September 12, 2025Sep 12 da, zaboravio sam na Osetkovskogono što jeste opasnost neka, a to sam čuo od Ćuje u podcastu i slažem se, jeste šta će biti ako opet budemo imali mrljav start EL i ako se desi da imamo loš skor do trenutka dok se ne posložimo. očekivanja su prilična, finansijski atak na budžete navijača značajan, i pitanje je šta će se desiti ako rezultati budu u neskladu, dal ćemo igrati pred polupraznom halom itsl. ok, navijači kupuju karte, plaćaju, sve je to ok, ali i gunđaju. to bi bila neka situacija kad većinski akcionari postanu nezadovljni radom uprave (Ostoje)u svetlu toga, ne deluje mi ohrabrujuće ulazak u EL bez centra ili samo sa jednim
September 12, 2025Sep 12 Ako vi niste "posloženi" ja ne znam ko je, jer ste ovog leta menjali najmanje od svih timova.
September 12, 2025Sep 12 Just now, Filozof manijak said:Kuća se ruši, a Ted gleda kakav će biti početak u EL.Legalista naš
September 12, 2025Sep 12 kad se jedna druga kuća rušila, Partizan je osvojio EL........samo kažemda, planiram da pratim EL.......ako neko neće, mogu da obaveštavam ovde kako smo igrali. mogu i da lažem ako je tako lakše i pozitivno utiče na moral npr. Tede kakvi smo?ja: extra, odvalili smo Dubai 57-93. poslednja dva minuta ušao i Željko da se razmrda malo. kucao sa dve ruke preko njihovog centra Petruševa. Aleksa posle izjavio da je to bila Božija volja Edited September 12, 2025Sep 12 by Ted
September 12, 2025Sep 12 Just now, kud u maglu Simoviću said:kad smo kod dubaia i alekse, jel 30.09. neki post ili crveno slovo?To ne znam, ali tad je Žofrijev rođendan.
September 12, 2025Sep 12 otkud znam, crkveni kalendar izgleda ko Zvezdin kalendar, sve se crveni........ću pogledam
September 12, 2025Sep 12 ^^ 34 tamanjel vaga? Edited September 12, 2025Sep 12 by kud u maglu Simoviću
September 12, 2025Sep 12 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:^^ 34 tamanjel vaga?Pa da. I Matijas npr. samo dan pre.
September 12, 2025Sep 12 1 minute ago, Valk said:KukuLak je na obaraču, ali vidi se iz aviona da je dobra duša. One okice i osmeh. Edited September 12, 2025Sep 12 by Milošica