September 7, 2025Sep 7 Vidi Tajrika sto ima mekanu ruku, sledece sezone ce navezbati i trojke kako je poceo. Jabari vrlo laganKamerman navaren
September 7, 2025Sep 7 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:večeras 21:00 protiv virtusa za prvi trofej u ovoj sezoniOvo isto preko te platforme? Nesto me nervira ostavljanje kartice sve i da znam da je pro forme..
September 7, 2025Sep 7 jesteja se prikopčao sinoćtaman da ubijem vreme do basketau principu ni ja ne volim da ostavljam karticeal nek ide život
September 7, 2025Sep 7 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said:jesteja se prikopčao sinoćtaman da ubijem vreme do basketau principu ni ja ne volim da ostavljam karticeal nek ide životJel ti radi stream?edit: evo ga Edited September 7, 2025Sep 7 by Vasilij Zajcev
September 7, 2025Sep 7 Popular Post 14 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:frenk nilikina ima povredu gluteusa@uini lakše malo
September 7, 2025Sep 7 za ambroziju i oči, samo kapi opatanolza prenos nema pomoći, sreća tu je ovaj kreten marko pa je malo lakšeimamo def skok kao da je kari na klupi
September 7, 2025Sep 7 30 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:frenk nilikina ima povredu gluteusaidi bre u tri pičke materine kilaveJa ne verujem..
September 7, 2025Sep 7 22 minutes ago, Milošica said:@uini lakše maloovde je sve i zoki i gluteusi, doduše, meki.
September 7, 2025Sep 7 54 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:brt dujan u kls mvp modu, lepopokidao brat, 1/3 od 99 poena njegovihalal vera
September 7, 2025Sep 7 Nista gore nego dobijati ubedljivo pripremne utakmice. Zeljko pod hitno da se dozove pameti i krene da kaznjava. Sutra trening odmah cim slete..