Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

5 minutes ago, theanswer said:

Predsednik kluba se na javlja treneru na poziv

Predsednik kluba dovodi igrača bez znanja trenera kluba

Predsednik kluba ide po jutarnjim programima i priča kako je budžet obezbeđen i ima para koliko nećeš a para nema toliko

Da se ništa drugo nije desilo, ovo je više nego dovoljno. Potpuno je iluzorno sada pričati o odnosu trenera i igrača i učinku i jednih i drugih kada su stvari ovako postavljene u klubu. To nema ni u 2. MRL Sever.

I to je POTPUNO JASNO svakome... osim ako zelis da ti ne bude jasno ili imas neku drugu agendu ili si bas toliko ostrascen...

Edited by mozzer

• Replies 12.1k
  • Views 619.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Detalj s Osetkovskim je samo još jedna u nizu bizarnih epizoda. Uopšte mi nije jasno ko je njega doveo. Prilično sam siguran da se nije svideo Ostoji i da ga je ovaj potpisao na svoju ruku. Da li je tu Miško poslužio kao neki proksi koji ih je zavadio ili je Savić mimo Žoca ugurao svog igrača?

Harper razgrće i uši zavrće!

Prelepo.

3 hours ago, Filozof manijak said:

Ja reko sigurnost neki pubertetlija po pisanju, ono lik stariji od mog matorog. A još se pali na patkometriju gospode

Budibogsnama

12 minutes ago, mozzer said:

I to je POTPUNO JASNO svakome... osim ako zelis da ti ne bude jasno ili imas neku drugu agendu ili si bas toliko ostrascen...

meni nije jasno jer nije u pitanju random dobar trener, već željko, koji je rešio da ćuti i trpi da mu neki fićfirić dovodi / odvodi igrače bez njegovog znanja i da ne komunicira sa njim jer se naljutio.

ja bukvalno krivim ovde željka što odmah nije dao izjavu na temu, najgore što bi se desilo je da isto ponudi ostavku a verovatno bi moralo da se pegla, jer sezona nije ni krenula.

čudio bih se da to uradi neko u rendom klubu a kamo u željkovoj kući i on stegne zube i cepa. meni je to potpuno fiju viju

1 minute ago, uini said:

meni nije jasno jer nije u pitanju random dobar trener, već željko, koji je rešio da ćuti i trpi da mu neki fićfirić dovodi / odvodi igrače bez njegovog znanja i da ne komunicira sa njim jer se naljutio.

ja bukvalno krivim ovde željka što odmah nije dao izjavu na temu, najgore što bi se desilo je da isto ponudi ostavku a verovatno bi moralo da se pegla, jer sezona nije ni krenula.

čudio bih se da to uradi neko u rendom klubu a kamo u željkovoj kući i on stegne zube i cepa. meni je to potpuno fiju viju

Ok, to je zato sto ti mislis da Vucic NIJE direktno ukljucen u sve to a ja mislim da JESTE... sve kul, razlika u misljenju

Edit: Zelimir je namazan i napravio je dosta gresaka i trebao je da ode ranije, ali je potpuno ocigledno da mu se radi iza ledja jos od kada je otkazan Ugovor Telekoma na sred sezone zbog skandiranja navijaca Predsedniku, ovo sada je eskalacija

Edited by mozzer

5 minutes ago, kralj said:

Detalj s Osetkovskim je samo još jedna u nizu bizarnih epizoda. Uopšte mi nije jasno ko je njega doveo. Prilično sam siguran da se nije svideo Ostoji i da ga je ovaj potpisao na svoju ruku. Da li je tu Miško poslužio kao neki proksi koji ih je zavadio ili je Savić mimo Žoca ugurao svog igrača?

Moguce je da su Ostoja i Savic na taj nacin hteli da priblize Miska klubu jer je trziste postalo preusko a ovaj drzi 70% igraca u Evropi. Ali da je transfer uradjen bez Zeljkovog znanja to ne kupujem, pricamo o Zeljku Obradovicu a ne o tamo nekom no name treneru koji radi ono sto mu gazda kaze. Pretpostavljam da je Zeljko trazio igraca takvog profila i dao neke opste smernice a ovi sa spiska mogucih pojacanja izabrali Osetkovskog. Uostalom, decko nije problem, sam Obradovic je rekao da je veliki profesionalac i radnik. Nije on ni doveden da bude prva opcija na visokim pozicijama, kao back-up je sasvim upotrebljiv, da je Parker igrao ono sto se od njega ocekivalo Osetkovskog niko ne bi ni pominjao.

23 minutes ago, theanswer said:

Predsednik kluba se na javlja treneru na poziv

Predsednik kluba dovodi igrača bez znanja trenera kluba

Predsednik kluba ide po jutarnjim programima i priča kako je budžet obezbeđen i ima para koliko nećeš a para nema toliko

Da se ništa drugo nije desilo, ovo je više nego dovoljno. Potpuno je iluzorno sada pričati o odnosu trenera i igrača i učinku i jednih i drugih kada su stvari ovako postavljene u klubu. To nema ni u 2. MRL Sever.

Ozbiljno, jel si ironičan (ista osoba koja je do bukvalo juče sve ono pisalo o Obradoviću kao treneru i njegovom ponašanju kod ostavke ili ti je neko uzurpirao pristup forumu?

Edited by Nikola77

Just now, mozzer said:

Ok, to je zato sto ti mislis da Vucic NIJE direktno ukljucen u sve to a ja mislim da JESTE... sve kul, razlika u misljenju

recimo da je tako. to mi je još jedan mindfuck više da željko izabere da ćuti. zašto bi ćutao?

1 minute ago, uini said:

recimo da je tako. to mi je još jedan mindfuck više da željko izabere da ćuti. zašto bi ćutao?

Zasto Novak cuti? Zasto 99 posto Srba cuti?

Edit: Zelimir sigurno i zbog love i da ne ugrozi svoju poziciju... kao i vecina

Edited by mozzer

1 minute ago, Nikola77 said:

Ozbiljno, jel si ironičan (ista osoba koja je do bukvalo juče sve ono pisalo o Obradoviću kao treneru i njegovom ponašanju kod ostavke ili ti je neko uzurpirao pristup forumu?

Jasno je da tokom sezone niko normalan ne bi mogao da zaključi ove prve dve stvari. O budžetu je već bilo nagoveštaja o čemu sam pričao pre početka sezone. Sada kada su ove dve stvari poznate to potpuno menja stvari, ili se ne slažeš sa time?

naravno da ne menja i naravno da se ne slažem, i siguran sam da ni sam ne veruješ u to što pišeš, ali ok.

1 minute ago, mozzer said:

Zasto Novak cuti? Zasto 99 posto Srba cuti?

Željko je i zbog Partizana i zbog sebe naravno mislio da će hendlovati uprkos svemu, sigurno se zainatio i nije uspeo. Mogu potpuno da ga razumem i baš to što je Partizan u pitanju a ne neki Efes je dodatni faktor da bi se razumelo.

Edited by Milošica

Mislim da ovo nema direktne veze sa psihom nego sa Zalizanim. Njemu je bilo u interesu da Željko ode jer sada može da uvaljuje svoje igrace kako želi, dovoljno je da Ostoja dobije deo provizije i svi srećni i zadovoljni. Takav je bar bio plan...

Koliko su se samo na Zvezdinom topiku zalili da im uvaljuje restlove i da moraju da trpe da bi dobili neko zvucno ime.

Just now, Nikola77 said:

naravno da ne menja i naravno da se ne slažem, i siguran sam da ni sam ne veruješ u to što pišeš, ali ok.

Naravno da verujem. To apsolutno menja stvari. To ne znači da je Željkova odgovornost nula. Ali kao što rekoh, postavi se u ulogu trenera i da ti se dešavaju ovakve stvari, jedino je minus što nije ranije to izneo i ranije dao ostavku.