September 12, 2025Sep 12 9 minutes ago, Nikodije said:Dinamični duo Miton - Vašington. Da se molite da Nilikina bude povređen cele sezone, da ne smeta.To je i moj utisak. I u fazi odbrane su dobar match, Milton možda može i trojke da čuva sa onim rukama.
September 12, 2025Sep 12 22 minutes ago, Nikodije said:Dinamični duo Miton - Vašington. Da se molite da Nilikina bude povređen cele sezone, da ne smeta.Ma da. Tu je mladjani Mijailovic da odmeni malo kad se umore i puna kapa..
September 12, 2025Sep 12 Just now, Jimmy Kowalski said:Ma da. Tu je mladjani Mijailovic da odmeni malo kad se umore i puna kapa..A što ne Karlik, Vanja i Lakić?
September 12, 2025Sep 12 Just now, Nikodije said:A što ne Karlik, Vanja i Lakić?Mijailovic mora da igra sto vise..
September 12, 2025Sep 12 13 minutes ago, Muzzy said:To je i moj utisak. I u fazi odbrane su dobar match, Milton možda može i trojke da čuva sa onim rukama. sa brt dujanom će morati da čuva i trojke i dvojke i kečeve. generalno mi deluje da lelemudi u obrani, al kad igra kao protiv fenera, virtusa(na onom italijanskom turniru) i večeras oprošteno mu je@hooyadahoo parker ima super move za evroligu, deluje da on i milton mogu da rešavaju kad se odigra za njih, a parker i da poentira kad ne ide nikome, dilan je vojnik i može da bude kompetitivan el igračapropo tržišta i nedostatka igrača zs je imao izjavu pre početka da je ionako tanko tržište skraćeno za tri tima(od toga dva sa ozbiljnim budžetima). iz izjave mi deluje da se čeka famozni nba cut
September 13, 2025Sep 13 Probao sinoc oko 10 kad sam dosao gajbi da odgledam na part+, ali oces kurac sine...Nasao ovo jutros, milton i dilan pokidali, dujan vec standardno trpa
September 13, 2025Sep 13 https://www.mozzartsport.com/ko%C5%A1arka/vesti/zofri-se-vraca-u-partizan-ne/523005Zeljko je lud, ali ipak nije toliko lud..
September 13, 2025Sep 13 prekinuli zbog vređanja predsednikaesad prekinuli zbog čović vesne🎪 Edited September 13, 2025Sep 13 by kud u maglu Simoviću
September 13, 2025Sep 13 bojović, danilović, bošnjaković i mijailović u petorici a želimir im drži to kao da su na ff u atinialal vera na energiji i posvećenosti
September 13, 2025Sep 13 a evo i juniorske petorkešekularac, danilović, bojović, mijailovoć i bošnjaković
September 13, 2025Sep 13 8 minutes ago, Kreator said:gde to gledate? nema na areni?kod onog govnara ostoje i sina mu, partplus.comupravo se završilo, izgubili desetak razlikejbt ostojin sin je i novinar, nikola mijailoviićpa koliko ih ima, više od vilotića