Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Pretpostavljam da se Žoc u ovom obraćanju bavio Osetkovskim i Dubaijem zato što je to izašlo u javnost, a da nije hteo da se bavi gomilom drugih stvari, koje su ga tištile a kojih se nakupilo. Ali o tome možemo samo da nagađamo. Ipak, poenta je da ga je Ostoja bušio i kao takav ne bi smeo da ostane u klubu.

• Replies 12.1k
  • Views 619.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Just now, dragance said:

Za jednog sigurno znam da je bio na aerodromu i da je pevao to.

Redoran? fantom

5 minutes ago, dragance said:

Za jednog sigurno znam da je bio na aerodromu i da je pevao to.

Kako sigurno znaš da je pevao?

13 minutes ago, harper lee said:

Nisam mislio da ovo pisem jer nije moja stvar i ne bih da niste opet krenuli s tim "mi smo opoziciona vojska Obradovic Zeljka a vi ste Caciji i neka umru sva vasa deca" ali dajte saberite se, niste deca a jos manje ste toliko glupi. Ovo Obradovicu nije prvi put da se prospe pa da krivicu svali na sve druge osim sebe, uredno ponavljajuci "ja sam kriv, ja sam kriv ali samo me saslusajte sta imam da kazem o carteru", kao da je Robert E. Lee u Getisburgu, gledali smo taj film jos pre 20 godina.

Covek je otisao jer ga igraci nisu jebali dva posto. Zasto se to desilo on najbolje zna. Sve ovo drugo je najobicnije pranje biografije koriscenjem navijacke histerije iz bezuslovne ljubavi koju navijaci Partizana imaju prema njemu.

Boldovano je vrlo podlo i morbidno, ali nije ti prvi put da u stvaralačkom zanosu napišeš ovakve baljezgarije. Ko je krenuo sa tim da umru nečija deca? Sram te bilo.

Edited by Djolle

Just now, copkillah said:

Kako sigurno znaš da je pevao?

Dobro, nisam siguran da je pevao. Samo je gestikulirao dok je to pevano. Možda iz protesta.

2 minutes ago, ZokiAsov said:

Na stranu zeljko i sve ali ovo sa umiranjem dece sto pise vas nekoliko je opasna svinjarija i tuzno je sto je to dozvoljeno

Pa morao je naći način da mrzi to okupljanje na aerodromu, na koje se ovde prvo klanjao...

Edited by smooth.Op

Mene je bukvalno sramota šta pojedine odrasle osobe ovde pišu zbog jebene navijačke ostrašćenosti. Kakva su ovo podmetanja, spinovanja, krivljenja logike a la informer stajl zbog jebenog sporte.

Stanje nacije u malom.

Sačuvaj Bože

• Popular Post

Izgleda da su igraci Bajerna doputovali carterom

Edited by shimpr

Hriste boze raspeti sveti

KK Partizan ekonomskom klasom leti

5 minutes ago, Djolle said:

Boldovano je vrlo podlo i morbidno, ali nije ti prvi put da u stvaralačkom zanosu napišeš ovakve baljezgarije. Ko je krenuo sa tim da umru nečija deca? Sram te bilo.

Vi na Aerodromu Beograd pre jedva nekoliko dana. Sto pitas? Ili ti sad odjednom smeta generalizacija koja ti nimalo nije smetala do trenutka kad sam ja napisao to sto vas je trigerovalo.

Nisam ispratio sagu kako dolikuje, samo da napomenem @harper lee da nisam baš kvalifikovan da me se stavi u isti koš sa Dačom. Nisam bio u iskušenju da mi se dešava to što se njemu dešavalo, ali sam prilično siguran da ne bih bio spreman na tu dozu rizika i hrabrosti i da bih artikulisao mehanizme borbe u jednom trenutku, trenutku koji je on debelo ostavio iza sebe.

Sa ostalim se slažem, poražavajuća je opsesija Žocovim kultom i jedan je od direktnijih indikatora kurca u kome se ovo društvo nalazi. To što Dača i ja navijamo za Zvezdu je puka slučajnost. Znam tri navijača Partizana koji su išli u Mionicu i Sečanj i kojima je apsolutno jasno da svi koji su u isto vreme napušavali Ostoju ispred hale i na društvenim mrežama nisu naši saborci, nego su im preče svoje tupave ultras igre.

8 minutes ago, dragance said:

Dobro, nisam siguran da je pevao. Samo je gestikulirao dok je to pevano. Možda iz protesta.

Pa što odmah ne reče da si prepoznao nekoga, mogao si i imenom jebiga.

20 minutes ago, ubibobi said:

Ko je to ovde napisao, zna li se? think

Pa Harper, ko drugi..

1 minute ago, harper lee said:

Vi na Aerodromu Beograd pre jedva nekoliko dana. Sto pitas? Ili ti sad odjednom smeta generalizacija koja ti nimalo nije smetala do trenutka kad sam ja napisao to sto vas je trigerovalo.

Ne smeta mi generalizacija, ja se tu svakako ne pronalazim. Smata mi kad mi se obraća neko jeftim sarkazmom, gifovima, hajd parkovi, gajbice i ostala sranja. A ovo sa decom je dno dna, ala DJV i Informer, da bi dokazao nešto i pobedio u nekoj internet raspravi. Mora da se bude baš pogan čovek da se teako nešto napiše. Još jednom, sram te bilo.

Neverovatno je sta navijacka ostrascenost proizvede kod ljudi. Ima nekih cije bih upise na drugim delovima foruma u 95% slucajeva potpisao ali na sportu potpuno izgube kontrolu i rezonovanje im nije razlicito od prosecnog lika sa sipke, iako je to sve mnogo pismenije i recitije.