December 3, 2025Dec 3 Odrastao sam sa 3 VHS kasete - Istanbul 92, Sam u kuci 1 i Sam u kuci 2. Taman kad sam odgledao tu utakmicu po hiljaditi put, desila se reprezentacija 95-98. Posle je preuzeo Bogdana od Duleta i izbrusio ga - poslednjeg velikog domaceg igraca koji je igracki sazreo kod nas i time je poslednja veza sa staaaarom kosarkom. Svaka cast Jokicu, ali to je nesto drugo.Sa druge strane imamo naprednjacki isprdak koji u zivotu nije pipnuo loptu. Osim toga nema ni neke druge kvalitete, ako ne racunamo plivanje u mulju.Sta hocu da kazem: jebo vas kult licnosti. Nije da mislim da je Zeljko bezgresan, ali iskreno nemam trunku motivacije da gledam Trinkijev partizan trenutno. Ne vodim biznis, dozvoljavam sebi emocije. Edited December 3, 2025Dec 3 by Fins fleet
December 3, 2025Dec 3 Popular Post 11 hours ago, harper lee said:Grobari, scenario vam se crta od trenutka kad je Obradovic rekao da se nada i da bi voleo da se jos jednom vrati u Partizan kad dodju bolja vremena. Jasno je iz svega sto je rekao da ta bolja vremena mogu da dodju jedino kad Ostoja dobije nogu u bulju (no pun intended). Dakle, Ostoja out - Obradovic in a vi vidite kako cete to da izvedete.Bolja vremena nisu kad ode ostoja, nego kad ode psiho
December 3, 2025Dec 3 Hipoteticki..mi dovedemo Acu zvalu za trenera..hipoteticki prestanemo da ga napusavamo qrcem na tekmama i damo mu podrsku (poput nekih)..i hipoteticki, pocnemo da se pravimo blesavi poput nekih i krenemo sa narativom "Nismo mi lopovi jer ste vi krali pre nas"..Jel se to zove pragmatizam ili kurvanje ? Ili je isto ali nema veze i ko jebe obraz sve dok je guzici toplo a stomak pun ?
December 3, 2025Dec 3 1 hour ago, Kreator said:Hteo Majka, nisu dozvolili, hteo da Rambo ostane, nisu dozvolili. Nije hteo Osetkovskog, oni ga potpisali, hteo centra, ali da ostane i Nilikina, prodali Nilikinu. Hteo da mu dovedu centra na vreme - nisu, Tražio prvu klasu za igrače, ne može. Tražio da navijači ne putuju istim avionom da igrači mogu da prilegnu - nisu dozvolili. A budžet navodno 27 miliona...A mi ovde nemamo pojma šta se dešava u klubu.Ostoja mora hitno biti oteran.Ovo je najbitniji dio, keš i selekcija igračkog kadra. Sumnjam da su međuljudski odnosi Predsjednika i Trenera mogli toliko uticati na igrače. Znamo svi za priču o Džordanu i Džeri Krausu.@SNARC Odeš fino na tekmu i pođeš skandirati protiv Žvale pa ćeš vidjeti kako ćeš se provesti. Lako se kurčiti kad ti ne prijeti organizovana mafijaška hobotnica. Taj narativ da navijači Zvezde vole Žvalu je toliko izlizan da mi se gadi. Edited December 3, 2025Dec 3 by Jesper23
December 3, 2025Dec 3 Popular Post Ali ja odem na tekmu i skandiram protiv Zvale. I to ne jednom..i ne od skoro..godinama vec.Pre par nedelja su probali da zaustave pa smo ih jurili niz hodnik Arene. Probajte..ima vas vise..nadam se. Do tada, ko ne skace taj je plenum, jbg.A mozda bas i zivimo u drzavi kakvu zasluzujemo ako je vecina takva.
December 3, 2025Dec 3 6 minutes ago, Jesper23 said:@SNARC Odeš fino na tekmu i pođeš skandirati protiv Žvale pa ćeš vidjeti kako ćeš se provesti. Lako se kurčiti kad ti ne prijeti organizovana mafijaška hobotnica.brt milisvako ko je išao na utakmice fkp od ‘14 je pristvovao kada belivuk & co. preskaču na tribinu i pokušavaju da prevaspitaju deo tribinepa sve do barselone pre koju nedelju kad su najurivani iz arene
December 3, 2025Dec 3 11 minutes ago, napadaj said:U Pioniru se zviždalo minutu ćutanja za Mutavog.Jedini put u životu kada sam izašao sa neke utakmice pre kraja iste.
December 3, 2025Dec 3 25 minutes ago, SNARC said:Ali ja odem na tekmu i skandiram protiv Zvale. I to ne jednom..i ne od skoro..godinama vec.Pre par nedelja su probali da zaustave pa smo ih jurili niz hodnik Arene.Probajte..ima vas vise..nadam se. Do tada, ko ne skace taj je plenum, jbg.A mozda bas i zivimo u drzavi kakvu zasluzujemo ako je vecina takva.
December 3, 2025Dec 3 41 minutes ago, SNARC said:Ali ja odem na tekmu i skandiram protiv Zvale. I to ne jednom..i ne od skoro..godinama vec.Pre par nedelja su probali da zaustave pa smo ih jurili niz hodnik Arene.Probajte..ima vas vise..nadam se. Do tada, ko ne skace taj je plenum, jbg.A mozda bas i zivimo u drzavi kakvu zasluzujemo ako je vecina takva.Oni po zadatku dolaze na svaku utakmicu i ima ih sigurno barem 500 na svakoj utakmici. Na fudbalskim utakmicama i više, bolje su organizovani, finansijski potkovani. Ok, mi se ne možemo izboriti sa našim demonima, vi možete, ali to i dalje ne znači da neko voli Žvalu.edit: Oni su se ozbiljno ugradili kroz Ultra Kop, keš je nezamisliv, podmazani su i spremni za sve. Na našu žalost miljama su ispred vaših ćacija u pogledu organizacije.edit edita: Ekipa oko "Komandanta" dolazi na tekme sa utokama. Edited December 3, 2025Dec 3 by Jesper23
December 3, 2025Dec 3 Ko je "moja devojčica koja me je dočekala na aerodromu, i koja me uvek dočeka u hali"?
December 3, 2025Dec 3 17 minutes ago, Jesper23 said:Oni po zadatku dolaze na svaku utakmicu i ima ih sigurno barem 500 na svakoj utakmici. Na fudbalskim utakmicama i više, bolje su organizovani, finansijski potkovani. Ok, mi se ne možemo izboriti sa našim demonima, vi možete, ali to i dalje ne znači da neko voli Žvalu.edit: Oni su se ozbiljno ugradili kroz Ultra Kop, keš je nezamisliv, podmazani su i spremni za sve. Na našu žalost miljama su ispred vaših ćacija u pogledu organizacije.edit edita: Ekipa oko "Komandanta" dolazi na tekme sa utokama.Ja sam mislio da ste vi cigani ludaci i da se ne plasite nikoga.
December 3, 2025Dec 3 9 minutes ago, Frank Pembleton said:Ko je "moja devojčica koja me je dočekala na aerodromu, i koja me uvek dočeka u hali"?NOVA portalVIDEO Željko na ivici suza kada je ugledao čuvenu devojči...Dan za anale srpskog sporta zbog scena kakve na ovim prostorima nisu viđene i sve zbog najtrofejnijeg trenera svih vremena Željka Obradovića.
December 3, 2025Dec 3 43 minutes ago, Jesper23 said:Oni po zadatku dolaze na svaku utakmicu i ima ih sigurno barem 500 na svakoj utakmici. Na fudbalskim utakmicama i više, bolje su organizovani, finansijski potkovani. Ok, mi se ne možemo izboriti sa našim demonima, vi možete, ali to i dalje ne znači da neko voli Žvalu.edit: Oni su se ozbiljno ugradili kroz Ultra Kop, keš je nezamisliv, podmazani su i spremni za sve. Na našu žalost miljama su ispred vaših ćacija u pogledu organizacije.edit edita: Ekipa oko "Komandanta" dolazi na tekme sa utokama.Bar smo rešili večitu dilemu, da li smo isti...