September 8, 2025Sep 8 https://basketballsphere.com/jabari-parker-za-basketball-sphere-nedostajao-mi-je-neko-poput-obradovica-izvuci-ce-najbolje-iz-mene/
September 8, 2025Sep 8 8 minutes ago, Milošica said:Zna vrag, zato i pita ne znam ali sam pomislio da nisu u totalu; ne znam ni kakav im je roster
September 8, 2025Sep 8 Slatkorečivi italijan izčikagamojiznaštidobrokoji. Malo sam premotavao utakmicu protiv Virtusa. Dva utiska. Pozitivan, Šejk Milton. Odlična kontrola lopte. Vidi preko odbrane, ume da nađe igrača dole. Prodor u levu stranu i ide do kraja. Šut pristojan. Videćemo kako će to izgledati kad ga malo skautiraju, ali baš obećava. S druge strane odbrana ne izgleda baš sjajno, pogotovo u petorci sa Parkerom.. Negativan, Mitar Bođnjaković. Ispade da je bio klasičan akcelerant u mlađim kategorijama. Baš izgleda slabašan na terenu. A što je najgore ne vidim da je nešto korigovao da se prilagodi zahtevima seniorke košarke i da pronađe način kako da sebi obezbedi prostor za šut ili neka rešenja na prodoru... Baš nisam optimista. Dok npr. Mijailović deluje mnogo bolje na terenu. Svestan prostora, svojih mogućnosti itd.
September 8, 2025Sep 8 Ne znam u kom smislu je Mitar slabasan. FIzicki je jos prosle sezone izgledao kao senior. Ako je u pitanju to sto nije u stanju sam da iskreira nesto protiv seniora, to u ovom trenutku ne treba nikog da brine, jer je potpuno normalno. Nije on puno igrao seniorsku kosarku prosle sezone, delom zbog povreda, ne moze se ocekivati ne znam kakav skok samo na osnovu treniranja leti. Nista ne moze da nadoknadi iskustvo koje se stice kroz igranje utakmica..
September 8, 2025Sep 8 čekaj bre, sve ti jebem.......partplus.rs 10 evra mesečno......za šta? prijateljske utakmice i ono što je Tegi kačio, "Drhtava ruka production" u saradnji sa "Bad English Studios". Netflix plaćam manjemislim, nisam ispratio sad vidim. pa krv ti jebem, ne bih ti dao dinara taman da imam 3 milijarde evra. ok, da imam te pare uložio bih u klub, ali uz uslov da svi ovi experti napuste prostorije oma i da prestane šikana nad navijačimahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha..........kako ide pretplata Edited September 8, 2025Sep 8 by Ted
September 8, 2025Sep 8 Deset evra mesecno ne vredi sve i da prenose sve utakmice Partizana u sezoni, a ne samo pripremne. Ali nista ne kosta Ostoju da proba da izmuze pare. Mislim, svake godine je povika sto su karte poskupele, pa ispada da nije problem prebaciti 10k sezonskih. A i bice rasprodata Arena na 90% utakmica EL. Teras krcag na vodu dok se ne razbije. Dizace cene dok ne pocne pad prodaje. Onda ce da spusta.. Edited September 8, 2025Sep 8 by Jimmy Kowalski
September 8, 2025Sep 8 pa neka ostane 1.500 ljudi da placa deset evra, to je opet 15k mesecno, nije za baciti.
September 8, 2025Sep 8 Gurao je prvo Patreon, pa je smislio da napravi sam da izbegne da im daje procenat. Sad ko će da plaća pojma nemam. Ja ne bi gledao ni džabe, čak me i pripremne slabo zanimaju.Ali evo videćemo za mesec dva tj kada ponestane prijateljskih utakmica, šta će zapravo biti tu od sadržaja i koliko njih će to da plati.
September 8, 2025Sep 8 31 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Deset evra mesecno ne vredi sve i da prenose sve utakmice Partizana u sezoni, a ne samo pripremne. Ali nista ne kosta Ostoju da proba da izmuze pare. Mislim, svake godine je povika sto su karte poskupele, pa ispada da nije problem prebaciti 10k sezonskih. A i bice rasprodata Arena na 90% utakmica EL. Teras krcag na vodu dok se ne razbije. Dizace cene dok ne pocne pad prodaje. Onda ce da spusta..Idu neki abrovi da su brojke precenjene. Uz to u tu cifru idu i organizovani koji dobijaju po nižim cenamaA i što se pretplatnika na ovu glupost tiče, 15.000 je u moru plavom prilično smešna cifra imajući u vidu da trenutno košta 0.U stvari ja verujem da ima 15.000 pretplatnika kad bolje razmislim ko onom retardu iz policije kad kaže da je juče naprednjaka bilo 126.000. Ista je to kuhinja. Edited September 8, 2025Sep 8 by theanswer
September 8, 2025Sep 8 2 hours ago, Jimmy Kowalski said:Ne znam u kom smislu je Mitar slabasan. FIzicki je jos prosle sezone izgledao kao senior. Ako je u pitanju to sto nije u stanju sam da iskreira nesto protiv seniora, to u ovom trenutku ne treba nikog da brine, jer je potpuno normalno. Nije on puno igrao seniorsku kosarku prosle sezone, delom zbog povreda, ne moze se ocekivati ne znam kakav skok samo na osnovu treniranja leti. Nista ne moze da nadoknadi iskustvo koje se stice kroz igranje utakmica..Kažem utisak, tako mi deluje. Ne znači da sam u pravu. Možda je i halo efekat. Dok sam trenirao bio je sa nama dve godine mlađi dečko kojeg vremenom nikako nisam mogao da čuvam. Baš je odskakao. Polazak u dribling levom, desnom, ma kako hoćeš. Prebrzo... Pokupi ga Zvezda, tu trenirao par godina i na kraju otpadne i završi u Tamišu. Uzmem da pogledam koju utakmicu, a on ovako kao Mitar mi izgledao. Nekako drugi doživljaj igrača nego do tada.. Imam utisak da zuji tu po terenu bez neke jasne uloge i doprinosa. Mislim to pričam zato što sam Mitra gledao u mlađim kategorijama. Na blic nije to to. A mogao bih da se pozabavim malo da detaljnije pogledam neke utakmice iz prošle sezone. Plus što su u kkp stvarno EL/NBA tela pa je nekako jači kontrast.
September 8, 2025Sep 8 diskutujete ozbiljno o biznisu snsa, koji je najtransparentniji kada belivuk diluje spid.