Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Nakon Obradovica, Savica, Androica i Spanca i curlidersice su izgleda podnele ostavku tako da ce Ostoja, Tegi i Dzabari morati na brzinu da osmisle neku plesnu tacku u kojoj ce i sami ucestvovati

• Replies 12.1k
  • Views 619.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

...

Edited by shimpr

EKSKLUZIVNA VEST

Bajern Minken nam je nakon zamene domacinstva jos jednom izasao u susret. Naime, pored igraca i strucnog staba, u Beograd popodne stizu i njihove cirlidersice jer Ostoja i Tegi nisu mogli da se dogovore oko plesne tacke. Tamo kad budemo igrali u Minkenu, onda idu nase cirlidersice, ako ih angazujemo. U suprotnom, za svaki slucaj neka pomenuti dvojac vezba korake.

Vest sam preneo u celosti sa jednog portala

Izgleda da su se potukli Kalates i Ocokoljic. Jao, sta nam se ovo desava

7 hours ago, Nikodije said:

Jel ima neki opšteprihvaćeni plan šta se dešava na utakmici večeras ili će biti nešto stihijski?

Mozda je jos uvel rano i mrsko mi je da pricam o tome ali mogu otvoreno da ti kazem

da ne znam.

7 hours ago, Nikodije said:

Jel ima neki opšteprihvaćeni plan šta se dešava na utakmici večeras ili će biti nešto stihijski?

Nosaćemo na kurcu oko Arene Romike dusebriznike uz zvuke čačanskog kola. Jel dolaziš?

1 hour ago, shimpr said:

Nakon Obradovica, Savica, Androica i Spanca i curlidersice su izgleda podnele ostavku tako da ce Ostoja, Tegi i Dzabari morati na brzinu da osmisle neku plesnu tacku u kojoj ce i sami ucestvovati

Haha sad vidim sta sam napisao. Kao curice lidersice - curlidersice. Haha mnogo dobra fora iz nehata sacinjena

1 hour ago, shimpr said:

ja to vidim kao kratku predstavu moderne provenijencije: teatar pokreta pod nazivom "bušenje" u trajanju od 24 sekunde, gde za 8 sekundi treba da se etablira kontekst i onda igraš napad do kraja, tj bušiš kao beni benazi.

edit sad vidim da je i tegi tu, možda njega da buše

Edited by uini

laganih +20 večeras

13 hours ago, johan nagel said:

Опет фудбалски навијачи ко фудбалски навијачи, јасно је да није позориште у питању и да није за осетљиве јер свакакве гадости се певају по текмама деценијама уназад.

Kakva relativizacija lol

Napišeš dobar post i usereš na kraju.

Tako su one Dileje iskusno smislile ,,Mi nismo cvećke, ni curice" 😂

Oni su ispravni i sve, ali su se ogradili na vreme, pa eto, kad izbije neko sranje, nekog izbodu nožem i tako te neke sitnice i klinačka glupiranja, e, pa lepo su se ogradili i rekli da nisu cvećke i curice i znaju svoje grehove.

Tako i ovo, pa nije pozorište, a kad nije pozorište pa normalno da se svuda van pozorišta ljudima želi da im umru deca, ko je osetljiv nek ne sluša...

Nema opravdanja i tačka, nebitno da li se pevalo i ranije ili pre, da li je fudbalska publika ili ne, to što nije pozorište... a i to su sve argumenti u pm 😂 Ni mnogo jači ne mogu da opravdaju.

Sve u svemu, kad se sve sabere, čitava Željkova karijera, čovek nam jasno poručuje da ako hoćete uspeh - napravite mu sistem koji funkcioniše.

Tako je bilo sa repstacijom, tako je i danas.

On nije mađioničar koji će trećeligaški tim da dovede do titule stvarajući šampionsku ekipu od igrača iz mlađih kategorija koji će da napreduju pod njegovom palicom, on je jedan uspešan vođa dobro postavljenih velikih sistema

Hoćete rezultat? Dajte mu to što traži. Nećete Željka i takav način funkcionisanja? Ok, ne morate. Mislim da je on prilično jasan oko takvih stvari.

Verovatno je poverovao i video u nekim segmentima da može i da to i liči na nešto, ali limar na kraju uvek ostaje limar. Bez uvrede poštenim limarima, ovo je ćaci limar na poziciji za koju nije kvalifikovan niti ima nameru da časno radi.

U ovoj situaciji, nema teoretske šanse.

@Hele

Није то никакво оправдање већ констатовање чињеничног стања. Разне гадости се певају на стадиону, ова је само најморбиднија вероватно и највише пара уши тренутно. Остаје на сваком како ће да реагује, неко се чак покупи (са дететом углавном) и оде са стадиона, већина ни не обраћа пажњу шта мандрили певају, у сваком случају немаш као појединац никакву одговорност за поступке тамо неких дегенерика са југа у овим случају, може бити и север, додај по жељи.

Specijalni gost na vecerasnjoj utakmici - Zeljko Obradovic