December 4, 2025Dec 4 Popular Post 22 minutes ago, copkillah said:Pablo LasoLaso i Paspalj imaju dvocifren broj infarkta i stentova zajedno, tačno pravi ljudi za ove stress free pozicije..
December 4, 2025Dec 4 Popular Post 5 minutes ago, harper lee said:Vidi, pokupi tih tvojih pisljivih 300 postova i idi s njima tamo odakle si dosmrdeo na ovaj forum. Sta ti koje pizde materine znas o tome sta je i kakvo bi trebalo da bude ovo mesto? Do pre 15 minuta nisam znao da postojis.Sad znaš, diši duboko, nemoj da te nosim na duši.
December 4, 2025Dec 4 5 minutes ago, Uskebasi said:I mi se pitamo ko je budalu doveo na forum...Koji vi? Imate neku grupu za postavljanje pitanja? Ova budala je na ovom forumu od prvog dana, u bolja vremena kad ljudi poput tebe ovde nisu mogli ni da prismrde. No, sta da se radi, vremena se menjaju pa sad svaki magarac od 300 ili 3000 postova moze svasta da se pita. To se valjda zove progres.
December 4, 2025Dec 4 1 hour ago, copkillah said:Ako ti je tema koju si sam sebi zadao bila: "promaši što više možeš", onda si pogodio.#kronostime
December 4, 2025Dec 4 4 minutes ago, harper lee said:Koji vi? Imate neku grupu za postavljanje pitanja?Ova budala je na ovom forumu od prvog dana, u bolja vremena kad ljudi poput tebe ovde nisu mogli ni da prismrde. No, sta da se radi, vremena se menjaju pa sad svaki magarac od 300 ili 3000 postova moze svasta da se pita. To se valjda zove progres.Ne znam o kojoj budali pricas, ali i ja sam tu od početka. Samo nemam interesovanja za baš sve, nemam apsolutne istine da obasjam svaki kutak ovog foruma i ne trosim ni svoje, ni tudje vreme na trolovanje, vređanje i teranje sa foruma. Inace, za ovakve stvari nemamo grupu, nego konzilijum Edited December 4, 2025Dec 4 by Uskebasi
December 4, 2025Dec 4 Da li to kasne penzije ili se nešto drugo dešava, otkud ovoliki bes naših starijih sugrađana na sportskim temama poslednjih dana?
December 4, 2025Dec 4 Legendo, ti si bukvalno isto uradio na klip koji sam ja okačio iz sprdnje gde se lik moli ispred ikone da Željko bude šampion EL s KKP i nakačio temu o onom debilnom stihu.Jedina razlika je što on ima 300, a ti 50k postova.
December 4, 2025Dec 4 1 minute ago, harper lee said:slucajno sam naleteo na to i podelio jer mislim da je zanimljivo i veoma retko u Srbijija sam istinski ganut pažnjom da se u ovako teškom trenutku po kkp nađe neko sa druge strane brda da bude ovako žaobitanhvala ti harpere gde čuo i ne čuo
December 4, 2025Dec 4 ..... saznaje da su klub, za sada, napustili neponovljivi glumac Bogdan Diklić, kao i direktor i vlasnik kompanije "Milšped" Nebojša Iković.Morao sam tačkice zbog Kumsa da me ne tuče.