December 3, 2025Dec 3 3 hours ago, SNARC said:Hipoteticki..mi dovedemo Acu zvalu za trenera..hipoteticki prestanemo da ga napusavamo qrcem na tekmama i damo mu podrsku (poput nekih)..i hipoteticki, pocnemo da se pravimo blesavi poput nekih i krenemo sa narativom "Nismo mi lopovi jer ste vi krali pre nas"..Jel se to zove pragmatizam ili kurvanje ? Ili je isto ali nema veze i ko jebe obraz sve dok je guzici toplo a stomak pun ?Tako se ponašate bukvalno od 4.10.1945.
December 3, 2025Dec 3 3 hours ago, Djolle said:Bolja vremena nisu kad ode ostoja, nego kad ode psihoJavi kad krenes u Hajd park da ti dam gajbicu.
December 3, 2025Dec 3 Au jbt al se otkrise sve karte ovih 5-6 dana... Aco SrBine jbttttJbna Q u a s s i Drzavicca.... Bice sve OK!
December 3, 2025Dec 3 Ja reko sigurnost neki pubertetlija po pisanju, ono lik stariji od mog matorog. A još se pali na patkometriju Budibogsnama
December 3, 2025Dec 3 43 minutes ago, sigurnost said:Tako se ponašate bukvalno od 4.10.1945.Hoće neko banovati više ovog slepca?
December 3, 2025Dec 3 3 hours ago, SNARC said:Ali ja odem na tekmu i skandiram protiv Zvale. I to ne jednom..i ne od skoro..godinama vec.Kakav heroj, kakva zrtva, Prometeju, ti li si?Do danas sam mislio da je slucajno ali nije, ni najmanje nije cudno sto su obojica istinskih forumskih heroja koji su redovni na protestima i kad nikog drugog na njima nema (od ovih sto redovno prate sport) @dacha i @kralj zapravo zagrizeni navijaci Zvezde. Forumsko-grobarskim jezikom receno - Caciji.P.S. Naravno da je slucajno ali nisam mogao da odolim. Ovo vase prenemaganje o "heroizmu" sa tribina kojim se kitite kao ordenjem i ne moze da posluzi nicem drugom osim za zajebanciju. Cujes, ja skandir'o protiv Zvale. Stis'o petlju covek.
December 3, 2025Dec 3 Just now, harper lee said:Kakav heroj, kakva zrtva, Prometeju, ti li si?Do danas sam mislio da je slucajno ali nije, ni najmanje nije cudno sto su obojica istinskih forumskih heroja koji su redovni na protestima i kad nikog drugog na njima nema (od ovih sto redovno prate sport) @dacha i @kralj zapravo zagrizeni navijaci Zvezde. Forumsko-grobarskim jezikom receno - Caciji.P.S. Naravno da je slucajno ali nisam mogao da odolim. Ovo vase prenemaganje o "heroizmu" sa tribina kojim se kitite kao ordenjem i ne moze da posluzi nicem drugom osim za zajebanciju. Cujes, ja skandir'o protiv Zvale. Stis'o petlju covek.Za tebe i tvoje..Ivo Lola Ribar, Ljubo Cupic i Rambo...zajedno .Siroti mali hrcki
December 3, 2025Dec 3 Just now, SNARC said:Za tebe i tvoje..Ivo Lola Ribar, Ljubo Cupic i Rambo...zajedno .Siroti mali hrcki Rekoh, ja imam Dachu i Kralja, ti imas par stotina slicnih sebi koji cucnu iza stolice da ih niko ne vidi i deru se "Vucicu pederu" u hali pa dodju posle na forum da se hvale. Brojniji ste, I'll give you that, ali u rat bih pre sa Dachom i Kraljem nego sa svima vama. Oni su tamo gde treba i rade to sto rade iz pravih razloga a ne zato sto im klub nije prvi na tabeli. Od vaseg foteljaskog "heroizma" mi se sere vec godinama.Sto se heroja tice, budi ti druze i Lola, i Ljubo, i Rambo, i Sava Kovacevic, i Milunka Savic, i Leonida licno ako hoces. Cim ti imas potrebu da se hvalis svojom hrabroscu razmere te hrabrosti su mi vise nego jasne. Bar sam se busaca u grudi nagledao u zivotu.
December 3, 2025Dec 3 22 minutes ago, harper lee said:Rekoh, ja imam Dachu i Kralja, ti imas par stotina slicnih sebi koji cucnu iza stolice da ih niko ne vidi i deru se "Vucicu pederu" u hali pa dodju posle na forum da se hvale. Brojniji ste, I'll give you that, ali u rat bih pre sa Dachom i Kraljem nego sa svima vama. Oni su tamo gde treba i rade to sto rade iz pravih razloga a ne zato sto im klub nije prvi na tabeli. Od vaseg foteljaskog "heroizma" mi se sere vec godinama.Sto se heroja tice, budi ti druze i Lola, i Ljubo, i Rambo, i Sava Kovacevic, i Milunka Savic, i Leonida licno ako hoces. Cim ti imas potrebu da se hvalis svojom hrabroscu razmere te hrabrosti su mi vise nego jasne. Bar sam se busaca u grudi nagledao u zivotu.Sve bi nekako..vec godinama..a nikako da se bekne..a jos manje pomeri u neku stranu..i onda se pominje busanje u grudi.Pa se krijes iza dache i kralja..Samo nastavi..uzivam..nista licno ali lepo je kad se ovako otkrivate
December 3, 2025Dec 3 Željkova ostavka ih je detonirala i izvukla sve ono što su godinama manje ili više potiskivali.