Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

1 minute ago, mozzer said:

Zasto Novak cuti? Zasto 99 posto Srba cuti?

ne ćuti 99% srba ali pokušavam da razumem zašto bi željko bio primoran od vučića, da ćuti dok mu kupuju & prodaju igrače bez saglasnosti. to je bazičan trenerski deo odgovornosti.

ne znam šta je pandan sa novakom, pošto ne pratim penis, znam samo kad pumpa ili ne pumpa.

mislim, možemo da prodiskutujemo to jednom kada budu hladnije glave, tj budeš imao neki odmak od ovog hepeninga

• Replies 12.1k
  • Views 619.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

2 minutes ago, Milošica said:

Željko je i zbog Partizana i zbog sebe naravno mislio da će hendlovati uprkos svemu, sigurno se zainatio i nije uspeo. Mogu potpuno da ga razumem i baš to što je Partizan u pitanju a ne neki Efes je dodatni faktor da bi se razumelo.

NARAVNO

Just now, uini said:

ne ćuti 99% srba ali pokušavam da razumem zašto bi željko bio primoran od vučića, da ćuti dok mu kupuju & prodaju igrače bez saglasnosti. to je bazičan trenerski deo odgovornosti.

ne znam šta je pandan sa novakom, pošto ne pratim penis, znam samo kad pumpa ili ne pumpa.

mislim, možemo da prodiskutujemo to jednom kada budu hladnije glave, tj budeš imao neki odmak od ovog hepeninga

Ja sam vrlo smiren ali nije ni vreme ni mesto da se nastavlja ova diskusija. Kul 👍

3 minutes ago, Milošica said:

Željko je i zbog Partizana i zbog sebe naravno mislio da će hendlovati uprkos svemu, sigurno se zainatio i nije uspeo. Mogu potpuno da ga razumem i baš to što je Partizan u pitanju a ne neki Efes je dodatni faktor da bi se razumelo.

okej, ja imam potpuno drugačiju vizuru.

željku je ovde u zalogu i ime i srce a ne samo ime kao u efesu.

i baš zato što je partizan & sns apartčik a ne kićanović ili sl, ne mogu da razumem.

a ne znam ko još ima toliko iskustva u trenerskom poslu, da zna koliko su bedne šanse da se takva situacija završi berićetno ako se kulira.

prosto nije dobra odluka, imo.

Svako pitanje "zašto je ćutao" u ovakvim situacijama odgovara raznim Ostojama, Čovićima, Vučićima kroz istoriju.

Edited by Milošica

stvarno ne razmišljam kome odgovara, samo smatram da je pogrešio

13 minutes ago, Nikola77 said:

Ozbiljno, jel si ironičan (ista osoba koja je do bukvalo juče sve ono pisalo o Obradoviću kao treneru i njegovom ponašanju kod ostavke ili ti je neko uzurpirao pristup forumu?

Grobarski rutinski prelazak na rezervne polozaje. Istom ovom ansveru sam na neko kurcenje da se spremimo kad je Zeljko dosao rekao "ok ali ako ne bude tako nemoj da drzava opet bude kriva". I naravno da je kriva, to su oni jbg.

Ako ce biti lakse nismo ni mi mnogo bolji, i nama je Tole za svako sranje bio kriv. Mehanizam samoodbrane kod Srba prenaglasen.

15 minutes ago, mozzer said:

Zasto Novak cuti? Zasto 99 posto Srba cuti?

Edit: Zelimir sigurno i zbog love i da ne ugrozi svoju poziciju... kao i vecina

Novak odavno ne cuti. Zelimir je do sada imao jednu izjavu tipa - djeca su nasa buducnost (karikiram)

Sad iz Atine, suncane Spanije ili gdje vec zivi moze da pumpa do mile volje. Ocekujes li to? Sumnjam da ce to uraditi, ali volio bih da me demantuje...

10 minutes ago, IgaBiva said:

Mislim da ovo nema direktne veze sa psihom nego sa Zalizanim. Njemu je bilo u interesu da Željko ode jer sada može da uvaljuje svoje igrace kako želi, dovoljno je da Ostoja dobije deo provizije i svi srećni i zadovoljni. Takav je bar bio plan...

Koliko su se samo na Zvezdinom topiku zalili da im uvaljuje restlove i da moraju da trpe da bi dobili neko zvucno ime.

Na stranu sve ovo, Obradovic je u obracanju za javnost u sustini rekao da je spreman da se sutra vrati u Partizan ako Ostoja ode. Naravno da nije rekao tim recima ali ako budete to razumeli, umesto sto bulaznite da je mislio na odlazak Vucica kao uslov, trebalo bi da vam bude jasno sta vam je ciniti. Siguran sam da u UO sedi dosta ljudi koji su na Zeljkovoj strani i razumeju celu situaciju, neki su se i povukli kad je Zeljko otisao, na navijacima je da sutra na utakmici posalju jasnu poruku ko treba da ode a ko da se vrati.

2 minutes ago, uini said:

okej, ja imam potpuno drugačiju vizuru.

željku je ovde u zalogu i ime i srce a ne samo ime kao u efesu.

i baš zato što je partizan & sns apartčik a ne kićanović ili sl, ne mogu da razumem.

a ne znam ko još ima toliko iskustva u trenerskom poslu, da zna koliko su bedne šanse da se takva situacija završi berićetno ako se kulira.

prosto nije dobra odluka, imo.

Moj utisak, na osnovu svega što sam pročitao, je da bi se ovo sve završilo na lepim željama i pozdravima da se nije podigla navijačka histerija i da Ostoja nije sav pritisak prebacio na Željka.

Prećutao je, jer je ovakvih kompromisa verovatno imao na hiljade tokom karijere, i ne samo da je prećutao, već se više puta, bez ikakvog provociranja, na svoju ruku javno zahvaljivao predsedniku i upravnom odboru.

Sve te stvari delegiraju rezultati, tako je prećutao i da mu Danalivoć i Đorđević ne razgovaraju cele sezone kad je uzeo Istanbul, ali je zato istresao do detalja Jarićev i Rakočevićev problem kad smo trsli u Novom Sadu. To su i normalne stvari za ljude koji se poput njega ovako emotivno involviraju.

• Popular Post

Ja mislim da navijaci Partizana moraju da prestanu da pisu na ovoj temi, ne bi li se lešinari koji uzivaju u našoj nesreći razišli i otisli na neku drugu temu, jer oni o svemu znaju sve, pa ce se lako presaltati na nesto drugo gde ce svakako biti u pravu.

Jednostavno, oni su kao cacilend. Ne mozes ih skloniti, prijavili su skup na ovoj temi i sad se oni pitaju ko sme i o cemu sme da se diskutuje.

Kao da prvi put prisustvujete harperovanju teme. Kao penzioner kad vidi saobracajnu nesreću, polako se privuče, kao da razgleda, par objektivnih komenrata o drustvu u kom živimo (cisto da privuce paznju na sebe) i onda kad mu stignu saborci, sledi agresivno smatranje, sve dok sama nesreca ne postane potpuno irelevantna, a kompletna paznja bude usmerena na grupu penzionera koja se do kraja uvidjaja i usere i upiša u cilju da oteraju sve prisutne

6 minutes ago, garmonbozia said:

Još Šakulu da izvadite iz hibernacije i svi smo tu kao nekada.

U pravu je Ostoja - cim mlatnete Bajerna mi cemo nazad u rupe fantom

3 minutes ago, harper lee said:

Na stranu sve ovo, Obradovic je u obracanju za javnost u sustini rekao da je spreman da se sutra vrati u Partizan ako Ostoja ode. Naravno da nije rekao tim recima ali ako budete to razumeli, umesto sto bulaznite da je mislio na odlazak Vucica kao uslov, trebalo bi da vam bude jasno sta vam je ciniti. Siguran sam da u UO sedi dosta ljudi koji su na Zeljkovoj strani i razumeju celu situaciju, neki su se i povukli kad je Zeljko otisao, na navijacima je da sutra na utakmici posalju jasnu poruku ko treba da ode a ko da se vrati.

To bi bilo okej ukoliko timska hemija nije narušena, a deluje da kamen na kamenu tu nije ostao.

Na osnovu svega izrečenog i neizrečenog, ne verujem da je odnos sa Ostojom bio ključan motiv da podnese ostavku.

4 minutes ago, kralj said:

To bi bilo okej ukoliko timska hemija nije narušena, a deluje da kamen na kamenu tu nije ostao.

Na osnovu svega izrečenog i neizrečenog, ne verujem da je odnos sa Ostojom bio ključan motiv da podnese ostavku.

Videcemo vec sutra koliko je bilo do timske hemije.