom, nije on prva liga centara, dobra stvar je što deluje da je sposoban da uči i da se vremenom popravljao. Meni na granici za prvog centra el ekipe, ali mi zato Osetkovski teško može proći za centra čak i kao bekap. Možemo da se krpimo timski, neka smolbol jurnjava za koju dižem obe ruke.
September 12, 2025Sep 12 Osetkovski nije petica i nije planiran da bude petica, inače ne bi proveli celo leto jureći peticu.
September 12, 2025Sep 12 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:ovo me podseća na onu kukumavku fali nam plej što je prestalo čim je došao Karlik......tako i sada, prestaće kad pristigne centar. a jasno je da treba i mora da dođe, i da će da dođe. sad, dal u septembru ili oktobru, će vidimo
September 12, 2025Sep 12 31 minutes ago, Muzzy said:Ima on dosta mana, mahom tehničkih. Nema leđnu tehniku, loše gradi ofanzivni skok, loše pozicioniranje nogu pred skok, psihički labilan (ovo je popravio protiv Budućnosti u finalu, nadam se na duže). Ima tu još nekih stvari koje mu se mogu računati i u bug i u feature, kao ona odbrana rukama na loptu, nekad bude faul nekad ukradena. Uglavnom, nije on prva liga centara, dobra stvar je što deluje da je sposoban da uči i da se vremenom popravljao. Meni na granici za prvog centra el ekipe, ali mi zato Osetkovski teško može proći za centra čak i kao bekap.Možemo da se krpimo timski, neka smolbol jurnjava za koju dižem obe ruke.Smolbol jurnjava osvaja trofeje. Pitaj Fince koji su sahranili jugoslovensku školu košarke a zatim se popišali na grob.