Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

• Replies 12.1k
  • Views 619.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

12 minutes ago, johan nagel said:

@Hele

Није то никакво оправдање већ констатовање чињеничног стања. Разне гадости се певају на стадиону, ова је само најморбиднија вероватно и највише пара уши тренутно. Остаје на сваком како ће да реагује, неко се чак покупи (са дететом углавном) и оде са стадиона, већина ни не обраћа пажњу шта мандрили певају, у сваком случају немаш као појединац никакву одговорност за поступке тамо неких дегенерика са југа у овим случају, може бити и север, додај по жељи.

Većina blago meni peva iz sveg glasa. Ta priča o organizovanima i neorganizovanima je samo zabluda za lakši san. Ključna razlika je jedino u tome što prvima navijanje donosi vrlo opipljivu lovu, a ostatak hale služi kao dekor i budžetska infuzija koja između ostalog finansira i postojanje prvih.

Neorganizovani navijači ne postoje, niti su se spontano skupili na aerodromu da pevaju tu pesmu o ciganskoj deci, niti su se spontano našli u štampariji da svako sa svog USB štampa plakat sa Željkovom glavom. Sve je to deo istog navijačkog miljea istog onog koji se zaklinje u bratstvo i vernost, a funkcioniše kao improvizovana sekta sa tupavom etikom čopora.

To njihovo „mi nismo isti“ je samo jeftina duševna masaža. Mnogo je poštenije (i manje patetično) posle utakmice priznati sebi i drugima da se tih par sati pretvoriš u poludivljaka koji urla na neku Vesnu Čović i da ti je to ventil za lični stres. Sve drugo je čisto samozavaravanje. A naročito kad navijački pokret pokušava da sebi pripiše političku ili društvenu težinu to je već vrh budalaštine, jer je jedini realni output tog pokreta buka, agresija i gomila ljudi koji misle da su važni jer su se dralii u pravcu koša.

Dozvoljavam da ima i par desetina, neka bude i cela stotina koja ide na utakmice zbog košarke i uspeva da ignoriše svinjariju od okolnog navijanja.

Ma naravno, ni Branko Sindjelic nije rekao to sto je iseceno u objavi na X i od cega je komsijski Sportal napravio temu.

Od 19:25 do 19:40

https://www.youtube.com/watch?v=EgEA0G9UYaE&t=1182s

Zeljko je predlozio Saleta za naslednika, ali ne sada.

Edited by Tarmi

5 minutes ago, kralj said:

Neorganizovani navijači ne postoje, niti su se spontano skupili na aerodromu da pevaju tu pesmu o ciganskoj deci, niti su se spontano našli u štampariji da svako sa svog USB štampa plakat sa Željkovom glavom. Sve je to deo istog navijačkog miljea istog onog koji se zaklinje u bratstvo i vernost, a funkcioniše kao improvizovana sekta sa tupavom etikom čopora.

Ako ti je tema koju si sam sebi zadao bila: "promaši što više možeš", onda si pogodio.

@kralj

Добро сад си ти отишао мало у ширину, ја сам конкретно помињао само ову морбидну песму о деци.

Ч в ј с к б јесте нешто што се пева хорски нпр.

Не бих рекао ни да је у доба друштевних мрежа спонтано окупљање симпатизера нешто немогуће, није ово први пут да се људи окупе на аеродрому.

Image

"Postoji ideja da se nadje neko novo ime". Ma, vidi vraga, nikad ne bih rekao.kecman

Pera Bozic, bez zajebancije, ja bih podrzao

6 minutes ago, harper lee said:

Image

"Postoji ideja da se nadje neko novo ime". Ma, vidi vraga, nikad ne bih rekao.kecman

Između "rešenje se očekuje brzo" i "postoji ideja da se neko nađe" je dosta velika razlika

4 minutes ago, Nikodije said:

Između "rešenje se očekuje brzo" i "postoji ideja da se neko nađe" je dosta velika razlika

Ma, sama recenica "postoji ideja da se nadje neko novo ime" (kao i ostatak teksta) vristi da je njen prevod na razumni srpski je "svi su nas odjebali i sad nemamo pojma sta da radimo".

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Evo i zasto sam prizeljkivao rokadu Zeljko - Sale

https://x.com/igor_pavlovicc/status/1996404889505947863

Zamisljam Babi Papušku kako ovo govori, samo umjesto o Če Gevari pričao o Željku

42 minutes ago, Lord Stef said:

Pera Bozic, bez zajebancije, ja bih podrzao

Pablo Laso

Zasto ja nikad ranije nisam cuo za ovog genijalca?lolol

Ovo prelazi u težak bezobrazluk.

Postoje topici gde može frustracija i višegodišnji duševni bol da se izduva.

Edited by Muzzy

Just now, Muzzy said:

Ovo prelazi u težak bezobrazluk.

Postoje teme gde može frustracija i višegodišnji duševni bol da se izduva.

Jebo te, koliko vas se nakotilo. Ko si sad pa ti koji kurac i odakle si ispao?

Decko je super skinuo Duleta, nisam video da je iko kod nas ovako dobro radio imitacije. Za sve ostalo se obrati svom terapeutu ako ga imas, ako nemas mogu ja da ti preporucim nekoliko.

Ovo svakako ne bi trebalo da bude mesto za terapiju, ako imaš nešto o košarci, izvoli.