December 3, 2025Dec 3 Haha neko je sinoć ovde pre izlaska klipa spominjao Tegija i zvuk... Sinoć pustio da čujem obraćanje i jbt mora na max da se pojača. Kad grunu reklama umalo mi ne ispade telefon iz ruku...
December 3, 2025Dec 3 Je l' Tegi metnuo astal na Kupujem-prodajem ili neko dovitljiv imao isti takav iz Ikeje?
December 3, 2025Dec 3 Та умоболно морбидна песма о деци и умирању је вероварно нека комби сплачина коју су певушили организовани док су ишли на гостовања и остало, док је званичан деби на стадиону доживела скоро, на оној рођендандска прослава утакмци против Војводине. Од тада се спорадично пева међу највернијиматм.Јасно је да је нико ван те трибине (коју углавном и чине средњошколци) није прихватио, нити је капирам одобрава. Ако је неко и певао на том аеродромском скупу онда је нека клинчадија са југа готово извесно. Мислим имали су они и раније оне нускнвп крилатице и слично али ово је ипак виши ниво морбидности. Опет фудбалски навијачи ко фудбалски навијачи, јасно је да није позориште у питању и да није за осетљиве јер свакакве гадости се певају по текмама деценијама уназад.
December 3, 2025Dec 3 42 minutes ago, smooth.Op said:ŽocokoljićStavi ™Na ovom forumu sam citiraniji od Čomskog
December 3, 2025Dec 3 24 minutes ago, smooth.Op said:Haha neko je sinoć ovde pre izlaska klipa spominjao Tegija i zvuk...Sinoć pustio da čujem obraćanje i jbt mora na max da se pojača. Kad grunu reklama umalo mi ne ispade telefon iz ruku...Ja sam ga slušao na airpods dok sam vozio
December 3, 2025Dec 3 1 hour ago, bios said:Ja sam ga slušao na airpods dok sam vozio Slušao si ga eventualno na levom airpodsu jer je bio mono zvuk i panovan levo, mislio sam da imam tinnitus na desnom uvetu
December 3, 2025Dec 3 24 minutes ago, garmonbozia said:Slušao si ga eventualno na levom airpodsu jer je bio mono zvuk i panovan levo, mislio sam da imam tinnitus na desnom uvetuTo je najcrnji momenat. Prvo me tiltovalo da vozim u levo, pa grunule reklame na oba kanala. Sreća pa ios ima nekakvu normalizaciju zvuka inače bih završio u jendeku.
December 4, 2025Dec 4 Jel ima neki opšteprihvaćeni plan šta se dešava na utakmici večeras ili će biti nešto stihijski?
December 4, 2025Dec 4 4 hours ago, Nikodije said:Jel ima neki opšteprihvaćeni plan šta se dešava na utakmici večeras ili će biti nešto stihijski?Valjda ce svaki navijac poneti po haubu ili vrata i da u njih udara cekicem. A ocekujem i da bolje branimo pikenrol. Pobeda na tribinama i na terenu