September 11, 2025Sep 11 1 hour ago, Jimmy Kowalski said:A i ti losiji centri isto mogu da se povrede, pa ti centarska linija bude jos losija..A može i najbolji centar da nam se oporavi, možemo da se strpimo uz ovo što imamo do tad.
September 11, 2025Sep 11 22 minutes ago, Valk said:A može i najbolji centar da nam se oporavi, možemo da se strpimo uz ovo što imamo do tad.Zavisi kad je to tad, posto se licitiralo od toga da ce biti spreman za pocetak EL sezone (ocigledno nece), do toga da ce se vratiti najkasnije u januaru (kad je vec proslo pola sezone). Vas prvobitni plan je bio da se uz Petruseva kao prvog centra dovedu jos 2, pa da je povratak Bolomboja kad se desi cist bonus. Filipov odlazaka je to poremetio (mada koliko su ga navijaci zamrzeli zbog pristupa, mnogi ce smatrati daleko mu lepa kuca). Sada bukvalno da se molite da Rivero i Izundu ne odsustvuju duze.Ruku na srce, bukvalno sve EL ekipe koje su u potrazi za centrom se muce da pronadju ono sto im odgovara. Situacija na trzistu je bas losa..
September 11, 2025Sep 11 tako su kukoča uništili pa sad opsesira oko golfa u 7 ujutru, umestoda igra centra
September 11, 2025Sep 11 Ja sam ono pisao jer se Tajrik naravno povredio kako to obično bude kad u sezonu ulaziš ovako.
September 11, 2025Sep 11 1 hour ago, Jimmy Kowalski said:Sada bukvalno da se molite da Rivero i Izundu ne odsustvuju duze.Taman da Uki porobi
September 11, 2025Sep 11 eon radi u inostranstvu svudaOn 8. 9. 2025. at 19:22, kud u maglu Simoviću said:.pa jbn evroligi sam plaćao 3-4€ strim kad nisam bio u beogradu ili sam kojim slučajem radio u vreme utakmice.Eon je meni radio i u Srbiji, Hrvatskoj, Italiji, Spaniji... Normalno sam gledeo sport. E sad Telemach je iz CG, ne znam jesmo li sto povlasceniji od eon srb Edited September 11, 2025Sep 11 by MiddleClass
September 11, 2025Sep 11 14 minutes ago, MiddleClass said:eon radi u inostranstvu svudaEon je meni radio i u Srbiji, Hrvatskoj, Italiji, Spaniji... Normalno sam gledeo sport. E sad Telemach je iz CG, ne znam jesmo li sto povlasceniji od eon srb Radi Arena ali npr RTS je. Ko zna zašto.
September 11, 2025Sep 11 34 minutes ago, MiddleClass said:eon radi u inostranstvu svudaEon je meni radio i u Srbiji, Hrvatskoj, Italiji, Spaniji... Normalno sam gledeo sport. E sad Telemach je iz CG, ne znam jesmo li sto povlasceniji od eon srb ja nemam eon
September 11, 2025Sep 11 22 minutes ago, Nikodije said:Sns lips kaže Lovernjnjima je procenat 20% pogođenog