September 11, 2025Sep 11 duletova ruža, zna željka, zna organizacijušto se mene tiče pakujal da se ne obustavi potraga za još jednom peticom
September 11, 2025Sep 11 Mislim, nije ni da je imao losu sezonu u Asvelu, 11 poena 5 skokova po mecu. Plus, to je Zo kapiten, daj ga u svako doba
September 11, 2025Sep 11 9 minutes ago, Lord Stef said:Mislim, nije ni da je imao losu sezonu u Asvelu, 11 poena 5 skokova po mecu. Plus, to je Zo kapiten, daj ga u svako dobaPola utakmica je propustio, to je problematično. Ovako, nit puno bolji nit lošiji od Ramba, ali je naš čovek pa će da krvari
September 11, 2025Sep 11 Ne treba nam da iskrvari, nego da pokrije dok se Tajrik ne vrati i dok ne dodje jos jedan centar :wishful thinking:Ali da, daj Zofrija da se radujemo kao nekad
September 11, 2025Sep 11 10 minutes ago, goofs said:Pola utakmica je propustio, to je problematično. nikikina, hold my beer
September 11, 2025Sep 11 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said:ja nemam eonEon je najlakse nabaviti od penzionera iz familije, rodbine, komsiluka, prijatelja koji imaji telemach, a ne koriste aplikaciju. Jbg, zblizite se malo
September 11, 2025Sep 11 10 minutes ago, MiddleClass said:Eon je najlakse nabaviti od penzionera iz familije, rodbine, komsiluka, prijatelja koji imaji telemach, a ne koriste aplikaciju.Jbg, zblizite se malo ti nemaš pojma koliko mene ne zanima u životu da se cimam oko toga, ima keva eon, ima sestra, imao i ja pa sam ga ukinuo(kao i mts)
September 11, 2025Sep 11 1 hour ago, lord_s said:Ne treba nam da iskrvari, nego da pokrije dok se Tajrik ne vrati i dok ne dodje jos jedan centar :wishful thinking:Ali da, daj Zofrija da se radujemo kao nekadNe verujem da ce dovoditi jos jednog centra ako dodje ovaj, prevelika guzva se stvara.
September 11, 2025Sep 11 Pa posto na Joa neces moci da racunas bar na pola meceva, dovodjenje jos jednog centra je must. Inace ti ode sezona i sve sto si planirao pada u vodu.
September 12, 2025Sep 12 čekaj, na poziciji centra ostali smo bez Ramba i Balše, do sada je došao niko na tu poziciju. što bi značilo da trenutno imamo Tajrika i malog Dimitrijevića. a u varijanti kada je Tajrik povređen, imamo samo klinca. koji, jasno, ne može da se rve sa EL centrima i igra po 30 minuta, niti to iko od njega i očekuje. niti će biti u rosteru za EL kad se sve popuni, možda dobije neke minute u abi.odnosno, pri povredi Tajrika, mi faktički nemamo nikoga na centarskoj poziciji a EL počinje za tri nedelje, odnosno nešto manje.sad, ono što mi nije najjasnije jeste da nismo našli nekoga ko bi, da kažem, bio zamena za Balšu. odnosno rezervnog centra. kapiram da se za prvu opciju traži neko "jače" rešenje i da to nije ni jednostavno ni jeftino i da može da potraje. ali za tu rezervu, verovatno nije toliko skupo ni teško. ili je možda Dimitrijević zamišlljen da bude ta rezerva, treći centar. ili se ide sa tim da će Pokuševski ili Bonga da uskaču, mada mi ni to ne deluje realno, odnosno održivo.