September 10, 2025Sep 10 6 minutes ago, Lord Stef said:Ja sam prosle godine platio 3500 za sezonu, dobio sam kod od Evrolige u mailu, pretpostavljam posto sam bio novi korisnikDa, sa tim kodovima se umanji cena, ovo je regularna.E sada, ne znam kako funkcionise za stare korisnike posto se automatski produzava istog datuma kada si uplatio prosle godine, samo stigne da je skinuto sa kartice. Ko ne zeli za novu sezonu, mora da se odjavi na vreme.Meni ce sada biti treca ili cetvrta godina, tako da ne znam moze li da se ubaci i kod ili je to samo za nove korisnike.
September 10, 2025Sep 10 11 minutes ago, Segundo said:Na drugoj temi smo nesto pominjali ELTV. Verovatno si uzimao dnevni pass, ne znam da imaju opciju strima samo za jednu utakmicu.Od svih platformi, ovo mi je ubedljivo najbolja i najisplativija na godisnjem nivou. Moze da se gleda apsolutno sve.I bas ti je promasaj ako si uzimao ovo poslednje ako ti vec nije stalo do 10e 😄jbgutakmicama u beogradu prisustvujem, gostovanja uvek gledamo ili kod mene ili kod nekog. prošle sezone sam za samo jednu utakmicu bio sprečen pa sam bio primoran da uzmem daily pass. glupo mi da za jedno gledanje uzimam godišnji pass. i prošle godine sam samo jednu utakmicu gledao preko njihove aplikacije Edited September 10, 2025Sep 10 by kud u maglu Simoviću
September 10, 2025Sep 10 3 minutes ago, Segundo said:Da, sa tim kodovima se umanji cena, ovo je regularna.E sada, ne znam kako funkcionise za stare korisnike posto se automatski produzava istog datuma kada si uplatio prosle godine, samo stigne da je skinuto sa kartice. Ko ne zeli za novu sezonu, mora da se odjavi na vreme.Meni ce sada biti treca ili cetvrta godina, tako da ne znam moze li da se ubaci i kod ili je to samo za nove korisnike.E fala ti za ovo, ja sam bio ubedjen da se ne produzava automatski
September 11, 2025Sep 11 Naravno da nam se obilo o glavu to što nismo našli centra i što treću sezonu zaredom počinjemo sa jednim igračem manje na očigledno deficitarnoj poziciji.
September 11, 2025Sep 11 Vi ste se očigledno fiksirali na 2-3 centra i nekog od njih čekate do kraja. S druge strane Zvezda je dovela lošije centre ali tu su od prvog dana. E sad, šta je bolje, čekati boljeg igrača do oktobra ili da lošiji bude tu od početka.
September 11, 2025Sep 11 Just now, Nikodije said:Vi ste se očigledno fiksirali na 2-3 centra i nekog od njih čekate do kraja. S druge strane Zvezda je dovela lošije centre ali tu su od prvog dana. E sad, šta je bolje, čekati boljeg igrača do oktobra ili da lošiji bude tu od početka.A jedan je juče našao klub.
September 11, 2025Sep 11 24 minutes ago, Milošica said:A jedan je juče našao klub.na neki način, željko ga je ponovo poslao u nba.
September 11, 2025Sep 11 32 minutes ago, Nikodije said:Vi ste se očigledno fiksirali na 2-3 centra i nekog od njih čekate do kraja. S druge strane Zvezda je dovela lošije centre ali tu su od prvog dana. E sad, šta je bolje, čekati boljeg igrača do oktobra ili da lošiji bude tu od početka.A i ti losiji centri isto mogu da se povrede, pa ti centarska linija bude jos losija..31 minutes ago, Milošica said:A jedan je juče našao klub.Nismo ga cekali, jer ga nismo ozbiljno ni razmatrali..
September 11, 2025Sep 11 Taj jedan je valjda potpisao neki kraći ugovor, možda dođe na kraju.A što se tiče šta je bolje, najbolje je pogoditi odličnog igrača i da odmah dođe. Posle toga je pogoditi odličnog igrača a da dođe malo kasnije.
September 11, 2025Sep 11 32 minutes ago, Nikodije said:Vi ste se očigledno fiksirali na 2-3 centra i nekog od njih čekate do kraja. S druge strane Zvezda je dovela lošije centre ali tu su od prvog dana. E sad, šta je bolje, čekati boljeg igrača do oktobra ili da lošiji bude tu od početka.zvezda je učinila nešto slično što je gdin želimir učinio prošle sezone, istine radi ne toliko drastično, mislim da imamo lufta ove sezone da čekamo peticu, dok npr prošle sezone to nije bio slučaj, kao što bi ove sezone čekanje petice sferopulosu prilično otežalo posao na uigravanju tima
September 11, 2025Sep 11 Uzgred, generalni nam sponzor pise da ce Tyrique pauzirati 10-ak dana. I zbog toga je sad ispala frka oko drugog centra..
September 11, 2025Sep 11 1 minute ago, smooth.Op said:Gde je 10 tu je i 20, a tu je i početak EL...Eno ga otisao da snima reklame za EL u Madridu. Da je bilo sta ozbiljnije, ne bi mrdao iz kuce..
September 11, 2025Sep 11 26 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Nismo ga cekali, jer ga nismo ozbiljno ni razmatrali..charles basseyja? mislim da se pravednicki narod nigerije pobunio sto ne moze u zvezdu ali se to krije ovde od javnosti.uglavnom, ne verujem da ga niste ozbiljno razmatrali, lik je u idealnom scenariju, najbolji centar evrolige, u nekom losijem, lik koji napravi razliku na 6-7 tekmi.