September 8, 2025Sep 8 jbg nama se ne desi da nam kaeses uplati greškom par miliona € na računja ću najverovatnije platiti prvi mesec 10€ jer neću biti u prilici da drugačije pogledam utakmice, posle toga sasvim sigurno gasim. pa jbn evroligi sam plaćao 3-4€ strim kad nisam bio u beogradu ili sam kojim slučajem radio u vreme utakmice. ted je pomenuo netflix, pa smeće koje je tamo top sadržaj ne vredi ni 70 ¢ mesečno, pa ljudi plaćajusad vidim, za prošlu sezonu su rekli da su prodali +14.500 karata, za ovu verujem da će biti manje, al ne nešto drastično, tipa 10% max. sve u svemu ne verujem da će se to drastično odraziti na ukupnu posetu, dal će protiv olimpije biti 20200, ili 18300 gledalaca nije baš ni mnogo bitno. za ove što znam svi su produžili, mada jeste bedan uzorakjebo 10€ sve i da ih ostoja ugura u svoju prisloničku nosinukad je beg bio cicija
September 8, 2025Sep 8 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:jbg nama se ne desi da nam kaeses uplati greškom par miliona € na računja ću najverovatnije platiti prvi mesec 10€ jer neću biti u prilici da drugačije pogledam utakmice, posle toga sasvim sigurno gasim. pa jbn evroligi sam plaćao 3-4€ strim kad nisam bio u beogradu ili sam kojim slučajem radio u vreme utakmice. ted je pomenuo netflix, pa smeće koje je tamo top sadržaj ne vredi ni 70 ¢ mesečno, pa ljudi plaćajusad vidim, za prošlu sezonu su rekli da su prodali +14.500 karata, za ovu verujem da će biti manje, al ne nešto drastično, tipa 10% max. sve u svemu ne verujem da će se to drastično odraziti na ukupnu posetu, dal će protiv olimpije biti 20200, ili 18300 gledalaca nije baš ni mnogo bitno. za ove što znam svi su produžili, mada jeste bedan uzorakjebo 10€ sve i da ih ostoja ugura u svoju prisloničku nosinukad je beg bio cicijaKoje utakmice? Nećeš moći da gledaš nikakve osim ovih prijateljskih za koje svakako ne plaćaš ništa.
September 9, 2025Sep 9 4 hours ago, ZokiAsov said:21 je sidnej. 22 je trebalo da bude adelejd ali su otkazaliadelejd otkazali pošto gradska uprava nije htela da se pretplati na partplus.rs......sisenego reče Ćuja u podcastu da nešto ne može da se nađe dugme/opcija za otkazivanje
September 9, 2025Sep 9 6 hours ago, Ted said:nego reče Ćuja u podcastu da nešto ne može da se nađe dugme/opcija za otkazivanje ljubomoran je na marketniške magove iz kk-aja pre nego ostavim karticu prvo proverim kako se otkazuje, ko vuk kad uđe u tor
September 9, 2025Sep 9 Just now, kud u maglu Simoviću said:ljubomoran je na marketniške magove iz kk-aja pre nego ostavim karticu prvo proverim kako se otkazuje, ko vuk kad uđe u tortako se i Dražić sa Njuza odjavljivao godinu dana sa Kliksporta.......na kraju je uspeo
September 9, 2025Sep 9 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:ljubomoran je na marketniške magove iz kk-aja pre nego ostavim karticu prvo proverim kako se otkazuje, ko vuk kad uđe u torTo što opcija za otkazivanje postoji danas u sistemu ne mora da znači da će postojati i sutra Ali jedan poziv ličnom bankaru može sve da sredi i bez jebavanja na sajtovima
September 9, 2025Sep 9 “ima da odem u british motors i da mu uzmem 20 automobila” pa da vidim što neće da obriše pretplatu
September 10, 2025Sep 10 On 8. 9. 2025. at 19:22, kud u maglu Simoviću said:pa jbn evroligi sam plaćao 3-4€ strim kad nisam bio u beogradu ili sam kojim slučajem radio u vreme utakmiceNa drugoj temi smo nesto pominjali ELTV. Verovatno si uzimao dnevni pass, ne znam da imaju opciju strima samo za jednu utakmicu.Od svih platformi, ovo mi je ubedljivo najbolja i najisplativija na godisnjem nivou. Moze da se gleda apsolutno sve.I bas ti je promasaj ako si uzimao ovo poslednje ako ti vec nije stalo do 10e 😄
September 10, 2025Sep 10 Ja sam prosle godine platio 3500 za sezonu, dobio sam kod od Evrolige u mailu, pretpostavljam posto sam bio novi korisnik