September 12, 2025Sep 12 Osetkovski je zamena za Balšu29 minutes ago, uini said:uff mislim da precenjujes tajrika, on je enerdzi baja ali to je za mene neka treca klasa euroleague centara, tu je verovatno u vrhu. osim energije, nema puno drugih vestinaima puno centara koji su imo, bolji od njega.ali radice poso ako ispred sebe ima ozbiljnog igracaedit @goofsMa svestan sam ja njegove jednomenzionalnosti, nego hoću da kažem da su elitni EL centri postali jednorozi, nema ih. Pogledaš statse od prošle godine, samo dva centra su imala više ppg od Tajrika - Petrušev i Buker (i Mirota sveti otac, ako želiš da ga računaš u centre). A ovaj je imao 11ppg, to stvarno nisu neke spektakularne brojke, no i dalje nema centra koji to redovno ubacuje.Lesor je dve godine bio prevaga i elita u ligi, prošlu je skroz propustio, a ostali prosto izumiru.
September 12, 2025Sep 12 42 minutes ago, MiddleClass said:Parker, Poku i Osetkovski ce dijeliti minutazu na 4?Teško da će Poku imati minute.
September 12, 2025Sep 12 55 minutes ago, uini said:ne verujem da traze isti profil per se ali ako je taj lik charles bassey, uzmes ga.Jbg polomismo se oko Brajanta, ali čovek prosto još neće.
September 12, 2025Sep 12 Koliko odsustvuje Tajrik? Piše se ovde ko da je mesec dva out, ja negde pročitao 10 dana
September 12, 2025Sep 12 1 minute ago, hooyadahoo said:Koliko odsustvuje Tajrik? Piše se ovde ko da je mesec dva out, ja negde pročitao 10 danaPreskace svakako australijsku turneju, pa se ocekuje da bude spreman za pocetak EL.
September 12, 2025Sep 12 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said:zbog čega je tajrik minus faza !? Ma nije on minus faza nego ta ideja s njim kao startnom peticom. On je idalan back up zaista. Iskoristio je priliku da igra više usled nespremnosti onoga koji je bio projektovan za startnu peticu prošle sezone (zato je i otišaoi tamo gde je otišao), i odigrao jeste dobro, ali idalje je to dosta dobar back up i nedovoljno dobar starter. Nema te ekipe u EL (pogotovu sa tim ambicijama koje mi imamo) koja bi njega gurnula u startnih 5. Nema, dobru evroligašku peticu da izmisliš, to je vraški posao...nešto će izbunariti preko bare, a i to ima da bude pomoz' bože.
September 12, 2025Sep 12 1 hour ago, goofs said:Samo se nadovezujem - ko je zapravo prva liga centara u EL? Lesor i sad možda ovi povratnici iz NBA, ostalo su ili matorci koji tonu i kojima vreme izmiče, poput Tavaresa, Veselog, Milutinova i sličnih, ili neki Papajanisi, Montejunasi, Mustafa Fal i slični, koji nikad nisu ni bili sam vrh EL. Mislim da Tajrik ne zaostaje puno za takvima, ako uopšte zaostaje.Prva Liga bi bio Lesor, Milutinov, Tavares, Poirier, Tajs, Meli, pa je tu i Bolomboj što da ne, a tu negde ajd da kažeš Buker, Veseli...sve u svemu tužnjikava lista. Ali opet, nije Tajrik tu. Ja ga gotivim stvarno jer je borac, ali realno to je i njegov najveći adut - energija. Undersize + bez šuta, to je da uđe da malo podigne borbenost, da na tu kartu uhvati par lopti u napadu, prikuca ...
September 12, 2025Sep 12 Sta znaci startna 5? Nema te EL ekipe u kojoj Tyrique ne bi igrao 20-ak minuta. To kad se za nekoga kaze da je dobar borac i energican, to kao da se opisuje Lakic. Ne moze neko samo sa energijom a bez kvaliteta da ima doprinos kakav ima Rique.
September 12, 2025Sep 12 1 hour ago, Milošica said:Jbg polomismo se oko Brajanta, ali čovek prosto još neće.brajant iz charobnjaka i pejsersa?mislim da bi on dosao glave zeljku, ne mogu da verujem da je njega uopste razmatraofantasticna spojka umisljenog lika i budale ogranicene kao jako mala terasasuper je on skillful ali sve ostalo i odbrana je djubre
September 12, 2025Sep 12 17 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Sta znaci startna 5? Nema te EL ekipe u kojoj Tyrique ne bi igrao 20-ak minuta. To kad se za nekoga kaze da je dobar borac i energican, to kao da se opisuje Lakic. Ne moze neko samo sa energijom a bez kvaliteta da ima doprinos kakav ima Rique. Pa eto baš si se sam dotakao možda i najvažnije stavke oko toga šta znači startna 5. Nema te EL ekipe sa najvišim ambicijama u kojoj bi Tyrique igrao više minuta od svog kolege centra. Mislim sad ovde se karikira kao da ja blatim čoveka, pa Lakić itd, ja o Tajriku imam lepo mišljenje samo mislim da nije u dobrom paru cipela :)
September 12, 2025Sep 12 2 hours ago, goofs said:Samo se nadovezujem - ko je zapravo prva liga centara u EL? Lesor i sad možda ovi povratnici iz NBATajs i zdrav Bolomboj.
September 12, 2025Sep 12 Jebeni Grobari i Partizan i marš u pičku materinu svaki debil koji je smislio da se ovo igra u petak popodne na Tašu
September 12, 2025Sep 12 18 minutes ago, Scouser said:Pa eto baš si se sam dotakao možda i najvažnije stavke oko toga šta znači startna 5. Nema te EL ekipe sa najvišim ambicijama u kojoj bi Tyrique igrao više minuta od svog kolege centra.Mislim sad ovde se karikira kao da ja blatim čoveka, pa Lakić itd, ja o Tajriku imam lepo mišljenje samo mislim da nije u dobrom paru cipela :)Ako jedan centar prosecno igra recimo 21, a drugi 19 minuta, to nije neka razlika da bi se kategoricno tvrdilo da je jedan startni centar, a drugi njegov backup. Tu su male razlike i nema izrazitog broja 1. Milutinov igrao 20 minuta prosle sezone, Poirier 21, Melli (koji je vise 4 nego 5) 17, Veseli 21... Lessort je i kod nas i kod Atamana gulio dosta minuta jer nije imao adekvatnu zamenu, pa je bio jedan od retkih koji su neprikosnoveni broj 1 u timu. Ove sezone to vec nece biti slucaj ako se Holmes dobro adaptira. Kada se pogleda ucinak Tyrique, on spada u gornji dom EL centara. A i mi smo prosle sezone sa njim na parketu izgledali odlicno i bili u plusu..
September 12, 2025Sep 12 5 minutes ago, copkillah said:Prvobitni termin je bio okej, ali je ovo katastrofa, ja prvi ne stižem.Ma jebo termin, ne može da se voziĆacilend, vojska, sad još i ovo