December 3, 2025Dec 3 53 minutes ago, Filozof manijak said:Ja reko sigurnost neki pubertetlija po pisanju, ono lik stariji od mog matorog. A još se pali na patkometriju BudibogsnamaMile-Limun glavom i bradom
December 3, 2025Dec 3 11 minutes ago, copkillah said:Željkova ostavka ih je detonirala i izvukla sve ono što su godinama manje ili više potiskivali.sve je to objasnio moka slavnić onomad
December 3, 2025Dec 3 22 minutes ago, SNARC said:Sve bi nekako..vec godinama..a nikako da se bekne..a jos manje pomeri u neku stranu..i onda se pominje busanje u grudi.Pa se krijes iza dache i kralja..Samo nastavi..uzivam..nista licno ali lepo je kad se ovako otkrivate Druze, to sto sam ja prosao od raznih vlasti i politika ti ne mozes ni da zamislis ali ne pricam o tome na forumu jer nije bitno nikom osim meni i mojoj porodici i nista ne govori ni o cemu. To se zove elementarna pristojnost ali kako to objasniti nekome ko sebe uporedjuje sa jednim Ljubom Cupicem samo zato sto se, eto, usudio da u masi drekne "Vucicu pederu".Uzgred, vi grobari treba da mi budete zahvalni sto jedini ovde imam dovoljno ljubavi prema vama da vas upozorim na ludilo u koje ste upali. Ima i @April ali njega ne slusate valjda zato sto je i sam grobar, ovako cete svi makar iz besa i frustracije da procitate ono sto je odavno trebalo da vam se kaze. Pogotovo sada kad je to ludilo kulminiralo odlaskom Zeljka Obradovica. Covek podneo ostavku jer nije dobio carter za Dubai, jebo te. Znas li kako je Zvezda putovala u Dubai i kako se iz njega vracala? Nasi klubovi uzimaju cartere samo kad su vezana putovanja i kad su u pitanju gradovi koji nemaju frekventne avionske veze, niko nikada nije uzimao carter za destinacije koje su s Beogradom vezane direktnom avionskom linijom jer ne dobijas nista osim vise mesta u avionu. Duzina leta je ista, aerodromske procedure su iste. Jao, jao, nisam dobio carter kad sam trazio. Nisi, druze, nije ti Partizan Fenerbahce i nema gazdu koji je tezak u milijardama dolara.Bice vam veselo kad se probudite iz tog vaseg ludjenja ali to vidite sa sobom. Edited December 3, 2025Dec 3 by harper lee
December 3, 2025Dec 3 Popular Post Za vas sa jetinijim kartama..Harpera su sve vlasti do sada streljale..svaka ponaosob. Zato su mu valjda sada ovi cool By the way..samo tuci lajne..Thanksgiving prosao, Bozic je daleko..imam vremena na pretek :))))
December 3, 2025Dec 3 9 minutes ago, harper lee said:Covek podneo ostavku jer nije dobio carter za Dubai, jebo te. Naravno da nije, ali ne daj da te to spreci da pises ovakve besmislice. Vrlo smo ti zahvalni..
December 3, 2025Dec 3 Željko Obradović nije podneo ostavku zato što nije dobio čarter za Dubai. Idemo dalje, postoji li još neka lako demonstrativno dokaziva idiotska rečenica koju ćete da napišete ovde dok moderacija spava ili ćete da nastavite sa odbranom lika i dela Aleksandra Vučića?
December 3, 2025Dec 3 Da to tako zvuči kad ga vi uprostite na ono što odgovara vašim uverenjima. Dao ostavku jer nije dobio čarter.Zapravo čovek je rekao da je tražio čarter zbog toga što je između utakmica bilo 48 sati i protivnik je već bio u bg. Da bi mogli igrači da se ispruže u avionu. Tražio je biznis klasu, ali su mu rekli da ni to ne može, da u tom avionu nema. I nije to toliko ni bitno samo po sebi, nego tom pričom želi da poruči da je mislio o igračima, da je radio za njihovo dobro. Da je 27 miliona bilo samo na papiru i da sa Ostojom nije imao nikakav kontakt nakon što mu je zamerio komentarisanje ekonomske klase.
December 3, 2025Dec 3 4 minutes ago, smooth.Op said:Da to tako zvuči kad ga vi uprostite na ono što odgovara vašim uverenjima. Dao ostavku jer nije dobio čarter.Zapravo čovek je rekao da je tražio čarter zbog toga što je između utakmica bilo 48 sati i protivnik je već bio u bg. Da bi mogli igrači da se ispruže u avionu. Tražio je biznis klasu, ali su mu rekli da ni to ne može, da u tom avionu nema. I nije to toliko ni bitno samo po sebi, nego tom pričom želi da poruči da je mislio o igračima, da je radio za njihovo dobro. Da je 27 miliona bilo samo na papiru i da sa Ostojom nije imao nikakav kontakt nakon što mu je zamerio komentarisanje ekonomske klase.agenda, kakva crna uverenja
December 3, 2025Dec 3 19 minutes ago, harper lee said: Jao, jao, nisam dobio carter kad sam trazio. Tako je, ni carter ni butler
December 3, 2025Dec 3 1 minute ago, Jimmy Kowalski said:Naravno da nije, ali ne daj da te to spreci da pises ovakve besmislice. Vrlo smo ti zahvalni..On je sam to naveo kao jedan od pokazatelja njegovog nevidjenog stradanja. Sta je jos bilo? Hteo da zadrzi Majka kojeg je prosle sezone jedva stavljao na teren (13 utakmica u Evroligi) a umesto njega doveo Parkera i Brendona Dejvisa kojeg ste vi ovde horski pljuvali, pogotovo zbog igre u odbrani. Doveli mu pre cetiri meseca Osetkovskog iako ga on nije hteo a on cekao cetiri meseca da to kaze, valjda iz ljubavi prema Partizanu. Jesu li to razlozi da ode iz kluba, ostavi ga na cedilu i proizvede ovakav skandal covek kojeg doslovno obozava 99% navijaca Partizana? Da je sve ovo isto rekao bez ostavke Ostoja bi vec odavno smrdeo u Prislonici a Obradovic bi i dalje bio trener.Nisam mislio da ovo pisem jer nije moja stvar i ne bih da niste opet krenuli s tim "mi smo opoziciona vojska Obradovic Zeljka a vi ste Caciji i neka umru sva vasa deca" ali dajte saberite se, niste deca a jos manje ste toliko glupi. Ovo Obradovicu nije prvi put da se prospe pa da krivicu svali na sve druge osim sebe, uredno ponavljajuci "ja sam kriv, ja sam kriv ali samo me saslusajte sta imam da kazem o carteru", kao da je Robert E. Lee u Getisburgu, gledali smo taj film jos pre 20 godina.Covek je otisao jer ga igraci nisu jebali dva posto. Zasto se to desilo on najbolje zna. Sve ovo drugo je najobicnije pranje biografije koriscenjem navijacke histerije iz bezuslovne ljubavi koju navijaci Partizana imaju prema njemu.
December 3, 2025Dec 3 Na stranu zeljko i sve ali ovo sa umiranjem dece sto pise vas nekoliko je opasna svinjarija i tuzno je sto je to dozvoljeno
December 3, 2025Dec 3 23 minutes ago, theanswer said:ili ćete da nastavite sa odbranom lika i dela Aleksandra Vučića?Ko to ovde radi?
December 3, 2025Dec 3 4 minutes ago, harper lee said:Nisam mislio da ovo pisem jer nije moja stvar i ne bih da niste opet krenuli s tim "mi smo opoziciona vojska Obradovic Zeljka a vi ste Caciji i neka umru sva vaša deca" Ko je to ovde napisao, zna li se?
December 3, 2025Dec 3 4 minutes ago, ZokiAsov said:Na stranu zeljko i sve ali ovo sa umiranjem dece sto pise vas nekoliko je opasna svinjarija i tuzno je sto je to dozvoljenoZa jednog sigurno znam da je bio na aerodromu i da je pevao to.