September 14, 2025Sep 14 Jebem ti i taj dan kad je dosao da mi je svejedno kad pocinje evroliga i u kom cemo sastavu nastupati. Doveli smo zveri miltona i parkera, ostali su oni najbolji tajrik, karlik, bonga i sterling, pomocno osoblje vanja, vasington, nilikina, poku, osetkovski. Cekamo jos neko pojacanje. I sve to dok su nam na ulici tenkovi i gde smo na ivici gradjanskog rata. Sledeci vikend je derbi i taj nekakav manifest sile i snage na novom beogradu na koji gradjani treba da budu ponosni, a ne da se zgrazavaju. U ovom momentu apsolutno me ne zanima kosarka i sve treba bojkotovati, pa neka to bude i moj Partizan. Eto sta smo dozvolili
September 14, 2025Sep 14 100% se slažem sa ovim. Sve ovo što se događa me jako pogađa bez obzira što ne živim u Srbiji. Od toga da sam ranije otkazivao sve obaveze kada igraju Partizan ili reprezentacija do toga me više zanima da li će biti pumpanja od same utakmice ili rezultata
September 14, 2025Sep 14 šimpu retko piše ozbiljne postove, al' kad napiše ubode kao prstom u dupe 🫶 Edited September 14, 2025Sep 14 by garmonbozia
September 14, 2025Sep 14 Super onda. Neka se sutra odmori, pa u utorak sa ekipom na turneju u Australiji To bi ja rekao da sam na Zeljkovom mestu, cisto da vidim reakciju Bonge. Kapiram da bi prihvatio..
September 15, 2025Sep 15 Odgledao i makabi, al ne kapiram koja je svrha te utakmice bila? Nosioci nesto malo, ostalo milton i deca. Mozda je zelimir bio u fazonu ionako mi fali pola tima nek se deca igraju. Voleo bih da se nekima od njih da sansa u aba, ali cini mi se da ce vecina u metalac. Mozda Mijailovic ugrabi neki minut
September 15, 2025Sep 15 @ZokiAsov , jel taj mijailovic ima neke veze sa ostojom ili je slucajnos'? sad vidim na mocartu da sta potpisali ugovor sa izvesnim urosem danilovicem, jel on u kakvom srodstvu sa sashom ili se prosto potrefilo?
September 15, 2025Sep 15 tih mijailovića ima ko kusih pasa, ostoja, sin jovan(partizan e-sport i portal telesport), nikola predstavili ga kao novinara pred utakmicu sa makabijem(ne bih se iznenadio da je deo ostojine loze)ovaj košarkaš nije, kao što ni taj uroš danilović nema veze sa psd-om, njegov sin je vukigrao je u mlađim kategorijama, sad je valjda kod miška u megi, ako nije na koledžu