Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

10 minutes ago, Uskebasi said:

Ja mislim da navijaci Partizana moraju da prestanu da pisu na ovoj temi, ne bi li se lešinari koji uzivaju u našoj nesreći razišli i otisli na neku drugu temu, jer oni o svemu znaju sve, pa ce se lako presaltati na nesto drugo gde ce svakako biti u pravu.

Jednostavno, oni su kao cacilend. Ne mozes ih skloniti, prijavili su skup na ovoj temi i sad se oni pitaju ko sme i o cemu sme da se diskutuje.

Kao da prvi put prisustvujete harperovanju teme. Kao penzioner kad vidi saobracajnu nesreću, polako se privuče, kao da razgleda, par objektivnih komenrata o drustvu u kom živimo (cisto da privuce paznju na sebe) i onda kad mu stignu saborci, sledi agresivno smatranje, sve dok sama nesreca ne postane potpuno irelevantna, a kompletna paznja bude usmerena na grupu penzionera koja se do kraja uvidjaja i usere i upiša u cilju da oteraju sve prisutne

Pa vi 15 godina lesinarite na nesreci Kkcz zvanoj uppr. Kakvi ste malo vas sprdamo za ovaj Zelimirov epski fejl, imamo obzira.

Edited by samo_opusteno

• Replies 12.1k
  • Views 619.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

9 minutes ago, samo_opusteno said:

Pa vi 15 godina lesinarite na nesreci Kkcz zvanoj uppr. Kakvi ste malo vas sprdamo za ovaj Zelimirov epski fejl, imamo obzira.

Jel za tih 15 godina tebe neko optuzio da zelis smrt nekoj deci?

Preporuka za pogledati gostovanje Rada Zagorca kod Jao Mila, posebno deo gde priča o problemima sa leđima, počinje na 1:29. Dobar je i posle segment o Trinkijeriju.

9 minutes ago, Uskebasi said:

Jel za tih 15 godina tebe neko optuzio da zelis smrt nekoj deci?

Taman onoliko da je tebe neko optuzio da podrzavas Zvalju.

ŽVALJA

10 minutes ago, dragance said:

Taman onoliko da je tebe neko optuzio da podrzavas Zvalju.

Ne pomaze mi google translate...

Ah, nekim izgovorenim rečima je sudjeno da ostanu misterija

44 minutes ago, Uskebasi said:

Ja mislim da navijaci Partizana moraju da prestanu da pisu na ovoj temi, ne bi li se lešinari koji uzivaju u našoj nesreći razišli i otisli na neku drugu temu, jer oni o svemu znaju sve, pa ce se lako presaltati na nesto drugo gde ce svakako biti u pravu.

Jednostavno, oni su kao cacilend. Ne mozes ih skloniti, prijavili su skup na ovoj temi i sad se oni pitaju ko sme i o cemu sme da se diskutuje.

Kao da prvi put prisustvujete harperovanju teme. Kao penzioner kad vidi saobracajnu nesreću, polako se privuče, kao da razgleda, par objektivnih komenrata o drustvu u kom živimo (cisto da privuce paznju na sebe) i onda kad mu stignu saborci, sledi agresivno smatranje, sve dok sama nesreca ne postane potpuno irelevantna, a kompletna paznja bude usmerena na grupu penzionera koja se do kraja uvidjaja i usere i upiša u cilju da oteraju sve prisutne

Razmere infantilnosti ovih tvojih teorija zavere su biblijskih proporcija.

2 minutes ago, harper lee said:

Razmere infantilnosti ovih tvojih teorija zavere su biblijskih proporcija.

Strašno je kad jd neko nečovek i želi nesreću drugima. Jel tako harpere?

4 minutes ago, Uskebasi said:

Ne pomaze mi google translate...

Ah, nekim izgovorenim rečima je sudjeno da ostanu misterija

Ima u Jet Setu ona scena kad za Seja Kalača mora da se uključi transkoder koji goveđi glas pretvara u ljudski.

Nešto slično bi dobro došlo i nama ovde.

4 minutes ago, Uskebasi said:

Strašno je kad jd neko nečovek i želi nesreću drugima. Jel tako harpere?

Apsolutno. A najstrasnije je kad zeli da nekom dete umre ili, jos gore, da sva deca cele jedne populacije umru. Sto pitas?

Jel gledao neku Ludog Luku? Reče mi burazer da je čuo samo da je rekao da Tajrik nije hteo da igra protiv Asvela jer Bruno ima veću platu od njega. ziga

51 minutes ago, MiddleClass said:

Novak odavno ne cuti. Zelimir je do sada imao jednu izjavu tipa - djeca su nasa buducnost (karikiram)

Sad iz Atine, suncane Spanije ili gdje vec zivi moze da pumpa do mile volje. Ocekujes li to? Sumnjam da ce to uraditi, ali volio bih da me demantuje...

Molim te, nemoj vise da "karikiras"

https://www.youtube.com/shorts/eD_JBd-zlM4

52 minutes ago, harper lee said:

Na stranu sve ovo, Obradovic je u obracanju za javnost u sustini rekao da je spreman da se sutra vrati u Partizan ako Ostoja ode. Naravno da nije rekao tim recima ali ako budete to razumeli, umesto sto bulaznite da je mislio na odlazak Vucica kao uslov, trebalo bi da vam bude jasno sta vam je ciniti. Siguran sam da u UO sedi dosta ljudi koji su na Zeljkovoj strani i razumeju celu situaciju, neki su se i povukli kad je Zeljko otisao, na navijacima je da sutra na utakmici posalju jasnu poruku ko treba da ode a ko da se vrati.

lolol

Ja cu sa svoje strane da vam obecam da cu uvek biti tu za vas. Nadam se i voleo bih da ovo nije zadnji put da sam u Partizanu. Kako, u koje vreme, kada - to ce vreme pokazati. To ne mogu sada da vam kazem, niti zelim da vam kazem. „U nekim drugim okolnostima, u nekim drugim vremenima“, uvek je to fraza koja se koristi, „u nekim boljim vremenima“. Svi se nadamo i svi volimo da kazemo – u boljim vremenima. Da li ce doci i kako,kad ce doci – nadamo se.

Zeljko je Limara vec prethodno odstrelio porukom - "najveci krivac za ovakvo stanje u KKP je predsednik Ostoja Mijailovic". Bas kao sto je poslao poruku za Covica koji mu je grizao nogavice od trenutka povratka u KKP svojim "saopstenjima" gde je ponizavao usput i Limara. Svakome ko zna za promil neposrednog pritiska Prvorodjenog na Limara, posebno od trenutka Zeljkove izjave o studentima jasno je na koga je Zeljko mislio kada je pomenuo "neka bolja vremena".

Limar, Zalizani i Coki nisu faktor u "novim vremenima". Prosto - nebitni su.

2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Dajte mi vašu petorku učesnika protesta

Ja samo da se na vreme prijavim za poziciju 'Stimac na klupi, Jago na parketu'.

2 minutes ago, dacha said:

Ja samo da se na vreme prijavim za poziciju 'Stimac na klupi, Jago na parketu'.

Taman da vas skrpimo za 3x3.D

33 minutes ago, kralj said:

Jel gledao neku Ludog Luku? Reče mi burazer da je čuo samo da je rekao da Tajrik nije hteo da igra protiv Asvela jer Bruno ima veću platu od njega. ziga

Ja cuo isto od drugog pouzdanog izvora, doduse da su se naduvali prvo pa podelili plate.