Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

jbg nama se ne desi da nam kaeses uplati greškom par miliona € na račun

ja ću najverovatnije platiti prvi mesec 10€ jer neću biti u prilici da drugačije pogledam utakmice, posle toga sasvim sigurno gasim. pa jbn evroligi sam plaćao 3-4€ strim kad nisam bio u beogradu ili sam kojim slučajem radio u vreme utakmice. ted je pomenuo netflix, pa smeće koje je tamo top sadržaj ne vredi ni 70 ¢ mesečno, pa ljudi plaćaju

sad vidim, za prošlu sezonu su rekli da su prodali +14.500 karata, za ovu verujem da će biti manje, al ne nešto drastično, tipa 10% max. sve u svemu ne verujem da će se to drastično odraziti na ukupnu posetu, dal će protiv olimpije biti 20200, ili 18300 gledalaca nije baš ni mnogo bitno. za ove što znam svi su produžili, mada jeste bedan uzorak

jebo 10€ sve i da ih ostoja ugura u svoju prisloničku nosinu

kad je beg bio cicija

nobles

• Replies 12.1k
  • Views 619.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

ne znam ne znam

4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

jbg nama se ne desi da nam kaeses uplati greškom par miliona € na račun

ja ću najverovatnije platiti prvi mesec 10€ jer neću biti u prilici da drugačije pogledam utakmice, posle toga sasvim sigurno gasim. pa jbn evroligi sam plaćao 3-4€ strim kad nisam bio u beogradu ili sam kojim slučajem radio u vreme utakmice. ted je pomenuo netflix, pa smeće koje je tamo top sadržaj ne vredi ni 70 ¢ mesečno, pa ljudi plaćaju

sad vidim, za prošlu sezonu su rekli da su prodali +14.500 karata, za ovu verujem da će biti manje, al ne nešto drastično, tipa 10% max. sve u svemu ne verujem da će se to drastično odraziti na ukupnu posetu, dal će protiv olimpije biti 20200, ili 18300 gledalaca nije baš ni mnogo bitno. za ove što znam svi su produžili, mada jeste bedan uzorak

jebo 10€ sve i da ih ostoja ugura u svoju prisloničku nosinu

kad je beg bio cicija

nobles

Koje utakmice? Nećeš moći da gledaš nikakve osim ovih prijateljskih za koje svakako ne plaćaš ništa.

Da zadnja pripremna je valjda 21 sto pokriva ovaj free period

pa na njih sam i mislio

zar nije sidnej kasnije?

ako nije biću bogatiji za 10€

srdoc

21 je sidnej. 22 je trebalo da bude adelejd ali su otkazali

• Popular Post

Nilikina bratina, kapiram da se povredio već pri porođaju

4 hours ago, ZokiAsov said:

21 je sidnej. 22 je trebalo da bude adelejd ali su otkazali

adelejd otkazali pošto gradska uprava nije htela da se pretplati na partplus.rs......sise

nego reče Ćuja u podcastu da nešto ne može da se nađe dugme/opcija za otkazivanje D

6 hours ago, Ted said:

nego reče Ćuja u podcastu da nešto ne može da se nađe dugme/opcija za otkazivanje D

ljubomoran je na marketniške magove iz kk-a

ja pre nego ostavim karticu prvo proverim kako se otkazuje, ko vuk kad uđe u tor

Just now, kud u maglu Simoviću said:

ja pre nego ostavim karticu prvo proverim kako se otkazuje, ko vuk kad uđe u tor

tako se i Dražić sa Njuza odjavljivao godinu dana sa Kliksporta.......na kraju je uspeo

jao tede pa jel si mogao većeg kretena od dražića da nađeš

fpalm

msm nije da ih nema

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

To što opcija za otkazivanje postoji danas u sistemu ne mora da znači da će postojati i sutra D

Ali jedan poziv ličnom bankaru može sve da sredi i bez jebavanja na sajtovima

“ima da odem u british motors i da mu uzmem 20 automobila” pa da vidim što neće da obriše pretplatu

robert de niro goodfellas GIF

On 8. 9. 2025. at 19:22, kud u maglu Simoviću said:

pa jbn evroligi sam plaćao 3-4€ strim kad nisam bio u beogradu ili sam kojim slučajem radio u vreme utakmice

Na drugoj temi smo nesto pominjali ELTV. Verovatno si uzimao dnevni pass, ne znam da imaju opciju strima samo za jednu utakmicu.

Od svih platformi, ovo mi je ubedljivo najbolja i najisplativija na godisnjem nivou. Moze da se gleda apsolutno sve.

I bas ti je promasaj ako si uzimao ovo poslednje ako ti vec nije stalo do 10e 😄

IMG_6338.jpeg

Ja sam prosle godine platio 3500 za sezonu, dobio sam kod od Evrolige u mailu, pretpostavljam posto sam bio novi korisnik